Fødevarer

25.11.2025CSR.dk

Forskere vil skabe mad ud af den blå luft

I Foulum skal forskere nu teste en ny teknologi, der omdanner CO2 og brint til protein ved hjælp af grøn strøm og mikroorganismer. Målet er at kunne dyrke flere fødevarer til verdens voksende befolkning uden brug af ny landbrugsjord.

21.10.2025CSR.dk

Danmark blandt de dårligste i EU: Madspild dobbelt så højt som gennemsnittet

25.09.2025CSR.dk

Danskerne haler ind på bælgfrugtsanbefalingerne

24.09.20253H Law

Sponseret

3H Law Miniserie: Bæredygtighed i din branche - Fødevarebranchen

16.06.2025CSR.dk

Carlsberg lancerer øl med grønt image, men kritiseres for at vildlede om miljøeffekten

22.05.2025CSR.dk

Frej skyder nyt partnerskab i gang: Vi skal sikre Danmark en førerposition i regenerativt landbrug

09.05.2025Compass Group Danmark A/S

Sponseret

Fra startup til storkøkkener: FÆRM vinder Mavens Hule og sikrer foodservice-samarbejde

07.03.2025CSR.dk

Fødevaregigant i problemer: Må satse alt på ny metode

07.03.2025CSR.dk

Klimamærket er på vej: Ny undersøgelse viser stor opbakning hos danskerne

21.01.2025CSR.dk

Danske kantiner går forrest i udviklingen mod en grønnere kost

06.01.2025KLS PurePrint A/S

Sponseret

Bornholmerkiksen er pakket ind i Cradle to Cradle Silver-certificeret emballage

13.11.2024CSR.dk

Skal der biosolutions i køledisken?