CSR Fonden åbner for indstillinger til CSR Awards 2013

Gør din virksomhed en CSR forskel eller kender du en der gør? Så er det nu du skal indstille din virksomhed til CSR AWARDS 2013.

19.06.2013

CSR.dk

CSR Fonden åbner i dag op for indstillinger af virksomheder til CSR Awards 2013.  Det er muligt for alle at indstille en virksomhed til en af de ti eftertragtede CSR-priser. Du kan både indstille din egen arbejdsplads eller en anden virksomhed, som du mener, gør en aktiv indsats for samfundsansvar og som fortjener national og international anerkendelse for sit arbejde med CSR.

Læs også: Jagten er gået ind på virksomheder til årets CSR-priser

"Vi håber naturligvis, at vi igen i år får et stærkt felt af nominerede kandidater og med et endnu højere niveau end tidligere. Formålet med awarden er at samle og anerkende alle de gode eksempler på danske virksomheder, der gør en særlig indsats på CSR-området. Vinderne skal også medvirke til at inspirere andre virksomheder i deres arbejde med CSR fremadrettet," siger CSR Director i CSR Fonden, Maiken Nicolaisen.

I år, er der i alt 10 eftertragtede CSR-priser i spil, som både tildeles små og store virksomheder ved det store awardshow. Priserne dækker forskellige kategorier indenfor CSR - lige fra Miljøministeriets miljø-pris, 'CSR Environment', til VFSA's rummelighedspriser, 'CSR PEOPLE PRIZE +100/-100'.

Novozymes vinder CSR-pris ved CSR Awards 2012
En af sidste års vindervirksomheder var Novozymes, der blev tildelt KPMG's prestigefyldte pris 'CSR Strategy +100'. CSR Strategy-prisen tildeles en virksomhed, som har en forretningsmæssig tilgang til arbejdet med CSR, som tænker CSR tæt sammen med virksomhedens øvrige aktiviteter og som har nået resultater.

Prisen skal være med til at inspirere andre til at forstå, hvordan CSR hjælper virksomheder med at få en positiv effekt på top- og bundlinje. Novozymes’ strategi er at hjælpe deres kunder til at blive mere bæredygtige. Novozymes blev tildelt prisen i anerkendelse af deres arbejde, resultater og tilgang til CSR, som er til inspiration for mange andre virksomheder.

Hos Novozymes var det en positiv oplevelse at vinde CSR-prisen og især medarbejderne har været stolte over tildelingen af prisen.

Læs også: CSR Fonden godkendt som partner til de europæiske CSR Awards

"Novozymes vandt CSR Strategy +100 prisen i 2012. Det var en positiv oplevelse at blive anerkendt for vores strategiske arbejde med CSR, hvilket især mange medarbejdere har været stolte over. Vi er også glade for at kunne inspirere andre virksomheder," fortæller Mette Gyde Møller, Sustainability Manager hos Novozymes.

Tilmeld din virksomhed
Frist for indstillinger af virksomheder til CSR Awards 2013 afhænger af den enkelte pris, så hold dig opdateret om deadlines og kriterier på CSR Fondens nye hjemmeside. Vinderne kåres ved prisoverrækkelsen ved det store awardshow CSR Awards 2013, som bliver afholdt 16. og 17. september 2013 i Holstebro.

Kofi Annan, FN's forhenværende generalsekretær og nobelprismodtager, er hovedtaler. Indstillinger af virksomheder, organisationer eller specifikke CSR-tiltag skal ske via CSR Fondens hjemmeside, www.csrfonden.dk. Billetter kan købes via CSR Fondens hjemmeside fra juli.

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Sponseret

Brainy Brunch: S’et i ESG: 3 stærke råd til at kommunikere om social ansvarlighed

Relateret indhold

23.07.2024CSR.dk

Regions nej til at bestille oksekød møder kritik

22.07.2024CSR.dk

Klimavenlige handlinger betaler kulturelle oplevelser i København

17.07.2024CSR.dk

Googles CO2-udledning eksploderer

26.06.2024Industriens Fond

Sponseret

Helt grøn på klimakommunikation? Sådan undgår du faldgruberne

25.06.2024CSR.dk

Lejetøj hitter

24.06.2024CSR.dk

Derfor skal ESG-folk gå op i kommunikation

24.06.2024CSR.dk

ESG-kommunikation står med fem kritiske opgaver

20.06.2024Kunde & Co A/S

Sponseret

Seks principper til at få styr på din positionering og kommunikation omkring bæredygtighed

Jobmarked

Se alle

Visma e-conomic A/S

Sustainability Manager

Har du erfaring med ESG, og vil du gøre en forskel i en virksomhed i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roblon A/S

ESG-koordinator

Brænder du for at arbejde med bæredygtighed? Få et spændende job som ESG-koordinator hos Roblon A/S og bliv fagligt ansvarlig for ESG-rapportering i en international virksomhed i vækst

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

29.08.2024

Beierholm

ESG-Seniorkonsulent til Beierholm Bæredygtighed

Til vores nyopstartede afdeling for Bæredygtighed søger vi erfarne konsulenter, der kan være med til at sætte deres præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Andel

Sustainability Supply Chain Specialist – Skab en bæredygtig fremtid i vores indkøbsafdeling!

Vil du være med til at prioritere grønne indkøb og arbejde med ansvarlig leverandørstyring? Vær med til at sætte dit præg på bæredygtighedsrejsen i vores indkøb og leverandørkæde. Vi er en ny funktion i indkøbsafdelingen, det betyder at dit ansvarsområde og dine opgaver løbende tilføres og tilpasses, i forhold til din og forretningens udvikling.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

14.07.2024

SUSTAINX ApS

Vil du være med på et stærkt ESG-Hold? 🌱

Som Senior ESG Advisor hos SustainX bliver du en aktiv del af den grønne omstilling, og sammen leverer vi ESG løsninger, der omfatter alt fra strategi til direkte projektudførelse.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægsgartner Gottlieb A/S privathave afdelingen søger formand

Anlægsgartner Gottlieb Søger formand til udførsel af anlægsopgaver

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Beierholm

Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet

Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være med til at sætte sit præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Klimakampen ApS
Workshop
Klimakampen - Marts 2024

Er du kontorets klimahelt? Saml dit hold og dyst mod dine kollegaer i at udføre klimavenlige handlinger i 4 uger. Tilmeld jer Klimakampen nu!

Dato

04.03.2024

Sted

Online

Sustainable Business Solutions ApS
Kursus
Klimadata og klimaregnskaber i praksis - København

Efterspørges der en baseline på virksomhedens carbon udledninger, og har du behov for at blive bekendt med klimaregnskabets scope 3? Dette to-dages kursus vil ruste dig til at håndtere klimadata og klimaregnskaber effektivt.

Dato

25.06.2024

Tid

09:00

Sted

IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1530 København V

SUSTAINX ApS
Webinar
Webinar: Spørgetime om ESG

- Med CEO og Partner i SustainX, Line Amtorp

Dato

26.06.2024

Tid

11:00

Sted

Online

TANIA ELLIS - The Social Business Company
Webinar
Åben tilmelding: ESG Sommerskole

Få viden og værktøjer til at forbedre din virksomheds bæredygtige forretningsindsats med sommersmagsprøver fra den praktiske Sustainable Business Change Manager uddannelse.

Dato

07.07.2024

Tid

09:00

Sted

Online

2030 Builders
Møde
Sustainability Engagement Consultative call

Participate in an open discussion hosted by Mia Negru, co-founder of 2030 Builders. Engage in a dynamic dialogue focusing on the unique challenges and best practices in sustainability engagement. This session aims to foster a collaborative environment where you can exchange insights with fellow professionals, explore innovative solutions, and learn how to leverage technology to enhance human interactions within your company.

Dato

02.08.2024

Tid

12:00

Sted

Google Meet

Sustainable Business Solutions ApS
Webinar
Gratis Webinar - CSRD: Hvad skal der rapporteres på?

Bliv fortrolig med de nye CSRD-krav og forstå, hvad der er obligatorisk, og hvad der afhænger af dobbeltvæsentlighedsanalysen. I dette gratis webinar fra Sustainable Business Solutions vil vores seniorrådgivere give dig et detaljeret indblik i implementeringstidslinjen, ESRS-hierarkiet, og hvordan en CSRD-rapport ser ud. Webinaret er en del af vores "ESG to the point" webinarserie.

Dato

06.08.2024

Tid

08:15

Sted

Live online (Zoom)