Tema: Frokost og catering med omtanke

Foto: 123rf.com

Der serveres og indtages ganske meget mad i danske virksomheder og organisationer. Hvordan kan det gøres med bæredygtighed i fokus? 

I samarbejde med

07.01.2025CSR.dk

Frokostordninger leverer på alle tre bundlinjer

Frokostordninger kan være et overraskende effektivt værktøj til at forbedre både miljømæssige og sociale aspekter i driften af virksomheden.

05.12.2023Miljømærkning Danmark

Sponseret

Stor stigning i antallet af svanemærkede kantiner

06.01.2025Dabba ApS

Sponseret

Vælg din frokost ud fra CO2-aftrykket på den enkelte ret

03.01.2025ESMILEY A/S

Sponseret

Vejen til en bæredygtig kantine – Madspild som nøglen til ESG-mål

06.01.2025KLS Grafisk Hus A/S

Sponseret

Bornholmerkiksen er pakket ind i Cradle to Cradle Silver-certificeret emballage

26.03.2024Miljømærkning Danmark

Sponseret

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital reducerer CO2-belastning på fødevareindkøb med 58 %

06.01.2025ESMILEY A/S

Sponseret

Sådan tackler professionelle køkkener madspild – udfordringer og løsninger

03.01.2025Dabba ApS

Sponseret

Portionsanrettet frokost er det bedste våben i kampen mod madspild

03.01.2025KLS Grafisk Hus A/S

Sponseret

Danmarks næststørste rejsekoncern udskifter plastserveringsbakker til bakker i Cradle to Cradle-certificeret karton

15.11.2024CSR.dk

Hos stor virksomhed er kødtunge tallerkener fortid

16.10.2024CSR.dk

Flere fælles frokostmåltider skal øge trivsel

Se flere temaer

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.