Mad med mening
Den bedste smagsoplevelse skaber vi ved at drive en ansvarlig forretning. Måden, hvorpå råvarerne tilvejebringes og maden produceres og forbruges, har en betydelig indflydelse på miljøet, samfundet og på vores velvære. Selv små skridt i retning af bedre fødevarer kan resultere i store fremskridt med hensyn til bæredygtighed. Så hvordan kan vi træffe de mest bæredygtige valg?
Missionen er ”mad med mening”, og vi går hver dag på arbejde for at skabe glæde og velvære gennem meningsfyldte madoplevelser. Og netop ordet mening er for os, når ansvarlighed er tænkt helt ind i kernen af forretningen. Vi skal tjene penge, men det skal gøres på en ansvarlig måde.
Mad gør en forskel for os alle
Vi tog hul på året med et farvel til bur- og skrabeæg og har nu kun økologiske æg på menuen. I foråret præsenterede vi vores nye Green Street koncept. Her bliver gæsterne mødt af street food boder, hvor vi udforsker det grønne køkken og krydrer med verdens smage.
En sikker arbejdsplads
Igen i år har fokus været på at skabe en endnu mere sikker arbejdsplads for vores medarbejdere. Med vores store og vedvarende fokus er vi lykkedes med at nedbringe ulykkesfrekvensen (LTAF) med 40 % sammenlignet med 2017. Arbejdsglæden, som det sikre arbejdsmiljø er med til at skabe, kan smages i maden og mærkes af vores gæster. Årets gæstetilfredshedsundersøgelser er nemlig de bedste nogensinde.
Vi kan se tilbage på et godt 2018 og ser frem til et endnu mere bæredygtigt 2019.
God læselyst!
Morten Hammerich
Adm. direktør, Fazer Food Services A/S