Beierholm

Vores services
Vi rådgiver virksomheder i hele Danmark med særligt fokus på mindre og mellemstore virksomheder. Fra den nystartede iværksætter, der har brug for tryghed og sparring om sit projekt, over etablerede virksomheder, der vil erobre nye markeder eller konsolidere deres position, til større virksomheder, der har brug for kompleks rådgivning.

Vi tilbyder hele paletten af revisions- og rådgivningsydelser: fra bogføring, rapportering, revision og udarbejdelse af regnskaber til rådgivning i forbindelse med opstart, vækst, konsolidering og salg.

I Beierholm har vi desuden skarpt fokus på, hvordan de digitale muligheder kan hjælpe dig til at få overblik og automatisere arbejdsgange, så du frigør tid og ressourcer til det, du for alvor brænder for.

Adresse

Voergårdvej 2 9200 Aalborg SV,

Sociale medier

Seneste nyt

19.12.2023Beierholm

Sponseret

Beierholms Bæredygtighedsnetværk hjælper dig i gang med den grønne omstilling

Med Beierholm Bæredygtigheds netværkstilbud for SMV’er kommer du let i gang, og du får overblik og viden undervejs. Under netværksforløbet får du samtidig styr på bæredygtighedsarbejdet, så du lever op til kundernes forventninger. Og rapporteringen giver næsten sig selv, når du først er i gang.

Ledige stillinger

Kommende events

Artikler virksomheden er nævnt i

08.07.2015CSR.dk

Better Cotton Initiative når 600 medlemmer