Tema: kantine og catering med ansvar

Foto: istock: webphotographeer

Fødevarer er et afgørende felt i klimakampen, men hvad sker der, når man ikke selv bestemmer, hvad der skal på tallerkenen. Førende aktører på den danske kantine og catering-scene deler deres ideer og erfaringer.

I samarbejde med

09.10.2023CSR.dk

Kokke skal gøres energibevidste til fremtiden

Sammen med blandt andet Teknologisk Institut undersøger Hotel- og Restaurantskolen, hvordan man kan bevidstgøre fremtidens madprofessionelle om energi- og vandbesparelse og reduktion af madspild.

16.10.2023Meyers A/S

Sponseret

Grøn omstilling i kantinen

16.10.2023Meyers A/S

Sponseret

De formidable bælgfrugter

03.10.2023Sinatur Hotel og Konference

Sponseret

Oksekød er bare et af vores mange klima-dilemmaer

03.10.2023Sinatur Hotel og Konference

Sponseret

Nye gastronomiske standarder og mindre madspild

29.09.2023ISS Facility Services A/S

Sponseret

ISS vil redde 200.000 kg. skæve grøntsager og frugter om året

29.09.2023ISS Facility Services A/S

Sponseret

Grøn milepæl: ISS reducerer madspild med 30 pct på tværs af sin globale forretning

29.09.2023Forenede Service

Sponseret

Indsatser for dansk grønt i sæson bærer frugt

29.09.2023Elis Danmark A/S

Sponseret

Har du tænkt over dine tekstilers klimaaftryk? Produkterne fra Elis er nu SBTi-godkendt

29.09.2023Elis Danmark A/S

Sponseret

Ansvarligt indkøbstip til rengøring: SmartMop-klude og mopper bliver genbrugt via særligt samarbejde

Se flere temaer

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.