L'Oréal skaber bold female founders for at investere i start-ups skabt af kvindelige iværksættere

L’Oréal, verdens førende beautyvirksomhed, meddeler i dag at firmaet lancerer BOLD FEMALE FOUNDERS, som skal støtte startups med kvinder i spidsen. Initiativet vil blive kørt via L’Oréals venturekapitalfond BOLD: Business Opportunities for L’Oréal Development, og vil fra start af allokere 25 millioner euros til initiativet.

31.05.2022

CSR.dk

BOLD FEMALE FOUNDERS vil fokusere på investeringsmuligheder verden over inden for et bredere udvalg af beautyvirksomheder såsom varemærker, beauty tech, biotech og green science. Investeringen i iværksættervirksomheder er i tråd med koncernens strategiske engagement i at fremme ligestilling.

’L’Oréal har i mange år været engageret i kvinders empowerment via en lang række programmer og initiativer fra L’Oréal Fonden som f.eks. L’Oréal UNESCO For Women in Science og Women for Climate. BOLD FEMALE FOUNDERS har til formål at fremme venture finansiering til kvindelige iværksættere, som fortsat ligger på et utroligt lavt niveau. Ved at sætte fokus på de uligheder passionerede kvindelige iværksættere står overfor i deres virksomhedsarbejde, understreger vi også vores virksomheds målsætning: ’Create the beauty that moves the world’, siger Nicolas Hieronimus, CEO for L’Oréal. ’I dag har 30% af de startups, vores BOLD venturekapitalfond har investeret i, kvindelige ledere. Med BOLD FEMALE FOUNDERS vil vi accellerere vores venture kapitalinvesteringer for at støtte kvindelige iværksættere’.

Gouzelle Ishmatova, BOLD Chief Strategy Officer, tilføjede: ’En mere inklusiv venture kapitalindustri betyder flere muligheder for underrepræsenterede kvindelige iværksættere. Faktisk tiltrækker startups, der ledes af kvinder, færre investeringer, selv om de konstant skaber bedre resultater. Med BOLD FEMALE FOUNDERS vil vi være en ’game changer’ ved at investere i den næste generation af kreative og talentfulde kvindelige iværksættere’.

L’Oréal koncernen arbejder på at være forrest i kvindekampen, specielt i sit eget økosystem. Denne strategiske investering fra BOLD er det seneste skridt i vores langvarige engagement i kvinders ligestilling og empowerment.

Om L’Oréal
I mere end 110 år har L’Oréal, verdens førende skønhedsvirksomhed, haft et eneste formål: at leve op til alle forbrugeres ønsker i hele verden inden for skønhed. Vores formål, at skabe skønhed der bevæger verden, definerer vores tilgang til skønhed som inklusiv, etisk, generøs og engageret i social og miljømæssig bæredygtighed. Med vores brede portefølje med 35 internationale brands og ambitiøse mål inden for bæredygtighed med L’Oréal for the Future programmet, tilbyder vi alle mennesker verden over det bedste inden for kvalitet, effektivitet, sikkerhed, oprigtighed og ansvarlighed, mens vi fejrer skønheden i dens uendelige forskellighed.

Med 85.400 engagerede medarbejdere, en afbalanceret geografisk spredning og salg via alle distributionkanaler (e-handel, den brede distribution, stormagasiner, apoteker, frisørsaloner, egne mærkevareforretninger og travel retail) opnåede koncernen i 2021 en omsætning på 32,28 milliarder euros. Med 20 forskningscentre i 11 lande verden over og et dedikeret team i Forskning og Innovation på over 4.000 videnskabelige medarbejdere og 3.000 beauty tech professionelle fokuserer L’Oréal på at skabe fremtidens skønhed og blive et kraftcenter inden for Beauty Tech.

Mere information: https://www.loreal.com/en/mediaroom

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Sponseret

Brainy Brunch: S’et i ESG: 3 stærke råd til at kommunikere om social ansvarlighed

Relateret indhold

23.07.2024CSR.dk

Regions nej til at bestille oksekød møder kritik

22.07.2024CSR.dk

Klimavenlige handlinger betaler kulturelle oplevelser i København

12.07.2024Schneider Electric

Sponseret

Tilmelding til AVEVA World 2024

08.07.2024Schneider Electric

Sponseret

TALENTPROGRAM for elektriker-lærlinge 2024

05.07.2024CSR.dk

Rapport: Et fokus på medarbejdertrivsel er alfa og omega

02.07.2024Schneider Electric

Sponseret

Tilmelding til webinar om det kommende NIS 2-direktiv omkring cybersecurity

01.07.2024CSR.dk

Novo Holdings og DLG-koncernen indgår samarbejde om fremme af bæredygtig planteproduktion

28.06.2024CSR.dk

Nyt inspirationskatalog skal hjælpe danske virksomheder i arbejdet med biodiversitet

Jobmarked

Se alle

Visma e-conomic A/S

Sustainability Manager

Har du erfaring med ESG, og vil du gøre en forskel i en virksomhed i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roblon A/S

ESG-koordinator

Brænder du for at arbejde med bæredygtighed? Få et spændende job som ESG-koordinator hos Roblon A/S og bliv fagligt ansvarlig for ESG-rapportering i en international virksomhed i vækst

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

29.08.2024

Beierholm

ESG-Seniorkonsulent til Beierholm Bæredygtighed

Til vores nyopstartede afdeling for Bæredygtighed søger vi erfarne konsulenter, der kan være med til at sætte deres præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hofor

Seniorprojektleder og talsperson for regn- og spildevandsprojekter i Hovedstadsområdet

Vil du være med til at klimasikre hovedstadsområdet og kommunikere de udfordringer, vi oplever som spildevandsforsyning? Så har du mulighed for at blive en del af holdet i Spildevand Plan HOFOR.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.07.2024

Andel

Sustainability Supply Chain Specialist – Skab en bæredygtig fremtid i vores indkøbsafdeling!

Vil du være med til at prioritere grønne indkøb og arbejde med ansvarlig leverandørstyring? Vær med til at sætte dit præg på bæredygtighedsrejsen i vores indkøb og leverandørkæde. Vi er en ny funktion i indkøbsafdelingen, det betyder at dit ansvarsområde og dine opgaver løbende tilføres og tilpasses, i forhold til din og forretningens udvikling.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

14.07.2024

SUSTAINX ApS

Vil du være med på et stærkt ESG-Hold? 🌱

Som Senior ESG Advisor hos SustainX bliver du en aktiv del af den grønne omstilling, og sammen leverer vi ESG løsninger, der omfatter alt fra strategi til direkte projektudførelse.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægsgartner Gottlieb A/S privathave afdelingen søger formand

Anlægsgartner Gottlieb Søger formand til udførsel af anlægsopgaver

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Beierholm

Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet

Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være med til at sætte sit præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Klimakampen ApS
Workshop
Klimakampen - Marts 2024

Er du kontorets klimahelt? Saml dit hold og dyst mod dine kollegaer i at udføre klimavenlige handlinger i 4 uger. Tilmeld jer Klimakampen nu!

Dato

04.03.2024

Sted

Online

Sustainable Business Solutions ApS
Kursus
Klimadata og klimaregnskaber i praksis - København

Efterspørges der en baseline på virksomhedens carbon udledninger, og har du behov for at blive bekendt med klimaregnskabets scope 3? Dette to-dages kursus vil ruste dig til at håndtere klimadata og klimaregnskaber effektivt.

Dato

25.06.2024

Tid

09:00

Sted

IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1530 København V

SUSTAINX ApS
Webinar
Webinar: Spørgetime om ESG

- Med CEO og Partner i SustainX, Line Amtorp

Dato

26.06.2024

Tid

11:00

Sted

Online

TANIA ELLIS - The Social Business Company
Webinar
Åben tilmelding: ESG Sommerskole

Få viden og værktøjer til at forbedre din virksomheds bæredygtige forretningsindsats med sommersmagsprøver fra den praktiske Sustainable Business Change Manager uddannelse.

Dato

07.07.2024

Tid

09:00

Sted

Online

2030 Builders
Møde
Sustainability Engagement Consultative call

Participate in an open discussion hosted by Mia Negru, co-founder of 2030 Builders. Engage in a dynamic dialogue focusing on the unique challenges and best practices in sustainability engagement. This session aims to foster a collaborative environment where you can exchange insights with fellow professionals, explore innovative solutions, and learn how to leverage technology to enhance human interactions within your company.

Dato

02.08.2024

Tid

12:00

Sted

Google Meet

Sustainable Business Solutions ApS
Webinar
Gratis Webinar - CSRD: Hvad skal der rapporteres på?

Bliv fortrolig med de nye CSRD-krav og forstå, hvad der er obligatorisk, og hvad der afhænger af dobbeltvæsentlighedsanalysen. I dette gratis webinar fra Sustainable Business Solutions vil vores seniorrådgivere give dig et detaljeret indblik i implementeringstidslinjen, ESRS-hierarkiet, og hvordan en CSRD-rapport ser ud. Webinaret er en del af vores "ESG to the point" webinarserie.

Dato

06.08.2024

Tid

08:15

Sted

Live online (Zoom)