Konference sætter fokus på vejen til en bæredygtig bundlinje

Torsdag d. 13. marts inviterer Huset Markedsføring, Børsen og Goodvertising Agency til en konference om vejen til en bæredygtig bundlinje.

Torsdag d. 13. marts 2014 finder konferencen "Vejen til en bæredygtig bundlinje" sted på Crowne Plaza Copenhagen Towers. På konferencen kan man møde virksomheder og førende eksperter fra ind- og udland, som gennem praktiske råd og konkrete cases viser vejen til en bæredygtig bundlinje. .

06.03.2014

CSR.dk

Bæredygtighed har for længe handlet om pligt, ansvar og udgifter. Men hvordan kan bæredygtighed vendes til et potentiale, som giver vækst til virksomheden, vender trusler til muligheder eller åbner nye, uudnyttede markeder?

Det sætter en konference, arrangeret af Huset Markedsføring, Børsen og Goodvertising Agency, fokus på torsdag d. 13. marts på Crowne Plaza Copenhagen Towers i København. På konferencen kan man møde virksomheder og førende eksperter fra ind- og udland, som gennem praktiske råd og konkrete cases viser vejen til en bæredygtig bundlinje.

Læs også: Bevægelsen hen imod mesterskabet

For langt de fleste virksomheder er der et uudnyttet potentiale i at integrere CSR- og bæredygtighed ind i hjertet af forretningen og ud i dialogen med forbrugere og kunder.

I spændingsfeltet mellem strategi, markedsføring og innovation er der mange spændende bud på, hvordan virksomheder kan vende den grønne agenda til nye markeder og nye muligheder. Ved at deltage i konferencen får man mulighed for at deltage i dialogen og komme hjem med brugbare råd og værktøjer til at begynde sin rejse mod en bæredygtig bundlinje.

"Investering i bæredygtighed er efter de flestes opfattelse synonymt med øgede omkostninger og en solid skepsis omkring det reelle udbytte. Via vores klimapartnerskaber har vi dog påvist, at bæredygtighed og bundlinje kan gå hånd i hånd. Gennem talrige energieffektivitetsprojekter hos vores kunder har vi konstateret, at der fortsat er et stort uforløst potentiale hos danske virksomheder. Med vores deltagelse ønsker vi at sætte fokus på de muligheder, der ligger hos virksomhederne", siger Torben Harring, Vice President i Dong Energy.

Ingen klimakendisser eller politikervalgtaler
På konferencen skal man se langt efter politikervalgtaler eller klimakendisser. I stedet giver konferencen mulighed for at møde ligesindede, som hver dag selv arbejder med at skabe bæredygtige bundlinjer i danske og internationale virksomheder.

Læs også: Fra filantropi og risikostyring til bæredygtig bundlinje

Gennem konkrete cases, innovative løsninger og de nyeste undersøgelser kan man få viden og værktøjer, der kan bruges dagligdagen, og det gælder for alle, uanset om man er direktør, marketingsmand eller iværksætter. Ved at dele successer og fejltagelser med hinanden kan der skabes grobund for bæredygtig vækst.

"Hvor bæredygtighed i mange år var teori, så er begrebet i dag meget virkeligt. Nye tilgange og bedre viden dukker op i hektistk tempo. Nykredit deltager for at høre om de nyeste resultater. Samtigig vil vi gerne vise, hvilken betydning virksomheders arbejde med bære dygtighed har for os som investorer", fortæller bankdirektør Lars Bertram fra Nykredit. 

Konferencen finder sted på Crowne Plaza Copenhagen Towers i København d. 13. marts 2014 fra. 9.00-18.00.

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Sponseret

Brainy Brunch: S’et i ESG: 3 stærke råd til at kommunikere om social ansvarlighed

Relateret indhold

Flere mikrobryggerier forvandler CO₂ til øl-skum

10.07.2024CSR.dk

09.07.2024CSR.dk

Danske Bank giver rådgivning om klimasikring til boliger

05.07.2024CSR.dk

Rapport: Et fokus på medarbejdertrivsel er alfa og omega

02.07.2024Schneider Electric

Sponseret

Tilmelding til webinar om det kommende NIS 2-direktiv omkring cybersecurity

01.07.2024CSR.dk

Novo Holdings og DLG-koncernen indgår samarbejde om fremme af bæredygtig planteproduktion

28.06.2024CSR.dk

Nyt inspirationskatalog skal hjælpe danske virksomheder i arbejdet med biodiversitet

28.06.2024Byggeriets Samfundsansvar

Sponseret

ESG-råd skal kortlægge udfordringer og muligheder i bygge- og anlægsbranchen

27.06.2024CSR.dk

Regeringen og Novo Nordisk Fonden indgår samarbejde om historisk nytænkning af det danske areal

Jobmarked

Se alle

Roblon A/S

ESG-koordinator

Brænder du for at arbejde med bæredygtighed? Få et spændende job som ESG-koordinator hos Roblon A/S og bliv fagligt ansvarlig for ESG-rapportering i en international virksomhed i vækst

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

29.08.2024

Beierholm

ESG-Seniorkonsulent til Beierholm Bæredygtighed

Til vores nyopstartede afdeling for Bæredygtighed søger vi erfarne konsulenter, der kan være med til at sætte deres præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hofor

Seniorprojektleder og talsperson for regn- og spildevandsprojekter i Hovedstadsområdet

Vil du være med til at klimasikre hovedstadsområdet og kommunikere de udfordringer, vi oplever som spildevandsforsyning? Så har du mulighed for at blive en del af holdet i Spildevand Plan HOFOR.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.07.2024

Hofor

Biomass Sustainability Officer til HOFOR – hovedkontoret i Ørestad

Vil du være med til at sikre bæredygtigt biomasse til København?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

16.07.2024

Sparekassen Danmark

ESG-controller

Brænder du for ESG og rapportering? Så er du måske vores nye kollega til en spændende, nyoprettet stilling som ESG-controller.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Andel

Sustainability Supply Chain Specialist – Skab en bæredygtig fremtid i vores indkøbsafdeling!

Vil du være med til at prioritere grønne indkøb og arbejde med ansvarlig leverandørstyring? Vær med til at sætte dit præg på bæredygtighedsrejsen i vores indkøb og leverandørkæde. Vi er en ny funktion i indkøbsafdelingen, det betyder at dit ansvarsområde og dine opgaver løbende tilføres og tilpasses, i forhold til din og forretningens udvikling.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

14.07.2024

SUSTAINX ApS

Vil du være med på et stærkt ESG-Hold? 🌱

Som Senior ESG Advisor hos SustainX bliver du en aktiv del af den grønne omstilling, og sammen leverer vi ESG løsninger, der omfatter alt fra strategi til direkte projektudførelse.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægsgartner Gottlieb A/S privathave afdelingen søger formand

Anlægsgartner Gottlieb Søger formand til udførsel af anlægsopgaver

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Beierholm

Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet

Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være med til at sætte sit præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Klimakampen ApS
Workshop
Klimakampen - Marts 2024

Er du kontorets klimahelt? Saml dit hold og dyst mod dine kollegaer i at udføre klimavenlige handlinger i 4 uger. Tilmeld jer Klimakampen nu!

Dato

04.03.2024

Sted

Online

Sustainable Business Solutions ApS
Kursus
Klimadata og klimaregnskaber i praksis - København

Efterspørges der en baseline på virksomhedens carbon udledninger, og har du behov for at blive bekendt med klimaregnskabets scope 3? Dette to-dages kursus vil ruste dig til at håndtere klimadata og klimaregnskaber effektivt.

Dato

25.06.2024

Tid

09:00

Sted

IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1530 København V

SUSTAINX ApS
Webinar
Webinar: Spørgetime om ESG

- Med CEO og Partner i SustainX, Line Amtorp

Dato

26.06.2024

Tid

11:00

Sted

Online

Sustainable Business Solutions ApS
Webinar
Gratis webinar - Scope 3: Downstream-udledninger

Bliv klogere på de 7 downstream-udledninger i klimaregnskabets scope 3, når vi gennemgår dem én efter én med konkrete eksempler og gode råd. Webinaret er en del af Sustainable Business Solutions gratis webinarrække "ESG to the point".

Dato

02.07.2024

Tid

08:15

Sted

Live online (Zoom)

TANIA ELLIS - The Social Business Company
Webinar
Åben tilmelding: ESG Sommerskole

Få viden og værktøjer til at forbedre din virksomheds bæredygtige forretningsindsats med sommersmagsprøver fra den praktiske Sustainable Business Change Manager uddannelse.

Dato

07.07.2024

Tid

09:00

Sted

Online

Sustainable Business Solutions ApS
Webinar
Gratis Webinar - CSRD: Hvad skal der rapporteres på?

Bliv fortrolig med de nye CSRD-krav og forstå, hvad der er obligatorisk, og hvad der afhænger af dobbeltvæsentlighedsanalysen. I dette gratis webinar fra Sustainable Business Solutions vil vores seniorrådgivere give dig et detaljeret indblik i implementeringstidslinjen, ESRS-hierarkiet, og hvordan en CSRD-rapport ser ud. Webinaret er en del af vores "ESG to the point" webinarserie.

Dato

06.08.2024

Tid

08:15

Sted

Live online (Zoom)