Horisont Gruppen a/s overtager det operationelle ansvar for CSR Awards

Danmarks største CSR-konference og Award Show, CSR Awards, er fra 1. januar 2016 koblet med Danmarks eneste dedikerede erhvervsmedie om CSR, CSR.dk.

"Vi er glade for at have fundet en partner der deler vores målsætning," siger bestyrelsesformand i CSR Fonden, Maarten Van Engeland, som her ses til CSR Awards 2015 i Vejle..

14.01.2016

CSR.dk

Her er aftalens parter

CSR Awards
CSR Awards er Danmarks største årlige CSR Award Show og konference med prominente nationale og internationale talere, paneldebatter og sideevents. Konferencen samler hvert år 700-900 topledere og CSR-praktikere fra det private erhvervsliv og den offentlige sektor, forskere, brancheorganisationer og NGO’er for at diskutere og dele viden om, hvordan danske virksomheder kan koble forretning og CSR.

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning
CSR.dk – forum for bæredygtig forretning er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. CSR.dk udgiver både ugentlige nyhedsbreve og sit eget magasin, CSR Quarterly og udgiver ligledes et CSR-tillæg i samarbejde med Børsen. CSR.dk udgives af mediehuset Horisont Gruppen a/s og har eksisteret i snart 20 år.

CSR Fonden
CSR Fonden er en non-profit organisation, som blev etableret i 2011 med en mission om at fremme bæredygtighed og socialt ansvar både nationalt og globalt. Fondens primære aktivitet er CSR Awards, som i 2016 afholdes for sjette år i træk.

CSR fonden, som står bag CSR Awards, og Horisont Gruppen A/S, som står bag CSR.dk, har indgået samarbejde om at afholde CSR Awards sammen. Det nye partnerskab betyder flere kræfter til at løfte den store opgave det er at udvikle og fremme forretningsdrevet CSR i Danmark, en målsætning partnerne deler.

"Fremtidens konkurrence defineres af, hvordan globale problemstillinger som klima, urbanisering, ulighed osv. løses. Det både forventes og er den bedste vej til kommerciel succes, at virksomhederne finder ud af, hvordan de kan sammentænke CSR med deres forretning. Det er en stor opgave, og det kræver mange kræfter at sprede ideer og hylde rollemodeller inden for CSR. Vi er glade for at have fundet en partner i Horisont Gruppen, som vi kan dele den opgave med," siger Maarten van Engeland, Bestyrelsesformand i CSR Fonden.

Læs også: Nyheder om CSR Awards 2015 på CSR.dk

I praksis betyder samarbejdet, at CSR.dk overtager det operationelle ansvar for CSR Awards, og at CSR Fondens sekretariat og CSR.dk får samme adresse og kan udnytte de faglige synergier, der er mellem to teams af CSR-folk og en CSR-redaktion.

Det større team vil give nye muligheder for CSR Awards og større synlighed til arrangementet, blandt andet gennem adgang til CSR.dk’s læsere og partnere samt via en målrettet publikation i dagbladet Børsen. CSR.dk styrkes ved at få adgang til den viden og det netværk, som CSR Fonden har opbygget gennem CSR Awards.

"Vi vil, ligesom CSR Fonden, være et samlende punkt for arbejdet med CSR i Danmark – som vidensformidler, faglig reference og kurator af en løbende debat. Med CSR Awards og de dygtige medarbejdere som følger med, får vi nye muligheder for at løfte den opgave. Det passer som godt med vores egen satsning på at udvikle CSR.dk til et forum for bæredygtig forretning," siger Rasmus Brylle, udgiver af CSR.dk og direktør i Horisont Gruppen A/S.

Miljømærkning Danmark

Sponseret

Stor stigning i antallet af svanemærkede kantiner

Lidl Danmark

Sponseret

Lidl vinder med strategi for plantebaseret kost

Mere fra...

06.12.2023CSR.dk

Nedrivningsvirksomheder får central rolle i nyt materialepas

06.12.2023CSR.dk

EU-aftale om nye krav til bæredygtige produkter på plads

06.12.2023CSR.dk

S og G mangler i dansk erhvervslivs fokus på ESG

05.12.2023CSR.dk

Politisk klimaforslag er effektløst, vurderer økonomer

04.12.2023CSR.dk

COP28: Lande underskriver aftale om tredobling af kapacitet til vedvarende energi

01.12.2023CSR.dk

Vigtig aftale lander på første COP28-dag

01.12.2023CSR.dk

Migrantarbejdere får det farligste arbejde på danske byggepladser

01.12.2023CSR.dk

Klimaundersøgelse viser danskere i to fløje

Jobmarked

Se alle

Erhvervsakademi Aarhus

Underviser inden for bæredygtighed og grøn omstilling

Erhvervsakademi Aarhus søger en ny kollega til undervisning på vores kurser og efter-/videreuddannelser indenfor virksomhedernes grønne omstilling og bæredygtighed. Jobstart er 1. marts.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

31.12.2023

Miljømærkning Danmark

Kommunikationskonsulent med fokus på forbrugere og presse til Miljømærkning Danmark

Synes du, der er brug for at sætte tempoet op på den grønne omstilling, og vil du gerne bidrage? Kan du komme ud over rampen med at tilpasse sprog og budskaber til de mange forskellige forbrugermålgrupper og -kanaler? Og er du klar til at opsøge og servere gode historier til medierne? Så er det måske dig, vi søger.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

07.12.2023

Etisk Handel Danmark

Praktikant

Vil du være med til at sætte fart på den grønne og ansvarlige omstilling? Så er det nu vi søger praktikanter til forårssemesteret 2024.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

31.12.2023

Viegand Maagøe

Studentermedhjælper med interesse og kompetencer inden for livscyklusanalyser

Interesserer du dig for livscyklusanalyser (LCA) og andre miljøanalyser, og vil du gerne udbygge din viden om, hvordan de bruges i praksis? Så er det dig, vi leder efter! Viegand Maagøe søger en studerende, der er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for Miljøteknologi eller lign., og som brænder for at arbejde med grøn omstilling, cirkulær økonomi, livscyklusanalyser og bæredygtighed.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

30.12.2023

Events

Se alle
CABI
Webinar
Kort og godt om fleksjob

Få de væsentligste pointer i lovgivningen om fleksjob og bliv klædt på til at kunne ansætte medarbejdere i fleksjob og håndtere reglerne for fleksjob. Du får det kort og godt på 35 minutter.

Dato

06.02.2023

Tid

08:20

Sted

Online

Erhvervsakademi Aarhus
Konference
Temadag: Bæredygtighed i bestyrelsesarbejdet

Kom med på denne temadag og lær hvordan du styrker bestyrelsens kompetencer inden for bæredygtighed og grøn omstilling.

Dato

07.12.2023

Tid

08:30

Sted

Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J

Forum for Bæredygtige Indkøb
Webinar
Gå-hjem-møde: Biodiversitet i indkøb

Forum for Bæredygtige Indkøb inviterer til et gå-hjem-møde, som giver dig indsigt i, hvordan det er muligt at medtænke biodiversitet i indkøb og udbud.

Dato

07.12.2023

Tid

10:00

Sted

Online

Klimakurser
Kursus
Klimahandling og klimaregnskab i praksis - onlineforløb i december

Klimakurser er effektiv uddannelse, der giver ledere og medarbejdere de vigtigste kompetencer til at tage ansvar og arbejde med klimahandlinger og klimaregnskab i praksis – så virksomheden lykkes med at honorere klimakravene nu og i fremtiden.

Dato

07.12.2023

Tid

09:00

Sted

Live online (Zoom)

Valified
Webinar
Webinar: Gratis introduktion til ESG rapporteringen

Gratis webinar med fokus på at hjælpe din virksomhed i gang med ESG rapporteringsarbejdet.

Dato

08.12.2023

Tid

09:00

Sted

Online

access2innovation
Morgenmøde
Navigating Corporate Cultures:

Contrasts between Nordic and East/Southern African Companies

Dato

08.12.2023

Tid

09:30

Sted

kortlink.dk/2np2k