REBOOT vil være Danmarks nye store bæredygtighedsevent

På REBOOT er der plads og ideer til alle – også dem, der skal tage første skridt ind i at arbejde med bæredygtighed. Stærke partnere bakker op.

Foto: Reboot.

06.09.2023

Eva Harpøth Skjoldborg, CSR.dk

Med et stort anlagt event de to sidste dage i november inviterer Odense Congres Center og en gruppe stærke partnere, blandt andre Odense Klimapartnerskab, til et bæredygtighedsevent, som samler viden, produkter og konkrete værktøjer under ét tag. Og så er det endda gratis at deltage. 

”Med REBOOT vil vi matche udbydere af løsninger inden for bæredygtighed, det kan være produkter, services, rådgivning, med virksomheder der enten er i gang med eller skal til at i gang med deres grønne omstilling. Fra dem der ved, de skal bruge en bestemt varmepumpe og dem, der ført lige er begyndt at mærke et kundepres og gerne vil være grønne, men ikke ved, hvad de skal gøre,” siger Kristian Nordfred Hansen, som er projektleder hos Odense Congres Center.

Læs også: Dansk stålproducent vil reducere konstruktioners CO2-aftryk til en tredjedel

Eventets hovedpartnere,. bl.a. Royal Unibrew, ser frem til at få alle vinkler på bæredygtighedsarbejdet samlet under et tag: 

”Der er brug for REBOOT. Fordi det er rigtig svært at få dannet sig et overblik over, hvad man kan og skal med bæredygtighed. Vi bakker op, fordi der simpelthen mangler et forum, hvor man får samlet alle mulighederne, så man som virksomhed kan kigge på vand, affald, energi, cirkularitet ét sted,” siger bæredygtighedschef hos Royal Unibrew, Henriette Øllgaard.

Også for nybegyndere
Kort sagt skal REBOOT være eventet, der giver overblik og hjælp til at komme i gang – eller videre – med en organisations eller virksomheds bæredygtighedsrejse.

Hvad er REBOOT?

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center, og man kan:

  • Se og høre om bæredygtige produkter og løsninger
  • Hente inspiration, rådgivning og den nyeste viden om at tage det første eller næste skridt mod en bæredygtig forretning
  • Møde eksperter inden for grønne teknologier og processer
  • Udvide sit netværk med andre virksomheder i samme situation som ens egen
  • Opleve et ambitiøst konferenceprogram og få konkrete værktøjer med hjem

”Vi mener selv, at vi har ramt et nyt punkt, hvor der er rigtig god plads til dem, der først lige skal til at kaste sig ud i arbejdet. Dem er der ganske mange af, og der vil blive flere og flere, for der er ikke nogen vej uden om længere. Uanset om man selv måtte synes, at det miljø og klima ikke har noget at gøre med ens virksomhed, så kommer der nogle krav, både fra kunderne og myndighederne, hvor man bliver nødt til at forholde sig til den grønne omstilling. Og REBOOT er der, hvor du kan tage første, andet – eller tiende – skridt,” forklarer Kristian Nordfred Hansen.

”Uanset hvor på rejsen du er, så vil der på REBOOT være nogen, der kan tage dig i hånden og hjælpe dig videre. Samtidig kan du kigge på både specifikke produkter eller få forbindelse til forskellige rådgivende virksomheder på et og samme sted,” fortsætter han.

Virkelig meget at gå op i
De to dage i november er ikke kun en udstillings- og netværksmulighed. Der ligger samtidig et omfattende konferenceprogram med fokus på forretningsudvikling, lovgivning, markedsføring, strategi og grønne jobs. Og så afholdes Circular Design Camp, som for tredje år i træk samler studerende og virksomheder om virksomhedernes aktuelle cases og problemstillinger inden for cirkulær økonomi, som de studerende kommer med friske idéer til at løse.

Læs også: Danmark skraber bunden i undersøgelse af cirkulær økonomi

”Der bliver nok at gå op i,” siger Kristian Nordfred Hansen som også kan fortælle, at den foreløbige tilslutning allerede viser den bredde, man gerne vil have i eventet. Det er fortsat muligt for interesserede virksomheder at blive en del af udstillerlisten på REBOOT, der aktuelt tæller så forskellige virksomheder som Polestar, Nespresso, HI Hansen, Ecochange med flere.

Som opbakning til kvaliteten af eventen står nogle stærke partnere i form af Royal Unibrew, Syddansk Universitet, Odense Renovation og Fjernvarme Fyn, og Odense Klimapartnerskab, der bl.a. omfatter Universal Robots, 3C Groups, H.J. Hansen og Jysk Fynske Medier.

Carve Consulting

Sponseret

Skab værdi med dataetik

SUSTAINX ApS

Sponseret

Line Amtorp bliver administrerende direktør i SustainX

Relateret indhold

21.02.2024CSR.dk

Ny teknologi elektrificerer Carlsbergs bryggeri

21.02.2024CSR.dk

Flyselskab mindsker madspild med kunstig intelligens

20.02.2024SOLITWORK A/S

Sponseret

Bekæmp greenwashing med AFC ESG-platformen

16.02.2024CSR.dk

Grundfos vil matches med startups for at få udledninger ned

14.02.2024Dansk Standard

Sponseret

Ny standard for virksomheder til håndtering af klimaændringer

12.02.2024Carve Consulting

Sponseret

Skab værdi med dataetik

08.02.2024CSR.dk

Genbrugssten får et ordentligt markedsskub med ny aftale

08.02.2024Aalborg Kongres & Kultur Center

Sponseret

AKKC er klar med nyt klimaregnskab

Jobmarked

Se alle

GPV

ESG Controller

Brænder du for at opbygge et ESG-miljø, hvor du får indflydelse på implementering af processer, sikre kvalitet og rettidig rapportering samt interaktion med ledere og andre stakeholdere på tværs af en global koncern?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

Klima og GHGP – bliv en central del af ESG-området i BDO

Har du lyst til -og erfaring med at arbejde med bæredygtighed og klimadagsordenen hos Danmarks virksomheder? Så har vi stillingen til dig: ESG-konsulent hos BDO. Med rollen følger en unik mulighed for at kombinere din faglige viden og kompetencer inden for miljø, klimaregnskaber og CO2- reducerende tiltag med en central position i opbygningen af BDO’s ESG-afdeling.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Dansk Industri

Erfaren virksomhedsudvikler der gør ESG til en konkurrencefordel

Vil du være med til at drive og udvikle DI’s strategiske sats, der gør ESG til en konkurrencefordel for vores 20.000 medlemsvirksomheder? Er du drevet af at understøtte virksomheders bæredygtige omstilling og sikre dem øget konkurrenceevne? Står du med en solid værktøjskasse fra virksomhedsudvikling, og ser du tydeligt hvordan den understøtter strategiske ESG tiltag som f.eks. værdikædeanalyse og væsentlighedsbetragtninger? Så læs videre.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

25.02.2024

DSV

Compliance Manager – develop our risk management strategy

Would you like to unfold and develop your expertise within IT risk management and compliance in a large, growing and global company?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

COOP Danmark A/S

Klimaansvarlig

Coop søger klimaansvarlig til ESG-afdeling

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.02.2024

DEMANT

Project Manager - ESG Reporting

Are you looking for a job opportunity where you can create impact across a global organisation? A job that will ensure you hone your career in a listed, world leading hearing healthcare and audio technology group, with tasks that offer a high degree of exposure for top management.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

24.02.2024

DEMANT

Sustainability Specialist - Standards and Compliance

Are you looking for a job opportunity where you can create impact across a global organisation? A job that will ensure you hone your career in a listed, world leading hearing healthcare and audio technology group, with tasks that offer a high degree of exposure for top management.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

24.02.2024

Lidl Danmark

CSR Intern, Efterår 2024

Vil du have erfaring på CV’et fra Europas største dagligvarekæde og være med til at gøre en forskel inden-for den grønne dagsorden? Og ønsker du at få hands-on erfaring med ’Corporate Social Responsibility’ (CSR) opgaver? Så er det måske dig, der er vores kommende CSR-praktikant til Lidl Danmark til efteråret 2024.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

24.02.2024

EY

Konsulent - Sustainable Finance og Risk & Compliance (Frederiksberg)

Tænk! Hvis din karriere kunne have en varig indflydelse på dig og på verden?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

16.03.2024

Aalborg Kommune

Ambitiøs og knivskarp klimachef, der driver forandringer

Kan du omsætte vores ambitiøse visioner for klimaet til indsatser og handlinger, der skaber konkrete og målbare resultater? Kan du skabe grønne og bæredygtige forandringer? Som chef for vores nye klimaafdeling kommer du til at spille en nøglerolle i Aalborg Kommunes indsats for klimaet.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
CBS Executive Fonden
Uddannelse
Strategisk regnskabsforståelse

Styrk din regnskabsmæssige kunnen på 3 dage. Opnå øget indsigt i måling og tolkning af finansielle nøgletal, der er centrale for en virksomheds værdiskabelse, samt grundlæggende viden om budgettering og værdimåling.

Dato

10.01.2024

Sted

CBS Executive Fonden, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg

CBS Executive Fonden
Uddannelse
Agilitet Innovation og Forretningsudvikling

Lær de nyeste teorier om agilitet og få metodisk viden, som sætter dig i stand til at øge innovationskraften og forretningsudviklingen i din organisation. Kurset giver forståelse for vigtigheden og nyttigheden af fleksibilitet, dynamik og risikovillighed.

Dato

15.01.2024

Sted

CBS Executive Fonden, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg

Bureau Veritas Certification
Webinar
Webinar: Har du brug for en intern eller ekstern sikkerhedsrådgiver?

Du har mulighed for at blive klogere på begrebet "sikkerhedsrådgiver", når vi afholder vores webinar den 18. januar 2024.

Dato

18.01.2024

Tid

13:15

Sted

Online

Bureau Veritas Certification
Møde
Netværksmøde: Food Waste & Loss

Gratis opstartsmøde den 31. januar 2024

Dato

31.01.2024

Tid

09:00

Sted

Bureau Veritas, Fredericia

Dansk Standard
Kursus
Diplomkursus i Energiledelse – ISO 50001

Med ISO 50001 bliver du klar til at efterleve det nye Energy Efficiency Directive, hvor det bliver lovpligtigt for store energiforbrugende virksomheder at implementere et certificeret energiledelsessystem.

Dato

26.02.2024

Sted

København, Nordhavn

CBS Executive Fonden
Uddannelse
HIGH PERFORMANCE LEADERSHIP

High Performance Leadership uddannelsen giver dig mulighed for at løfte dit lederskab til det næste niveau i mødet med undervisere fra fire forskellige verdener. Vi bringer praktik og teori sammen. Fordi vi ved, at den ypperste form for inspiration og læring skabes i mødet med de bedste fra sportens, kunstens og erhvervslivets verdener. Folk som alle har præsteret lederskab i verdensklasse. Og parrer vi deres praktik med videnskabens teoretiske, analyserende tilgang, åbnes nye muligheder for mennesker og virksomheder.

Dato

26.02.2024

Sted

Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg, Danmark