Landsdækkende bæredygtighedsteam skudt godt i gang

Bygma samlede for nylig for første gang sit landsdækkende bæredygtighedsteam bestående af regionale bæredygtighedskonsulenter og lokale bæredygtighedsambassadører med henblik på at grundlægge en god indbyrdes vidensdeling.

De tre nyansatte skal blandt andet hjælpe kunderne med at få styr på certificeringsordninger. Foto: Bygma A/S..

08.06.2023

CSR.dk

Bygma har netop overstået en milepæl i arbejdet med at gøre bæredygtigt byggeri nemt og overskueligt for håndværkerne. For nylig afholdt klima- og bæredygtighedsdirektøren nemlig et større kickoff-møde, hvor et team af regionale bæredygtighedskonsulenter for første gang mødtes med de lokale bæredygtighedsambassadører fra de 62 Bygma-forretninger og øvrige selskaber i Bygma Gruppen.

"Vi er meget stolte af for første gang at have samlet alle de nøglemedarbejdere, der står klar til at hjælpe vores kunder med at tage grønnere valg i byggeriet," siger Elnaz Ehsani, klima- og bæredygtighedsdirektør hos Bygma, og tilføjer:

Læs også: Kommunalt projekt skal sikre grøn arbejdsstyrke

"Bæredygtighed er en afgørende faktor for fremtidens byggeri, og vores konsulenter er derfor udstyret med den nødvendige viden og ekspertise til at vejlede og assistere vores kunder i deres stræben efter bedre og mere klimavenlige løsninger."

Specialiseret vejledning ansigt til ansigt
Pernille Olesen, Søren Pfeffer Rasmussen og Jackie Jensen er de tre nyansatte bæredygtighedskonsulenter i henholdsvis Nord- og Midtjylland, Fyn og Sydjylland samt Østdanmark.

De har alle uddannelsesmæssige baggrunde som civilingeniør og bygningskonstruktør med i bagagen samt efteruddannelser i blandt andet DGNB og Svanemærket byggeri. Og med den nye ansættelse skal de servicere kunder med personlig vejledning om certificeringer og miljøvaredeklarationer samt at hjælpe dem med at komme i mål med dokumentation af deres certificeringsordninger.

Som noget ekstraordinært tager teamet også ud til kundernes byggesager og leverer vejledning der, hvor der er brug for det. Elnaz Ehsani beskriver ordningen som essentiel for at imødekomme kundernes individuelle behov:

"Vi har en meget nær relation til vores kunder, og vi går langt for at give dem den bedste service. Derfor er jeg også stolt af, at vi kan tilbyde sparring og vejledning der, hvor de er."

Tæt samarbejde skal komme kunderne til gode
I de 62 danske forretninger har Bygma uddannet bæredygtighedsambassadører, som til hverdag står klar til at vejlede kunderne i krav til det ansvarlige byggeri samt valg af produkter og materialer. De tre bæredygtighedskonsulenter kører derfor et tæt samarbejde med deres kollegaer i forretningerne:

Læs også: Nyt projekt bygger bro mellem socialt udsatte og lokale virksomheder

"Vores fælles kickoff er startskuddet til en spændende tid. Ambassadørerne kommer til at indgå i et tæt samarbejde med de tre konsulenter og opbygger dermed et ekstraordinært netværk, der giver dem mulighed for nemt at assistere hinanden med råd og vejledning i deres daglige arbejde. Det bliver spændende at opleve, hvordan det samarbejde kommer kunderne til gode," siger Elnaz Ehsani.

Kravene til bæredygtighed bliver mere udtalt for alle aktører i byggebranchen, og sidste år lancerede Bygma blandt andet en digital vidensplatform til håndværkerne med viden om alt fra klimalov til certificeringsordninger. Det blev fulgt op af en række klima-infomøder, hvor mere end 2000 kunder deltog.

"Hos Bygma har vi et veldefineret mål om kontinuerligt at styrke vores bæredygtige og grønne profil. Det er en naturlig del af vores virksomhed, og jeg er stolt af, at vi nu tager det til nye højder med vores tre bæredygtighedskonsulenter og i alt 106 bæredygtighedsambassadører," siger Elnaz Ehsani.

- HCL

SUSTAINX ApS

Sponseret

GUIDE: Sådan opbygger du din bæredygtighedserklæring i henhold til ESRS.

Bureau Veritas

Sponseret

Online forum om food waste & loss

Relateret indhold

24.05.2024CSR.dk

Nyt liv til ridsede alufælge sparer tonsvis af CO2

24.05.2024CSR.dk

Ørsted indgår ny stor aftale om CO2-fjernelse med Microsoft

16.05.2024Blind Coffee

Sponseret

SAMLET OM KAFFEN

09.05.2024BSR

Sponseret

Driving Forward Human Rights in Transport & Logistics

08.05.2024Semler Gruppen A/S

Sponseret

Semler Gruppen certificeret som læse- og skrivevenlig arbejdsplads

08.05.2024CSR.dk

Supermarkedsgigant får ny pensionsaftale med fokus på klima og sundhed

02.05.2024BSR

Sponseret

Building an Effective Supply Chain Data Ecosystem to Prevent Forced Labor

19.04.2024CSR.dk

Fædre i finanssektoren tager mere barsel

Jobmarked

Se alle

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

To konsulenter til forsvarets arbejde med ESG og CSR

Vi kan tilbyde et arbejde der giver mening og en spændende og udviklende stilling som konsulent, hvor du vil blive central i arbejdet med CSR og ESG i Forsvarets anskaffelser.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

15.06.2024

NRGreen ApS

Energisk møde booker til spændende produkt

NRGreen søger en frisk og udadvendt medarbejder

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

13.06.2024

SUSTAINX ApS

Vil du være med på et stærkt ESG-Hold? 🌱

Som Senior ESG Advisor hos SustainX bliver du en aktiv del af den grønne omstilling, og sammen leverer vi ESG løsninger, der omfatter alt fra strategi til direkte projektudførelse.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Lemvigh-Müller

ESG Specialist (barselsvikariat) - Herlev

Det ligger dybt i Lemvigh-Müllers DNA at tage samfundsansvar, og vi har mange aktiviteter i gang inden for hele ESG-agendaen. For nylig har vi fået godkendt vores Science Based Targets klimamålsætninger.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægsgartner Gottlieb A/S privathave afdelingen søger formand

Anlægsgartner Gottlieb Søger formand til udførsel af anlægsopgaver

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Beierholm

Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet

Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være med til at sætte sit præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

DSV

Sustainability strategy and reporting professional

Then look no further. In this role, you can build on your knowledge within this field and gain a thorough understanding of working strategically with sustainability in a large, international company.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

DSV

Responsible Sourcing Manager - drive a responsible sourcing framework

If you are a current DSV employee and interested in a position in another country, please contact your Human Resource representative to discuss the process and requirements of applying.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Deloitte

Bliv en del af vores ESG Advisory Team

Deloitte tilbyder globale, integrerede rådgivningsydelser, der omfatter Audit & Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory og Tax Consulting. Vi hjælper vores kunder med at udmærke sig overalt i verden gennem vores rådgivning, som er baseret på dyb industriekspertise og faglig indsigt.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Deloitte

Bliv en del af vores ESG Advisory Team

Deloitte tilbyder globale, integrerede rådgivningsydelser, der omfatter Audit & Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory og Tax Consulting. Vi hjælper vores kunder med at udmærke sig overalt i verden gennem vores rådgivning, som er baseret på dyb industriekspertise og faglig indsigt.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Sustainable Business Solutions ApS
Webinar
Introduktion til klimadata og klimaregnskaber i praksis

Er du ny i arbejdet med klimaregnskaber, og mangler du en grundlæggende forståelse for, hvad arbejdet med klimadata og udarbejdelse af klimaregnskaber indebærer? Så er dette kursus for dig.

Dato

17.05.2024

Tid

09:00

Sted

Live online (Zoom)

CABI
Webinar
Webinar | Bliv en attraktiv arbejdsplads for seniorer

Flere og flere medarbejdere over 60 år vil gerne fortsætte på arbejdsmarkedet. Men deres ønsker, behov og muligheder for at kunne det er meget forskellige og kalder på fleksible løsninger. På dette webinar får du inspiration til, hvordan I udvikler en attraktiv seniorpraksis.

Dato

28.05.2024

Tid

08:15

Sted

Online

TANIA ELLIS – The Social Business Company
Kursus
2-dages intensivt kursus i bæredygtighed for freelancekonsulenter

Er du selvstændig konsulent og vil du gerne vide, hvordan den bæredygtige omstilling påvirker virksomheder, og hvad den betyder for dig som rådgiver, projektleder eller forandringsleder?

Dato

28.05.2024

Tid

08:30

Sted

VIBENSHUS Lyngbyvej 2, 2100 Østerbro

Dansk Energi Management
Kursus
Bæredygtig konkurrencekraft, modul 1

DEM A/S er i samarbejde med Næstved Erhverv A/S, stolte af at præsentere det første modul af workshop-serien Bæredygtig konkurrencekraft.

Dato

29.05.2024

Tid

08:30

Sted

Sparekassen Sjælland-Fyns lokaler. Grønnegade 20, 4700 Næstved

Aros Business Academy
Kursus
Få overblik over CSRD-rapportering

Tag på kursus i EU’s nye rapporteringsdirektiv om bæredygtighed! Og kom godt i gang med CSRD-arbejdet allerede nu.

Dato

29.05.2024

Tid

09:00

Sted

Fredericiagade 15 1310 København K

SUSTAINX ApS
Webinar
Webinar: Hvornår skaber et klimaregnskab værdi?

Et indblik i CO2-reduktioner, risikostyring og lederskab

Dato

29.05.2024

Tid

11:00

Sted

Online