Forenede Service

Forenede Service er Danmarks største privatejede facility service-virksomhed. Vi løser opgaver inden for rengøring, kantine og ejendomsdrift til offentlige og private virksomheder i Danmark.

Forenede Service er en del af Forenede Koncernen, som er en familieejet servicekoncern med en omsætning på mere end DKK 2,7 mia. Forenede Koncernen leverer omsorgsydelser og Facility Service gennem virksomhederne Forenede Care og Forenede Service i Danmark og Sverige.

Adresse

Borupvang 5E,

2750 Ballerup

DK

Sociale medier

Kontaktpersoner

Frederikke Amalie Jensen

CSR- og kommunikationsansvarlig

Brands og produkter

Seneste nyt

03.06.2024Forenede Service

Sponseret

Kantinevirksomhed omlægger til 100% økologisk dansk mel og korn i nyt strategisk samarbejde

I en tid hvor bæredygtighed og lokale fødevarer får stadig større betydning, har kantinevirksomheden Kokkenes Køkken taget et markant skridt i retning af en mere ansvarlig kantinefremtid. Med en klar strategi for at fremme lokale råvarer, omlægger kantinevirksomheden fra 1. juni i år til 100% økologisk mel og korn fra danske avlere. Med beslutningen reduceres antallet af leverandører i kategorien fra 14 til 2, og det årlige indkøb af mel og korn, som samlet tæller mere end 100 tons, flyttes fra udenlandske producenter til dansk økologisk landbrug, siger divisionschef i Kokkenes Køkken, Asmus Thorsøe Haman.

29.09.2023Forenede Service

Sponseret

Indsatser for dansk grønt i sæson bærer frugt

Temaer som virksomheden deltager i