Roskilde Festival for CSR-professionelle

2012-udgaven af CSR AWARDS er udvidet til to dage, så der bliver mere tid til at gå i dybden med specifikke CSR-emner. Selve prisuddelingen, som hædrer Danmarks største CSR-succeser, er udvidet til at omfatte i alt 15 priser.

Ved sidste års CSR AWARDS var Grundfos en af vinderne. Virksomheden snuppede prisen for bedste kommunikation, som blev uddelt af Erhvervsmagasinet CSR..

06.11.2012

Lasse Andersen , CSR.dk

Sidste år tiltrak det nyetablerede CSR AWARDS 850 deltagere til en tætpakket dag på Symbion i Sønderborg med indlæg fra en række danske topledere og CSR-eksperter. Mediedækningen var massiv, og den tidligere amerikanske vicepræsident Al Gore tilførte arrangementet international ”star quality”. I næste uge skal succesen følges op, og arrangørerne har på baggrund af deltager-feedback udvidet arrangementet til to dage. Dermed bliver der i år mere tid til at netværke og høre mere om specifikke CSR-områder.

Læs også: Og de nominerede er...

Det sker blandt andet gennem såkaldte sideevents, der på 1. dagen skal appellere til de deltagere, der har fingrene nede i CSR-arbejdet til daglig. Hver sideevent vil blive holdt af en virksomhed eller organisation, der har specialistviden inden for et bestemt CSR-område.

Deltagere skal overraskes
Manden bag CSR AWARDS, Axel Boisen, håber at tilfredsstille de deltagende CSR-eksperters behov for viden, men også at give dem noget de ikke forventede.    

”Jeg har en fortid i musikbranchen, og jeg vil gerne skabe en stemning, der minder lidt om Roskilde Festival: Der er nogle koncerter, man skal se, men man oplever også noget andet godt undervejs, som man slet ikke havde regnet med,” forklarer Axel Boisen om konceptet med sideevents.

På 2. dagen håber Axel Boisen, at programmet vil tiltrække CEOs og CFOs. Deres interesse skal fanges via oplæg fra blandt andet ISS’ internationale CEO Jeff Gravenhorst, CEO i Danfoss Niels Bjørn Christiansen og selvfølgelig arrangementets absolutte hovednavn, USA's 42. præsident Bill Clinton.

Læs også: Kinesisk topnavn til CSR Awards

Nye priser i spil
Festen sluttes af med uddelingen af 15 CSR AWARDS til de danske virksomheder, organisationer eller personer, som er længst fremme i CSR-skoene.

Sammenlignet med sidste år er der kommet fire nye priser til. En af dem er PPP Prize (Public-Private-Partnership), som gives til et af det mest innovative og fremsynede offentlige-private samarbejde i Danmark.

De tre nominerede i kategorien er ProjectZero, Grøn Erhvervsvækst og Formel M. For det fem år gamle ProjectZero, der har som mål at skabe vækst i Sønderborg baseret på CO2-neutral udvikling, har nomineringen stor betydning.

CSR-vinklen virker
”Når vi i dag henvender os til virksomheder og organisationer for at etablere et samarbejde, så virker det at aktivere CSR-vinklen. Derfor spiller det en kæmpe rolle at ProjectZero nu bliver associeret med CSR gennem nomineringen til PPP Prize. Jeg tror også, at nomineringen er med til at fjerne en hver tvivl om ProjectZeros modenhed og robusthed, selvom vi kun er fem år gamle,” siger Peter Rathje, der er administrerende direktør i ProjectZero.

Han er ikke bange for at skulle leve op til CSR AWARDS’ mantra om, at danske virksomheder og organisationer skal være mere ”blæredygtige”.

”I de fem år ProjectZero har eksisteret, har vi reduceret CO2-udledningen i Sønderborg-området med cirka 18 procent og skabt 800 nye job, det vil vi gerne prale af,” understreger Peter Rathje.

Det fulde program for CSR AWARDS kan ses på csrfonden.dk.

Dansk Standard

Sponseret

Psykisk arbejdsmiljø - introduktion til standarden DS/ISO 45003:2021

Bureau Veritas

Sponseret

Online forum om food waste & loss

Relateret indhold

24.04.2024CSR.dk

Cigaretproducenter skal betale mere for opsamling af skod

24.04.2024CSR.dk

Kunstig intelligens kan bane vej for mere resiliente og regenerative værdikæder

05.04.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Nu er ansøgningsperiode åben: Sådan indstiller du din virksomhed til Sustainability Awards 2024

05.04.2024CrossMind Reklamebureau ApS

Sponseret

Case: Conrum – en ny koncern født ind i en tid med ESG

25.03.2024CrossMind Reklamebureau ApS

Sponseret

ESG kalder på stærke kommunikationsværdikæder

22.03.2024Industriens Fond

Sponseret

“Vi har fået afmystificeret klimaregnskaber og lært at kommunikere grønt”

20.03.2024CSR.dk

Sådan kan bureauer vise vejen

19.03.2024Advice

Sponseret

Fremtiden tilhører dem, der tør handle

Jobmarked

Se alle

DEMANT

ESG Reporting Controller

ESG Reporting Controller - this is the opportunity you have been waiting for! You will have one of the most important roles in our ESG journey.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

09.05.2024

DELL A/S

Graduate Account Manager – Join the EMEA Sales Graduate Program!

When you join as a Graduate Account Manager not only will you be embarking on a rewarding career at the heart of technology. You will also be gaining an exceptional all-round experience that will contribute to shaping the future of our business. The program is aimed at building the organization’s future sales leaders with many opportunities to network globally through training and events. Lessons in leadership will also be provided from executives with the possibility to interact and connect with them.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

31.05.2024

Daka Denmark A/S

Studiejob i en af Danmarks største genanvendelsesvirksomheder

Studerer du kommunikation eller markedsføring, og har lyst til at udfordre dine kompetencer i et studierelevant job. Så tilbyder vi et studejob på 15 timer om ugen, med mulighed for at arbejde med hele værktøjskassen inden for markedsføring og kommunikation.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

05.05.2024

Andel

Biodiversitetsspecialist til investeringer i vedvarende energi

Vil du være med til at fremme biodiversitet i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du et solidt fagligt grundlag og indsigt i den jura, som knytter sig til naturforvaltning?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

05.05.2024

Andel

Due diligence manager, menneskerettigheder og sociale forhold til investeringer i vedvarende energi

Vil du være med til at sikre menneskerettigheds-due diligence i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du blik for den forretningsstrategiske værdiskabelse, som due diligence kan bibringe?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

05.05.2024

Andel

Due diligence manager, miljømæssige forhold til investeringer i vedvarende energi

Vil du være med til at sikre miljømæssig due diligence i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du blik for den forretningsstrategiske værdiskabelse, som due diligence kan bibringe?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

05.05.2024

Etisk Handel Danmark

Rådgiver i bæredygtig udvikling og handel

Vi søger en erfaren rådgiver i bæredygtig udvikling og handel til sekretariatet i Etisk Handel Danmark.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

04.05.2024

BESTSELLER

SENIOR ENVIRONMENTAL IMPACT SPECIALIST

Are you passionate about making a difference in the apparel and textiles industry by measuring and communicating environmental impacts? At BESTSELLER, we are committed to accelerating our journey towards a more sustainable future for our industry. Join us on this exciting journey!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

01.05.2024

Etisk Handel Danmark

Rådgiver i bæredygtig udvikling og handel

Vi søger en erfaren rådgiver i bæredygtig udvikling og handel til sekretariatet i Etisk Handel Danmark.

Ansøgningsfrist

04.05.2024

Fortum Waste Solutions A/S

Apprentice Warehouse

Vil du være lagerelev hos os? Er der en indkøber gemt i dig med flair for god kundeservice, så læs videre her om en spændende mulighed for dig!

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

30.04.2024

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Sustainable Business Solutions ApS
Efteruddannelse
Sustainability Management i praksis - Forår 24 i Aarhus

Sustainability Management i praksis er en eksklusiv, konkret og handlingsorienteret uddannelse til dig, der har ansvar for ESG og bæredygtighed. Du får overblik og indblik, der gør dig klar til at sætte mål og eksekvere på dem med det samme.

Dato

16.04.2024

Tid

08:30

Sted

Comwell Aarhus, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C

Klimakurser
Kursus
Klimahandling og klimaregnskab i praksis - onlineforløb i april

Klimakurser er effektiv uddannelse, der giver ledere og medarbejdere de vigtigste kompetencer til at tage ansvar og arbejde med klimahandlinger og klimaregnskab i praksis – så virksomheden lykkes med at honorere klimakravene nu og i fremtiden.

Dato

17.04.2024

Tid

09:00

Sted

Live online (Zoom)

Sustainable Business Solutions ApS
Efteruddannelse
Sustainability Management i praksis - Forår 24 i København

Sustainability Management i praksis er en eksklusiv, konkret og handlingsorienteret uddannelse til dig, der har ansvar for ESG og bæredygtighed. Du får overblik og indblik, der gør dig klar til at sætte mål og eksekvere på dem med det samme.

Dato

23.04.2024

Tid

08:30

Sted

Tivoli Hotel og Congress Center, Arni Magnussons Gade 2 1577 København V

Klappir Nordic ApS
Konference
MEET US AT LOOP FORUM

We have a complete solution for your ESG compliance work, and we would love to discuss opportunities with you!

Dato

24.04.2024

Tid

09:30

Sted

Lokomotivværkstedet - Otto Busses Vej 5A, 2450 København

Byggeriets Samfundsansvar
Seminar
Få styr på ‘S’ i ESG (Aarhus)

Social bæredygtighed bliver i ny international bæredygtighedslovgivning sidestillet med den miljømæssige. Det vil sige, at menneskerettigheder og arbejdstagerrettigheder bliver en lige så vigtig del af byggeriets tilgang til bæredygtighed. En helhedsorienteret tilgang er altså helt afgørende, når vi omstiller vores økonomi og aktiviteter mod fremtidens marked. På dette seminar kan du blive klogere på, hvordan du kan igangsætte initiativer inden for dit ”S” i ESG, der gør dig i stand til at møde den konstante udvikling i markedet. Seminaret udbydes i samarbejde med Bygherreforeningen.

Dato

25.04.2024

Tid

09:00

Sted

Aarhus

Aros Business Academy
Kursus
Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU)

Bliv projektleder på 6 intensive dage! Vi har skruet et program sammen, hvor du får alle værktøjerne til at STYRE og LEDE dine projekter sikkert i mål. Projektlederuddannelsen består af 3 moduler og vil komme både dig, dit team og din arbejdsgiver til gav

Dato

29.04.2024

Tid

09:00

Sted

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus