Codan er et forbillede for andre

Codan er for nylig hædret for bedste csr-strategi. Nu tager forsikringsselskabet fat på at udvikle tredje generation af CSR.

22.10.2013

CSR.dk

Kommunikations- og csr-direktør i Codan Jeanette Fangel Løgstrup var glad og stolt, da hun modtog prisen for bedste csr-strategi på CSR Awards 2013. Foto: CSR Fonden..

Det har afgørende betydning for forsikringsselskabet Codan, at virksomheden blev hædret som bedst til strategi på CSR Awards 2013 i september. CSR-direktøren mener, prisen betyder, at såvel kolleger, kunder, bestyrelsesmedlemmer og aktionærer nu endnu bedre forstår vigtigheden af virksomhedens intensive CSR-arbejde.

Læs også: Codan kåret til årets internationale forsikringsselskab

Virksomheden er lige nu i gang med at udvikle tredje generation af csr-strategien, som skal lanceres i 2014. Forarbejdet med at udvikle den nye strategi er opfattende og involverer kunder og samarbejdspartnere.

At Codan blev belønnet med den prestigefulde CSR Strategy Award, gør strategiarbejdet nemmere, fortæller Codans direktør for kommunikation og CSR Jeanette Fangel Løgstrup:

Vi trækker på kunderne
”Vi skal gennemføre en stor csr-undersøgelse i forbindelse med strategiarbejdet og vil engagere kunder og samarbejdspartnere. Den anerkendelse, som CSR Strategy Award er, betyder helt sikkert, at kunder og organisationer er mere villige til at bruge deres tid på undersøgelsen”, siger csr-direktøren, som er glad og stolt over prisen, der er et resultat af et langsigtet arbejde med csr.

Læs også: Se vinderne af CSR Awards

”Vi har lyttet til vores kunders behov, og vi har arbejdet hårdt med at integrere csr i vores kerneforretning. Jeg håber, at vi fremadrettet kan inspirere endnu flere virksomheder til at koble csr-arbejdet tættere til forretningen”, siger Jeanette Fangel Løgstrup.

Hæderen har betydning både internt i organisationen og eksternt i forhold til kunder og bestyrelse, mener Jeantte Fangel Løgstrup, som forudser, at virksomheden i fremtiden vil måle mere på csr-indsatserne. Men engagementet og passionen i csr-arbejdet vil altid være afgørende i Fangel Løgstrups optik: ”Vi skal finde balancen mellem passion og målinger, det må ikke kappe over til den ene side”.

Derfor blev Codan hædret
Ni juryer bestående af eksperter og repræsentanter for private og offentlige organisationer stod for udvælgelsen af de nominerede virksomheder. Begrundelsen for nomineringen af Codan til prisen for Bedste CRS-strategi lød:

Læs også: CSR Awards-vindere: Derfor er prisen vigtig

”Codans CSR-strategi støtter op om forretningen og er tænkt ind i forretningsstrategien. Baseret på input fra kunderne bygger CSR-strategien på visionen om at forsikre en bæredygtig fremtid med fokus på områderne klima, sikkerhed og sundhed. CSR-programmerne inden for de tre områder har hjulpet Codan med at opnå de overordnede forretningsmål. Codan viser, hvordan de gennem deres forretning kan være med til at bidrage til positiv udvikling i samfundet, og sætter samtidig fokus på ekstremt vejr (for eksempel skybrud), indbrud og trafiksikkerhed”.

Codan har netop offentliggjort sin ansvarlighedsrapport for 2012-2013 ”Tæt på ansvarlighed”.

Dansk Standard

Sponseret

Psykisk arbejdsmiljø - introduktion til standarden DS/ISO 45003:2021

Bureau Veritas

Sponseret

Online forum om food waste & loss

Relateret indhold

22.04.2024CSR.dk

Internationale forskere: Reducér plastikforbrug før genanvendelse

22.04.2024CSR.dk

Carlsberg Group og WWF Verdensnaturfonden vil sammen beskytte vådområder i Kina og Laos

05.04.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Nu er ansøgningsperiode åben: Sådan indstiller du din virksomhed til Sustainability Awards 2024

05.04.2024CrossMind Reklamebureau ApS

Sponseret

Case: Conrum – en ny koncern født ind i en tid med ESG

25.03.2024CrossMind Reklamebureau ApS

Sponseret

ESG kalder på stærke kommunikationsværdikæder

22.03.2024Industriens Fond

Sponseret

“Vi har fået afmystificeret klimaregnskaber og lært at kommunikere grønt”

20.03.2024CSR.dk

Sådan kan bureauer vise vejen

19.03.2024Advice

Sponseret

Fremtiden tilhører dem, der tør handle

Jobmarked

Se alle

DEMANT

ESG Reporting Controller

ESG Reporting Controller - this is the opportunity you have been waiting for! You will have one of the most important roles in our ESG journey.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

09.05.2024

DELL A/S

Graduate Account Manager – Join the EMEA Sales Graduate Program!

When you join as a Graduate Account Manager not only will you be embarking on a rewarding career at the heart of technology. You will also be gaining an exceptional all-round experience that will contribute to shaping the future of our business. The program is aimed at building the organization’s future sales leaders with many opportunities to network globally through training and events. Lessons in leadership will also be provided from executives with the possibility to interact and connect with them.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

31.05.2024

Daka Denmark A/S

Studiejob i en af Danmarks største genanvendelsesvirksomheder

Studerer du kommunikation eller markedsføring, og har lyst til at udfordre dine kompetencer i et studierelevant job. Så tilbyder vi et studejob på 15 timer om ugen, med mulighed for at arbejde med hele værktøjskassen inden for markedsføring og kommunikation.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

05.05.2024

Andel

Biodiversitetsspecialist til investeringer i vedvarende energi

Vil du være med til at fremme biodiversitet i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du et solidt fagligt grundlag og indsigt i den jura, som knytter sig til naturforvaltning?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

05.05.2024

Andel

Due diligence manager, menneskerettigheder og sociale forhold til investeringer i vedvarende energi

Vil du være med til at sikre menneskerettigheds-due diligence i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du blik for den forretningsstrategiske værdiskabelse, som due diligence kan bibringe?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

05.05.2024

Andel

Due diligence manager, miljømæssige forhold til investeringer i vedvarende energi

Vil du være med til at sikre miljømæssig due diligence i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du blik for den forretningsstrategiske værdiskabelse, som due diligence kan bibringe?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

05.05.2024

Etisk Handel Danmark

Rådgiver i bæredygtig udvikling og handel

Vi søger en erfaren rådgiver i bæredygtig udvikling og handel til sekretariatet i Etisk Handel Danmark.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

04.05.2024

BESTSELLER

SENIOR ENVIRONMENTAL IMPACT SPECIALIST

Are you passionate about making a difference in the apparel and textiles industry by measuring and communicating environmental impacts? At BESTSELLER, we are committed to accelerating our journey towards a more sustainable future for our industry. Join us on this exciting journey!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

01.05.2024

Etisk Handel Danmark

Rådgiver i bæredygtig udvikling og handel

Vi søger en erfaren rådgiver i bæredygtig udvikling og handel til sekretariatet i Etisk Handel Danmark.

Ansøgningsfrist

04.05.2024

Fortum Waste Solutions A/S

Apprentice Warehouse

Vil du være lagerelev hos os? Er der en indkøber gemt i dig med flair for god kundeservice, så læs videre her om en spændende mulighed for dig!

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

30.04.2024

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Sustainable Business Solutions ApS
Efteruddannelse
Sustainability Management i praksis - Forår 24 i Aarhus

Sustainability Management i praksis er en eksklusiv, konkret og handlingsorienteret uddannelse til dig, der har ansvar for ESG og bæredygtighed. Du får overblik og indblik, der gør dig klar til at sætte mål og eksekvere på dem med det samme.

Dato

16.04.2024

Tid

08:30

Sted

Comwell Aarhus, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C

Klimakurser
Kursus
Klimahandling og klimaregnskab i praksis - onlineforløb i april

Klimakurser er effektiv uddannelse, der giver ledere og medarbejdere de vigtigste kompetencer til at tage ansvar og arbejde med klimahandlinger og klimaregnskab i praksis – så virksomheden lykkes med at honorere klimakravene nu og i fremtiden.

Dato

17.04.2024

Tid

09:00

Sted

Live online (Zoom)

Sustainable Business Solutions ApS
Efteruddannelse
Sustainability Management i praksis - Forår 24 i København

Sustainability Management i praksis er en eksklusiv, konkret og handlingsorienteret uddannelse til dig, der har ansvar for ESG og bæredygtighed. Du får overblik og indblik, der gør dig klar til at sætte mål og eksekvere på dem med det samme.

Dato

23.04.2024

Tid

08:30

Sted

Tivoli Hotel og Congress Center, Arni Magnussons Gade 2 1577 København V

Klappir Nordic ApS
Konference
MEET US AT LOOP FORUM

We have a complete solution for your ESG compliance work, and we would love to discuss opportunities with you!

Dato

24.04.2024

Tid

09:30

Sted

Lokomotivværkstedet - Otto Busses Vej 5A, 2450 København

Byggeriets Samfundsansvar
Seminar
Få styr på ‘S’ i ESG (Aarhus)

Social bæredygtighed bliver i ny international bæredygtighedslovgivning sidestillet med den miljømæssige. Det vil sige, at menneskerettigheder og arbejdstagerrettigheder bliver en lige så vigtig del af byggeriets tilgang til bæredygtighed. En helhedsorienteret tilgang er altså helt afgørende, når vi omstiller vores økonomi og aktiviteter mod fremtidens marked. På dette seminar kan du blive klogere på, hvordan du kan igangsætte initiativer inden for dit ”S” i ESG, der gør dig i stand til at møde den konstante udvikling i markedet. Seminaret udbydes i samarbejde med Bygherreforeningen.

Dato

25.04.2024

Tid

09:00

Sted

Aarhus

Aros Business Academy
Kursus
Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU)

Bliv projektleder på 6 intensive dage! Vi har skruet et program sammen, hvor du får alle værktøjerne til at STYRE og LEDE dine projekter sikkert i mål. Projektlederuddannelsen består af 3 moduler og vil komme både dig, dit team og din arbejdsgiver til gav

Dato

29.04.2024

Tid

09:00

Sted

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus