Webinarserie: INSPIRATION med håb og handling

Aktuelle og efterspurgte emner tages op i fire webinarer for at give inspiration til handling. Partnere på CSR.dk deltager gratis.

31.10.2023

CSR.dk

Forandringsbureauet MäRK CPH og FSC Danmark inivterer nu til fire webinarer, hvor du kan blive klogere på aktuelle og efterspurgte emner inden for ansvarlighed, lovgivning og klima op i et samtaleformat, der med håb og handling skal inspirere dig i dit arbejde.

I et samtalebaseret format - under overskriften Inspiration til håb og handling - vil man kunne deltage i 30 minutters samtale mellem værterne og en ekspert efterfulgt af ca. 60 minutter med spørgsmål fra deltagerne. 

"Vi vil jo gerne have mere af den stærkt nødvendige handling - og det skal være snart. For at få det, skal vi dele den praksiserfaring der er til at inspirere hinanden, så det bliver så nemt som muligt for flere at komme i gang," siger Nicoline Olesen, partner og rådgiver hos Märk. 

Medarbejdere hos partnere på CSR.dk kan deltage gratis i webinarerne. Som partner på CSR.dk skal du klikke her for at få tilsendt rabatkoden, du skal bruge, når du tilmelder dig et webinar.

Andre deltagere betaler 250 ex moms for hvert webinar. Også medlemmer af FSC Danmark og B Corp-certificerede virksomheder kan deltage gratis. 

Vælg mellem eller tilmeld dig alle webinarer:

21. november kl. 14-15.30
Kom godt i gang med dobbelt væsentlighedsvurdering så den skaber værdi
Et webinar om den dobbelte væsentlighedsvurdering, som er en essentiel del af EU’s nye rapporteringsdirektiv CSRD. Du bliver klogere på, hvor man begynder, og hvordan man bedst sikrer, at processen skaber værdi og oplyser det strategiske ESG-arbejde.

28. november kl. 14-15.30
Fra ESG-compliance til strategisk værdiskabelse med en samfundsambition
Et webinar hvor du bliver klogere på, hvordan ESG-arbejdet ikke ender i en complianceøvelse, men reelt styrker virksomhedens evne til at innovere og skabe impact til gavn for både forretningen, samfundet og planeten. Nøglen er en samfundsambition så ansvarlighed kobles til virksomhedens essens og DNA. Kom til

14. december kl. 14-15.30
Hvad skal der til, for at vi ændrer vores adfærd for klimaet?
Vi vil alle gerne en grøn omstilling, men det er ikke altid lige let at handle derefter. Kom til webinar og få inspiration til, hvad handlefællesskaber betyder for vores evne til at gå fra at være passive tilskuere til engagerede deltagere i den grønne omstilling, så vores klimahandlinger og adfærd styrkes.

9. januar kl. 14-15.30
European Deforestation Regulation – hvordan kommer man i mål?
Hvad kommer European Deforestation til at betyde i praksis for danske virksomheder? Hvad kræver den nye lovgivning og hvordan kommer man i gang allerede nu? Og hvor kan certificering hjælpe? Vi bliver så lavpraktiske som overhovedet muligt på dette webinar.

Dansk Standard

Sponseret

DSB anvender ISO 14001 til at skabe struktur på deres arbejde med bæredygtighed

Rambøll A/S

Sponseret

Final Call: ESRS Deep-dive webinar

Relateret indhold

14.03.2025Miljømærkning Danmark

Sponseret

Kongsvang: Svanemærket styrker vores position

14.03.2025Bureau Veritas

Sponseret

ISO 14001:2015 Lead Auditor Refresher

14.03.2025CSR.dk

Hård kritik: Arlas klimamål løser ingenting

14.03.2025CBS Executive Fonden

Sponseret

Bæredygtighed, Strategi og Forretningsudvikling

13.03.2025Bureau Veritas

Sponseret

ISO 9001:2015 – Lead auditor refresher

12.03.2025CSR.dk

Bæredygtighed er den nye normal

11.03.2025BSR

Sponseret

Beyond International Women’s Day: Enduring Actions for Global Business in a Turbulent Time

10.03.2025Vugge til Vugge ApS

Sponseret

Vugge til Vugge Achieves Børsen Gazelle 2024

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Bureau Veritas
Seminar
ISO 45001 Inspirationsseminar

ISO 45001 Inspirationsseminaret giver dig en grundlæggende forståelse for kravelementerne i ISO 45001 standarden samt betingelserne i Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1409, og hvad det vil sige at være certificeret efter ISO 45001 standarden samt Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1409.

Dato

17.03.2025

Tid

08:30

Sted

Fredericia

Aros Business Academy
Efteruddannelse
Opstart: Mini MBA i Sustainability Management

Mini MBA i Sustainability Management er for dig, der ønsker en ambitiøs uddannelse i bæredygtighed. Du bliver undervist af førende eksperter inden for bæredygtighed og SDG’er - heriblandt Steen Hildebrandt, som har været med til at skabe uddannelsen.

Dato

17.03.2025

Tid

09:00

Sted

Copenhagen Marriott Hotel

Sustainable Business Solutions ApS
Kursus
Sustainability Management i praksis - Forår 2025 Aarhus

Sustainability Management i praksis er en eksklusiv, konkret og handlingsorienteret uddannelse til dig, der har ansvar for ESG og bæredygtighed. Du får overblik og indblik, der gør dig klar til at sætte mål og eksekvere på dem med det samme.

Dato

18.03.2025

Tid

09:00

Sted

Aarhus

Bureau Veritas
Webinar
CSRD - Deltag i vores webinarer og forstå dine rapporteringskrav

WEBINAR 4: ESRS S4 Forbrugere og slutbrugere

Dato

18.03.2025

Tid

11:00

Sted

Online

Dakofa
Seminar
HYBRID-SEMINAR Opdaterede klimafaktorer for genanvendelse af affald

På seminaret får du indsigt i nye klimafaktorer for kombinerede indsamlinger af husstandsaffald til genanvendelse, for restaffald til forbrænding, og der er opdaterede klimafaktorer for blandt andet genanvendelse af mad- og drikkevarekartoner. Både kommuner og virksomheder kan bruge klimafaktorerne i formidlingen af deres klimaarbejde, og flere eksempler fremlægges.

Dato

18.03.2025

Tid

12:30

Sted

Dakofa, Vesterbrogade 149, Bygning D, 4. sal, KBH V

Sustainable Business Solutions ApS
Kursus
Klimadata og klimaregnskaber i praksis - Forår 25 - Aarhus

Efterspørges der en baseline på virksomhedens carbon udledninger, og har du behov for at blive bekendt med klimaregnskabets scope 3? Dette to-dages kursus vil ruste dig til at håndtere klimadata og klimaregnskaber effektivt.

Dato

19.03.2025

Tid

09:00

Sted

Aarhus