Formår du at understøtte virksomhedens strategi igennem events?

Har din virksomhed eller kunde en CSR-strategi, men overser at handle bæredygtigt i møder og events? Bruger du events til at understøtte og synliggøre de overordnede mål, og ved du, hvordan du arrangerer en bæredygtig event?

På Responsible Business Events konferencen d. 30/10 bliver du klædt på til at understøtte virksomhedens strategi igennem events.

28.07.2017

Ulrika Mårtensson, Owner, IMPROVEMENT, CSR.dk

Svarer du nej til ovenstående, er du ikke alene. Selv virksomheder, der er frontløbere inden for ‘purpose driven companies’ og Corporate Social Responsibility (CSR), kan heller ikke svare ja. Derfor ser Sustainable Brands - verdens førende udbyder i konferencer om CSR, der trækker deltagere fra bl.a. Unilever, Coca Cola, IKEA, LEGO, Novozymes, NovoNordisk og Carlson Rezidor, til events over hele verden - et markant behov for at uddanne virksomheder og bureauer i, hvordan de kan arbejde strategisk med bæredygtighed i events og møder.

For at imødekomme behovet tilbydes heldagsarrangementet Responsible Business Events, ved efterårets nordeuropæiske Sustainable Brands konference i København. Sustainable Brands Founder og CEO, KoAnn Vikoren Skrzyniarz, uddyber hvorfor, på følgende måde:
 
"Your brand is who you are, what you do and how you do it. If you claim to be committed to respect for the environment, and you disregard the incredible waste that takes place in the meetings and travel industry, or don't make sourcing decisions based on supplier environmental or ethical commitments, you are risking being seen as inauthentic, which is incredibly damaging to a brand."

Læs mere: Program for Responsible Business Events

Alle virksomheder påvirkes og efterspørgslen er stigende
Bæredygtighed, ansvarlighed og CSR er hot topics. I slipstrømmen på Paris-aftalen og FNs Global Sustainable Development Goals med de 17 ambitiøse verdensmål, skærpes kravene til virksomheder i alle brancher og i alle lande. FN har ydermere erklæret 2017 som ‘Internationalt år for bæredygtig turismeudvikling’ med et mål om at mindske det aftryk turister - heriblandt erhvervsturister - efterlader.

Desuden viser alle undersøgelser, at generation X og Y, der allerede er, eller er på vej ind på arbejdsmarkedet - også i ledende stillinger - vil arbejde for og med virksomheder, der tager stilling, handler ansvarligt og fremtidsorienteret. Disse holdninger deles også af det såkaldte "aspirationals" segment, der vurderes at udgøre 40% af arbejdskraften globalt. Aspirationals defineres ikke ved, hvornår de er født, men ved at have det tilfælles, at de ønsker at være en del af noget større, og arbejde for en bedre verden

Læs mere: A roadmap to sustainable business meetings

Ovenstående vil påvirke valg – og fravalg – af møde- og eventløsninger, og gør det ekstra vigtigt, at virksomheder lever deres bæredygtighedsprofil ud i alle typer af events - såvel internt som eksternt. En stor undersøgelse som IMEX Group og MPI udarbejdede i 2016, viser, at der er en markant stigende efterspørgslen og interessen for bæredygtige møde- og eventløsninger. Og på verdensplan ser man, at nye konferencecentre indtænker ambitiøse bæredygtige løsninger for at fremtidssikre sig og ikke blive valgt fra.

Er du på forkant med udviklingen?
Med et omfattende program, præsenteret og faciliteret af eksperter fra ind- og udland, bliver du på Responsible Business Events klædt på til at designe bæredygtige møder og events - uanset om du arbejde for virksomheder, der allerede arbejder målrettet med CSR, eller blot vil være på forkant med udviklingen.

Du får konkrete, håndgribelige redskaber og tips til, hvordan du skal tænke, prioritere og handle, samt hvordan du yder strategisk rådgivning til kunder eller chefer. Igennem cases, praktiske eksempler og øvelser lærer du, hvordan du bliver mere innovativ og samtidig ressourceeffektiv, når du planlægger og afvikler events med afsæt i en bæredygtig dagsorden, samt hvordan det styrker dit team og dit samarbejde med kollegaer, partnere og leverandører. Og, hvordan du skaber værdi og troværdighed ved at sikre en klar sammenhæng mellem det en virksomheden siger, og det, den gør – altså ’brand activation’.

Responsible Business Events konferencen afholdes den 30. oktober, back-to-back med Sustainable Brands, hvorfor du også automatisk får adgang til Sustainable Brands ’general opening key-note session’ og åbningsreception. Begge konferencer afholdes på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København.

Du finder mere information om konferencen her: http://www.csr-link.dk/meetings/

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Sponseret

Brainy Brunch: S’et i ESG: 3 stærke råd til at kommunikere om social ansvarlighed

Relateret indhold

Flere mikrobryggerier forvandler CO₂ til øl-skum

10.07.2024CSR.dk

09.07.2024CSR.dk

Danske Bank giver rådgivning om klimasikring til boliger

05.07.2024CSR.dk

Rapport: Et fokus på medarbejdertrivsel er alfa og omega

02.07.2024Schneider Electric

Sponseret

Tilmelding til webinar om det kommende NIS 2-direktiv omkring cybersecurity

01.07.2024CSR.dk

Novo Holdings og DLG-koncernen indgår samarbejde om fremme af bæredygtig planteproduktion

28.06.2024CSR.dk

Nyt inspirationskatalog skal hjælpe danske virksomheder i arbejdet med biodiversitet

28.06.2024Byggeriets Samfundsansvar

Sponseret

ESG-råd skal kortlægge udfordringer og muligheder i bygge- og anlægsbranchen

27.06.2024CSR.dk

Regeringen og Novo Nordisk Fonden indgår samarbejde om historisk nytænkning af det danske areal

Jobmarked

Se alle

Roblon A/S

ESG-koordinator

Brænder du for at arbejde med bæredygtighed? Få et spændende job som ESG-koordinator hos Roblon A/S og bliv fagligt ansvarlig for ESG-rapportering i en international virksomhed i vækst

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

29.08.2024

Beierholm

ESG-Seniorkonsulent til Beierholm Bæredygtighed

Til vores nyopstartede afdeling for Bæredygtighed søger vi erfarne konsulenter, der kan være med til at sætte deres præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hofor

Seniorprojektleder og talsperson for regn- og spildevandsprojekter i Hovedstadsområdet

Vil du være med til at klimasikre hovedstadsområdet og kommunikere de udfordringer, vi oplever som spildevandsforsyning? Så har du mulighed for at blive en del af holdet i Spildevand Plan HOFOR.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.07.2024

Hofor

Biomass Sustainability Officer til HOFOR – hovedkontoret i Ørestad

Vil du være med til at sikre bæredygtigt biomasse til København?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

16.07.2024

Sparekassen Danmark

ESG-controller

Brænder du for ESG og rapportering? Så er du måske vores nye kollega til en spændende, nyoprettet stilling som ESG-controller.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Andel

Sustainability Supply Chain Specialist – Skab en bæredygtig fremtid i vores indkøbsafdeling!

Vil du være med til at prioritere grønne indkøb og arbejde med ansvarlig leverandørstyring? Vær med til at sætte dit præg på bæredygtighedsrejsen i vores indkøb og leverandørkæde. Vi er en ny funktion i indkøbsafdelingen, det betyder at dit ansvarsområde og dine opgaver løbende tilføres og tilpasses, i forhold til din og forretningens udvikling.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

14.07.2024

SUSTAINX ApS

Vil du være med på et stærkt ESG-Hold? 🌱

Som Senior ESG Advisor hos SustainX bliver du en aktiv del af den grønne omstilling, og sammen leverer vi ESG løsninger, der omfatter alt fra strategi til direkte projektudførelse.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægsgartner Gottlieb A/S privathave afdelingen søger formand

Anlægsgartner Gottlieb Søger formand til udførsel af anlægsopgaver

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Beierholm

Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet

Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være med til at sætte sit præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Klimakampen ApS
Workshop
Klimakampen - Marts 2024

Er du kontorets klimahelt? Saml dit hold og dyst mod dine kollegaer i at udføre klimavenlige handlinger i 4 uger. Tilmeld jer Klimakampen nu!

Dato

04.03.2024

Sted

Online

Sustainable Business Solutions ApS
Kursus
Klimadata og klimaregnskaber i praksis - København

Efterspørges der en baseline på virksomhedens carbon udledninger, og har du behov for at blive bekendt med klimaregnskabets scope 3? Dette to-dages kursus vil ruste dig til at håndtere klimadata og klimaregnskaber effektivt.

Dato

25.06.2024

Tid

09:00

Sted

IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1530 København V

SUSTAINX ApS
Webinar
Webinar: Spørgetime om ESG

- Med CEO og Partner i SustainX, Line Amtorp

Dato

26.06.2024

Tid

11:00

Sted

Online

Sustainable Business Solutions ApS
Webinar
Gratis webinar - Scope 3: Downstream-udledninger

Bliv klogere på de 7 downstream-udledninger i klimaregnskabets scope 3, når vi gennemgår dem én efter én med konkrete eksempler og gode råd. Webinaret er en del af Sustainable Business Solutions gratis webinarrække "ESG to the point".

Dato

02.07.2024

Tid

08:15

Sted

Live online (Zoom)

TANIA ELLIS - The Social Business Company
Webinar
Åben tilmelding: ESG Sommerskole

Få viden og værktøjer til at forbedre din virksomheds bæredygtige forretningsindsats med sommersmagsprøver fra den praktiske Sustainable Business Change Manager uddannelse.

Dato

07.07.2024

Tid

09:00

Sted

Online

Sustainable Business Solutions ApS
Webinar
Gratis Webinar - CSRD: Hvad skal der rapporteres på?

Bliv fortrolig med de nye CSRD-krav og forstå, hvad der er obligatorisk, og hvad der afhænger af dobbeltvæsentlighedsanalysen. I dette gratis webinar fra Sustainable Business Solutions vil vores seniorrådgivere give dig et detaljeret indblik i implementeringstidslinjen, ESRS-hierarkiet, og hvordan en CSRD-rapport ser ud. Webinaret er en del af vores "ESG to the point" webinarserie.

Dato

06.08.2024

Tid

08:15

Sted

Live online (Zoom)