Madspild
13.02.2025Dagrofa aps
Sponseret
Dagrofa Foodservice har for første gang doneret 50.000 måltider til hjemløse på et år
Organisationen JunkFood hjælper hver dag Københavns gadefolk ved at kokkerere varme og nærende måltider, der gratis bliver uddelt. I løbet af 2024 har fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice doneret 20 tons overskudsvarer, som har indgået i fremstillingen af lige over 50.000 måltider, hvilket er et rekordhøjt antal på et år.
06.01.2025ESMILEY A/S
Sponseret
Sådan tackler professionelle køkkener madspild – udfordringer og løsninger
At måle madspild er et afgørende skridt på vejen mod at reducere det. Målinger giver ikke kun indsigt i, hvor spildet opstår, men også mulighed for at identificere løsninger, der kan optimere både driften og bæredygtigheden. Alligevel oplever mange professionelle køkkener, at det kan være svært at indarbejde måling som en fast del af arbejdsrutinen. Udfordringer som tidsmangel, teknologiske barrierer og modstand mod forandring gør, at opgaven ofte virker mere kompleks, end den behøver at være.
03.01.2025ESMILEY A/S
Sponseret
Vejen til en bæredygtig kantine – Madspild som nøglen til ESG-mål
Kombinationen af teknologi, systematisk dokumentation og adfærdsændringer gør det muligt for kantiner at blive frontløbere i kampen mod madspild. Ved at investere i digitale løsninger kan kantiner omsætte ESG-mål til konkrete handlinger, der gavner både forretningen og planeten.
30.10.2024CSR.dk
Fødevareaffald kan blive en guldgrube
Ny rapport peger på stort potentiale for upcycling af spild i fødevaresektoren. Det kan give nye måder at få protein og mineraler i kosten, skabe nye virksomheder og gøre fødevareproduktionen mindre klimatung. Men det kræver samarbejde på flere fronter.
01.08.2024Comwell Hotels
Sponseret
”Mine råvarerester er mine kollegers guld – og vice versa”
Med i køkkenet på Comwell Copenhagen Portside: Kreative tanker og en fælles forståelse for at alle må arbejde hen mod det samme mål, er nogle af de vigtigste ingredienser i Comwells kontinuerlige arbejde med at mindske madspild i køkkenerne på Comwells hoteller og venues rundt omkring i landet. Og det er ingen undtagelse på kædens populære byhotel Comwell Copenhagen Portside. Her spiller de rette arbejdsgange og stærke samarbejdsevner en afgørende rolle i madspildskampen – også når der opstår udfordringer i forbindelse med specifikke arbejdsgange, gæsters behov og lovgivninger.
23.02.2024Dagrofa aps
Sponseret
Dagrofa Foodservice har doneret 42.500 måltider til gadens folk gennem JunkFood i 2023
Organisationen JunkFood hjælper hver dag Københavns gadefolk ved at kokkerere varme og nærende måltider. I løbet af 2023 har fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice doneret 17 tons overskudsvarer, hvilket har medvirket til fremstillingen af 42.500 gode måltider.
Etisk Handel Danmark
Vi søger en engageret rådgiver med erfaring i ESG & bæredygtighed
Etisk Handel Danmark er den danske platform for bæredygtige værdikæder. Som forening samler vi de vigtigste aktører i Danmark for at styrke samarbejdet om bæredygtig udvikling gennem mere ansvarlig handel, produktion og forbrug.
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
03.05.2025
FSR - danske revisorer
Konsulent til ESG- og bæredygtighedsområdet
Brænder du for at arbejde med den grønne omstilling? Vil du være med til at hjælpe revisorerne i deres arbejde med at skabe tillid og transparens omkring virksomhedernes arbejde med bæredygtighed? Og har du mod på at drive vores faglige udvikling og understøttelse af vores medlemmers arbejde inden for ESG og bæredygtighedsrapportering?
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
10.05.2025
Udgiver
Copyright 2023