Vidensløft til bæredygtige events

Bæredygtige events er overset i CSR. Det skal Responsible Business Events d. 30. oktober rette op på. En solid blåstempling fra den globale brancheorganisation Events Industry Council sætter nu også en tyk streg under konferencens høje læringsniveau.

En bred kreds af markedsaktører og eksperter giver læring om fremtidens møder.

03.10.2017

CSR.dk

Undersøgelser blandt både små og store virksomheder og brands fortæller samme historie; Mange er dedikerede til at vise ansvarlighed og finde bedre, bæredygtige løsninger på egne og planetens problemer. Alligevel bliver selve de fysiske møder, hvor læringen om alle disse løsninger skal ske, ofte overset i CSR-strategier. Et selvmål og overset potentiale.
 
Med Responsible Business Events konferencen d. 30. oktober sætter CSR LINK sammen med Improvement fokus på dét paradoks sammen med Sustainable Brands Copenhagen. For hvordan kan vi mødes og tale om bæredygtighed, hvis vi ikke vælger at mødes på en bæredygtig måde?
 
”Jeg er generelt imponeret over, at så mange virksomheder i dag arbejder strategisk med ansvarlighed og bæredygtighed. Der er positive strømninger og gode initiativer i gang. Der tænkes langsigtet og holistisk frem for kortsigtet og enstrenget. Men de fleste overser stadig at tænke deres events og møder ind i måden de er på i verden. Hvilket er et paradoks, da events jo er en platform, hvor man dels har mulighed for at aktivere alt det, man står for, dels er et sted, hvor der er tid og plads til dialog,” fortæller Ulrika Mårtensson fra Improvement, der i årevis har arbejdet på at fremme implementeringen af bæredygtighed i events.
 
”Der bruges virkelig mange ressourcer på møder og events. Så hvorfor ikke tænke over, hvordan man får sat sin CSR-strategi i spil og sikrer, at man  fremstår troværdigt og udlever sine brand values? Erfaringerne viser desuden, at en bæredygtig ramme både fremmer innovative løsninger, gavner kreativitet og engagement. Alt sammen forudsætninger for bedre events," understreger hun.

Læs om programmet for Responsible Business Events her.
 
Viden med blåstempling
På Responsible Business Events er der derfor en klar rød tråd fra Verdensmål til vidensmål – og arrangørerne er derfor stolte over, at det er lykkedes at sikre konferencen status af CMP Preferred Provider fra den globale brancheorganisation Events Industry Council. En klar blåstempling af seminarernes solide niveau og dedikation til at klæde fremtidens arrangører og andre meeting planners bedre på til en bæredygtig markedsplads.
 
Læs mere om CMP her.
 
Ulrika Mårtensson kan godt forstå, at flere alligevel famler lidt i mørket. ”It’s early days, kan man sige – men Verdensmålene og processen mod bæredygtighed er sat i gang, så jo før man får sin forretning i balance med målenes visioner - og også kan vise det i praksis – jo bedre,” påpeger hun og tilføjer: "I de fleste virksomheder har dem, der planlægger møder og events bare ofte ikke mandat til at handle bæredygtigt, ej heller er det en del af deres KPIer. Der er ikke klare mål og en entydig strategi. Det skyldes som oftest, at man mangler viden, viden om, hvor man skal starte, og hvad der skal til for at lave en bæredygtig event.”

Der er der heldigvis solide bud på, på Responsible Business Events konferencen, hvor oplægsholdere fra ind- og udland leverer case-baseret, implementerbar viden, og hvor en række stærke, lokale leverandører som fx Carlson Rezidor, Arthur Hotels, Unilever Food Solutions, Madkastellet, Peter Larsen, Hotel Skansen Båstad, Torekov Hotell & Hotel Riviera Strand, Green Solution House og JCP Nordic står klar til at tage alle, der arbejder med møder og events i hånden, og hjælpe dem på vej.

Som en rosin i pølseenden afsluttes dagens program med deltagelse i åbningen af Sustainable Brands Copenhagen med oplæg og netværksreception - en spændende mulighed for yderligere international inspiration.

Læs om tilmelding her.

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Sponseret

Brainy Brunch: S’et i ESG: 3 stærke råd til at kommunikere om social ansvarlighed

Relateret indhold

23.07.2024CSR.dk

Regions nej til at bestille oksekød møder kritik

22.07.2024CSR.dk

Klimavenlige handlinger betaler kulturelle oplevelser i København

12.07.2024Schneider Electric

Sponseret

Tilmelding til AVEVA World 2024

08.07.2024Schneider Electric

Sponseret

TALENTPROGRAM for elektriker-lærlinge 2024

05.07.2024CSR.dk

Rapport: Et fokus på medarbejdertrivsel er alfa og omega

02.07.2024Schneider Electric

Sponseret

Tilmelding til webinar om det kommende NIS 2-direktiv omkring cybersecurity

01.07.2024CSR.dk

Novo Holdings og DLG-koncernen indgår samarbejde om fremme af bæredygtig planteproduktion

28.06.2024CSR.dk

Nyt inspirationskatalog skal hjælpe danske virksomheder i arbejdet med biodiversitet

Jobmarked

Se alle

Visma e-conomic A/S

Sustainability Manager

Har du erfaring med ESG, og vil du gøre en forskel i en virksomhed i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roblon A/S

ESG-koordinator

Brænder du for at arbejde med bæredygtighed? Få et spændende job som ESG-koordinator hos Roblon A/S og bliv fagligt ansvarlig for ESG-rapportering i en international virksomhed i vækst

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

29.08.2024

Beierholm

ESG-Seniorkonsulent til Beierholm Bæredygtighed

Til vores nyopstartede afdeling for Bæredygtighed søger vi erfarne konsulenter, der kan være med til at sætte deres præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hofor

Seniorprojektleder og talsperson for regn- og spildevandsprojekter i Hovedstadsområdet

Vil du være med til at klimasikre hovedstadsområdet og kommunikere de udfordringer, vi oplever som spildevandsforsyning? Så har du mulighed for at blive en del af holdet i Spildevand Plan HOFOR.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.07.2024

Andel

Sustainability Supply Chain Specialist – Skab en bæredygtig fremtid i vores indkøbsafdeling!

Vil du være med til at prioritere grønne indkøb og arbejde med ansvarlig leverandørstyring? Vær med til at sætte dit præg på bæredygtighedsrejsen i vores indkøb og leverandørkæde. Vi er en ny funktion i indkøbsafdelingen, det betyder at dit ansvarsområde og dine opgaver løbende tilføres og tilpasses, i forhold til din og forretningens udvikling.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

14.07.2024

SUSTAINX ApS

Vil du være med på et stærkt ESG-Hold? 🌱

Som Senior ESG Advisor hos SustainX bliver du en aktiv del af den grønne omstilling, og sammen leverer vi ESG løsninger, der omfatter alt fra strategi til direkte projektudførelse.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægsgartner Gottlieb A/S privathave afdelingen søger formand

Anlægsgartner Gottlieb Søger formand til udførsel af anlægsopgaver

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Beierholm

Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet

Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være med til at sætte sit præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Klimakampen ApS
Workshop
Klimakampen - Marts 2024

Er du kontorets klimahelt? Saml dit hold og dyst mod dine kollegaer i at udføre klimavenlige handlinger i 4 uger. Tilmeld jer Klimakampen nu!

Dato

04.03.2024

Sted

Online

Sustainable Business Solutions ApS
Kursus
Klimadata og klimaregnskaber i praksis - København

Efterspørges der en baseline på virksomhedens carbon udledninger, og har du behov for at blive bekendt med klimaregnskabets scope 3? Dette to-dages kursus vil ruste dig til at håndtere klimadata og klimaregnskaber effektivt.

Dato

25.06.2024

Tid

09:00

Sted

IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1530 København V

SUSTAINX ApS
Webinar
Webinar: Spørgetime om ESG

- Med CEO og Partner i SustainX, Line Amtorp

Dato

26.06.2024

Tid

11:00

Sted

Online

TANIA ELLIS - The Social Business Company
Webinar
Åben tilmelding: ESG Sommerskole

Få viden og værktøjer til at forbedre din virksomheds bæredygtige forretningsindsats med sommersmagsprøver fra den praktiske Sustainable Business Change Manager uddannelse.

Dato

07.07.2024

Tid

09:00

Sted

Online

2030 Builders
Møde
Sustainability Engagement Consultative call

Participate in an open discussion hosted by Mia Negru, co-founder of 2030 Builders. Engage in a dynamic dialogue focusing on the unique challenges and best practices in sustainability engagement. This session aims to foster a collaborative environment where you can exchange insights with fellow professionals, explore innovative solutions, and learn how to leverage technology to enhance human interactions within your company.

Dato

02.08.2024

Tid

12:00

Sted

Google Meet

Sustainable Business Solutions ApS
Webinar
Gratis Webinar - CSRD: Hvad skal der rapporteres på?

Bliv fortrolig med de nye CSRD-krav og forstå, hvad der er obligatorisk, og hvad der afhænger af dobbeltvæsentlighedsanalysen. I dette gratis webinar fra Sustainable Business Solutions vil vores seniorrådgivere give dig et detaljeret indblik i implementeringstidslinjen, ESRS-hierarkiet, og hvordan en CSRD-rapport ser ud. Webinaret er en del af vores "ESG to the point" webinarserie.

Dato

06.08.2024

Tid

08:15

Sted

Live online (Zoom)