Velkommen til det Nye CSR.dk: Digital transformation og brugervenlighed i fokus

Nyt og tidssvarende design med fokus indhold, temaer, mobile brugere og nye annonceringsmuligheder – CSR.dk sætter en ny mediestandard for bæredygtig business.

Foto: CSR

06.11.2023

CSR.dk

Vi er begejstrede for at kunne løfte sløret for en markant opdatering af CSR.dk. Opdateringen afspejler, hvordan vi ser nichemedier som medieplatforme og communities.

Rasmus Brylle, direktør og udgiver, forklarer: "Hos Horisont Gruppen har vi omdefineret vores tilgang til medier. CSR.dk er ikke kun en kilde til nyheder, som man primært finder andre steder; det er en medieplatform, hvor vi går et spadestik dybere. Vi vil levere værktøjer til optimering af forsyningskæden og folde relevante agendaer ud i samarbejde med vores læsere og annoncører. Det er vores bud på en ny virkelighed i en digital tidsalder."

Foto: HG

Samarbejde med LinkedIn

Foruden de løbende nyheder og perspektiverende artikler introducerer vi med den ny platform et nyt tema-format, som udvikles løbende i et tæt samarbejde med branchens eksperter og leverandører. Temaerne er fokuserede på aktuelle emner, problemstillinger og løsninger. Udover eksponering på CSR.dk og i de løbende nyhedsbreve vil temaer også blive distribueret via LinkedIn, så vi kan aktivere nye læsere. Det sker gennem målrettede kampagner og deling via mediets egen følgerskare.

Vi vil ikke bare levere nyheder. Vi vil være vedkommende, relevante og nærværende for vores læsere og skabe resultater for vores partnere.

Rune Walther Hansen

Rune Walther Hansen, Customer Operations Manager i Horisont Gruppen, udtaler: ”Vi vil ikke bare levere nyheder. Vi vil være vedkommende, relevante og nærværende for vores læsere og skabe resultater for vores partnere. Specialtemaerne er vidensdelende og engagerende. Når de skabes i samarbejde med vores partnere, giver det os dels mulighed for at udforske nøgleområder og præsentere løsninger for læserne, som rækker udover det, redaktionen alene kan bidrage med. Dette forstærker vores ambition om at levere brugbart og vedkommende indhold i samarbejde med hele branchen."

Foto: HG

Mobiltilpassede nyhedsbreve

Udover websitet har nyhedsbrevet også fået en markant opgradering og er nu bedre tilpasset den stigende mængde af mobile brugere på CSR.dk. Det nye mobiltilpassede design sikrer, at indholdet vises korrekt og læsbart uanset skærmstørrelse, hvilket giver en forbedret brugeroplevelse. Dette betyder, at vores læsere nemt kan holde sig opdaterede med de seneste nyheder og indsigt, selv når de er på farten.

Kreative formater og nye målgrupper

Gitte Kastrup, annoncechef, uddyber: "Den nye platform fremhæver vores dedikation ved at tilbyde annoncører et væld af engagerende formater. Fra nyhedsbrevet til vores online medieplatform kan virksomheder og deres brands skabe omfattende kampagner, der gør indtryk på tværs af kanaler og SoMe-tjenester.

Desuden udvider vores samarbejde med mediekanaler som CSR.dk og Maritimedanmark.dk mulighederne for annoncører, hvilket giver mulighed for kommunikation til en bredere, men samtidig fokuseret, beslutningstagende målgruppe tværs af faggrupper, professioner og industrier."

Foto: HG

Fakta

SCM.dk henvender sig til top- og mellemledelse på strategisk og taktisk niveau – COO’er, CSCO’er, driftsdirektører, supply chain managers, logistikchefer, lagerchefer, indkøbschefer, produktionschefer inden for områderne transport, lager, planlægning, produktion, IT, økonomistyring, logistik, Supply Chain Management, strategisk indkøb, traditionelt indkøb, på tværs af brancher/ industrier, rådgivning/konsulenthuse m.v.

CSR.dk er for alle, der vil have eller give indsigt og viden om arbejdet med bæredygtighed og CSR. Vi vil bruges til inspiration, overblik og forståelse på tværs af brancher/ industrier. Vi vil motivere virksomheder til at tænke bæredygtigt.

Læserne af CSR.dk er top- og mellemledelse på strategisk og taktisk niveau. De bærer titler som CEO, bæredygtighedschefer, CSR-ansvarlige, sustainability managers, ESG-managers og andre med interesse i bæredygtig omstilling.

MARITIMEDANMARK.dk Den danske maritime branche - Det Blå Danmark er landets største eksporterhverv, med en andel på 20 procent. Branchen beskæftiger knap 100.000 personer, hvor godt en tredjedel er kontorjobs.

Maritimedanmark.dk favner hele den maritime branche og de underindustrier der knytter sig hertil. Vi rammer bredt - fra direktionsgangen i børsnoterede rederier, ansatte i salgs- og marketingafdelinger, bunkerleverandører, havnevirksomheder, skibsdesignere, offshore virksomheder - til danske søfarende og filialer verden over.

Miljømærkning Danmark

Sponseret

Stor stigning i antallet af svanemærkede kantiner

Lidl Danmark

Sponseret

Lidl vinder med strategi for plantebaseret kost

Mere fra...

07.12.2023CSR.dk

Dansk modevirksomhed pumper millionbeløb i udenlandsk vindmølleprojekt

07.12.2023CSR.dk

Ældre generationer slår den yngre i møbelbæredygtighed

06.12.2023CSR.dk

Nedrivningsvirksomheder får central rolle i nyt materialepas

06.12.2023CSR.dk

EU-aftale om nye krav til bæredygtige produkter på plads

06.12.2023CSR.dk

S og G mangler i dansk erhvervslivs fokus på ESG

05.12.2023CSR.dk

Politisk klimaforslag er effektløst, vurderer økonomer

04.12.2023CSR.dk

COP28: Lande underskriver aftale om tredobling af kapacitet til vedvarende energi

01.12.2023CSR.dk

Vigtig aftale lander på første COP28-dag

Jobmarked

Se alle

Erhvervsakademi Aarhus

Underviser inden for bæredygtighed og grøn omstilling

Erhvervsakademi Aarhus søger en ny kollega til undervisning på vores kurser og efter-/videreuddannelser indenfor virksomhedernes grønne omstilling og bæredygtighed. Jobstart er 1. marts.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

31.12.2023

Miljømærkning Danmark

Kommunikationskonsulent med fokus på forbrugere og presse til Miljømærkning Danmark

Synes du, der er brug for at sætte tempoet op på den grønne omstilling, og vil du gerne bidrage? Kan du komme ud over rampen med at tilpasse sprog og budskaber til de mange forskellige forbrugermålgrupper og -kanaler? Og er du klar til at opsøge og servere gode historier til medierne? Så er det måske dig, vi søger.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

07.12.2023

Etisk Handel Danmark

Praktikant

Vil du være med til at sætte fart på den grønne og ansvarlige omstilling? Så er det nu vi søger praktikanter til forårssemesteret 2024.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

31.12.2023

Viegand Maagøe

Studentermedhjælper med interesse og kompetencer inden for livscyklusanalyser

Interesserer du dig for livscyklusanalyser (LCA) og andre miljøanalyser, og vil du gerne udbygge din viden om, hvordan de bruges i praksis? Så er det dig, vi leder efter! Viegand Maagøe søger en studerende, der er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for Miljøteknologi eller lign., og som brænder for at arbejde med grøn omstilling, cirkulær økonomi, livscyklusanalyser og bæredygtighed.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

30.12.2023

Events

Se alle
CABI
Webinar
Kort og godt om fleksjob

Få de væsentligste pointer i lovgivningen om fleksjob og bliv klædt på til at kunne ansætte medarbejdere i fleksjob og håndtere reglerne for fleksjob. Du får det kort og godt på 35 minutter.

Dato

06.02.2023

Tid

08:20

Sted

Online

Valified
Webinar
Webinar: Gratis introduktion til ESG rapporteringen

Gratis webinar med fokus på at hjælpe din virksomhed i gang med ESG rapporteringsarbejdet.

Dato

08.12.2023

Tid

09:00

Sted

Online

access2innovation
Morgenmøde
Navigating Corporate Cultures:

Contrasts between Nordic and East/Southern African Companies

Dato

08.12.2023

Tid

09:30

Sted

kortlink.dk/2np2k

Aros Business Academy
Kursus
Bæredygtighedskommunikation & brand management

Lær at kommunikere alle jeres fremragende bæredygtige tiltag og styrke jeres bæredygtige brand – og undgå samtidig at falde i fælderne ‘greenwashing’ og ‘greenhushing’!

Dato

11.12.2023

Tid

09:00

Sted

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

TANIA ELLIS – The Social Business Company
Webinar
Q&A webinar: Sustainable Business Change Manager

Overvejer du at tage vores uddannelse Sustainable Business Change Manager, men sidder inde med nogle spørgsmål du gerne lige vil have besvaret først? Eller har du brug for nogle fif til, hvordan du kan sælge uddannelsen ind internt?

Dato

11.12.2023

Tid

12:15

Sted

Online

TANIA ELLIS – The Social Business Company
Webinar
Q&A WEBINAR: SUSTAINABLE BUSINESS CHANGE MANAGER (INTL & ONLINE) Dec. 11

Do you want knowledge and tools to work with sustainable business in practice? Are you considering taking our practical certificate programme Sustainable Business Change Manager?

Dato

11.12.2023

Tid

12:15

Sted

Online