Interaktiv klimaportal lanceret

Kommunikation og globalt samarbejde vil være nøglen til løsningerne på de accelererende klimaudfordringer . Derfor...

07.11.2008

CSR.dk

Kommunikation og globalt samarbejde vil være nøglen til løsningerne på de accelererende klimaudfordringer . Derfor har Mandag Morgen og Copenhagen Climate Council netop en ny, interaktiv klimaportal – ’The Climate Community’
Her kan du læse eksklusive interviews med blandt andet Steven Chu, Nobel prisvinder og professor på Berkeley, UCL, Yve de Boer, UNFCCs generalsekretær, og Klima - og Energiminister Connie Hedegaard, Etiopiens tidligere minister for landbrug og udvikling Mersie Ejigu, såvel som Jacqueline McGrady, direktør for det Europæiske Miljøagentur.
Nobelpristager og medlem af Copenhagen Climate Council, professor Steven Chu anser det nu for overvejende sandsynligt, at vi ikke undgår en gennemsnitlig global temperaturstigning på over 4 grader. Hermed udløses den serie af dramatiske konsekvenser, som kan føre til et verdensomspændende økonomisk kollaps.
”Som det er fremgået af Mandag Morgens dækning de sidste par år, så er det afgørende, at verdens politikere, erhvervsfolk og forskere kan dele deres viden og visioner, hvis vi skal kunne udvikle de nødvendige klimaløsninger,” siger Erik Rasmussen, CEO Mandag Morgen og stifter af Copenhagen Climate Council.
Climate Community sætter klimadebatten i perspektiv, og skaber den nødvendige kobling mellem de store forbundne kriser. På en nytænkende, engagerende og inspirerende facon formidler den viden og skaber de netværk, både den brede befolkning såvel som verdens klimaledere har brug for. På Climate Community platformen kan du læse daglige nyheder og blogs, finde udvalgte, innovative, globale klimaløsninger, og følge COP15 processen. Som platformen udvikles vil du også kunne deltage i live interviews og diskussioner med globale klimaledere.
Climate Community en innovativ web 2.0 platform, som giver globale klimaledere et unikt værktøj til at dele viden, kommunikere nye løsninger og diskutere nye forretningsstrategier. Climate Community henvender sig til alle, der har behov for én fælles portal med viden, internationale nyheder, grønne løsninger og inspirerende forretningsstrategier, netværk, og interaktion. Klimaportalen er målrettet de, der er trætte af at google sig gennem 20 forskellige sites for at finde Europa Kommissionens store klimaforandrings program eller Kinas nationale klimainitiativ. Den er en hjælp til de, der har brug for en oversigt over toneangivende forskningsrapporter, de største internationale organisationer, de mest indflydelsesrige NGOer, de bedste klimahjemmesider og de mest inspirerende blogs. Den er målrettet alle dem, der vil have sammenhænge og løsninger serveret på et sted.
”At engagere og udfordre den offentlige opinion er helt afgørende, hvis vi skal finde konstruktive løsninger på klodens klimaudfordringer, og samtidig en folkelig forståelse for den klimaaftale, politikere, virksomhedsledere, og NGOer diskuterer i 2009,” siger Erik Rasmussen. www.copenhagenclimatecouncil.com

Dansk Standard

Sponseret

Psykisk arbejdsmiljø - introduktion til standarden DS/ISO 45003:2021

Bureau Veritas

Sponseret

Online forum om food waste & loss

Relateret indhold

12.04.2024CSR.dk

Net zero mål for CO2 er problematiske for mange virksomheder

11.04.2024CSR.dk

Stort skridt fremad for dansk plast-genanvendelse

11.04.2024BSR

Sponseret

So, You’ve Completed a Materiality Assessment. Now What?

10.04.2024Troldtekt A/S

Sponseret

Troldtekt skærper cirkulært fokus med ny bæredygtighedsafdeling

09.04.2024CSR.dk

Alle ledelsesstandarder har fået klimakrav

09.04.2024SustainBusiness

Sponseret

Sustainable Finance i Danske Bank

09.04.2024Industriens Fond

Sponseret

Vi skal gribe markedet for cirkulær forretning

08.04.2024Dansk Standard

Sponseret

Psykisk arbejdsmiljø - introduktion til standarden DS/ISO 45003:2021

Jobmarked

Se alle

BESTSELLER

SENIOR ENVIRONMENTAL IMPACT SPECIALIST

Are you passionate about making a difference in the apparel and textiles industry by measuring and communicating environmental impacts? At BESTSELLER, we are committed to accelerating our journey towards a more sustainable future for our industry. Join us on this exciting journey!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

01.05.2024

Etisk Handel Danmark

Rådgiver i bæredygtig udvikling og handel

Vi søger en erfaren rådgiver i bæredygtig udvikling og handel til sekretariatet i Etisk Handel Danmark.

Ansøgningsfrist

04.05.2024

Thygesen Textile Group

Struktureret og analytisk Corporate Responsibility Manager

Thygesen Textile Group søger struktureret og analytisk Corporate Responsibility Manager

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

19.04.2024

Compass Group Danmark A/S

Forretningsanalytiker til nyoprettet stilling i ESG

Brænder du for bæredygtighed, springer nye muligheder i komplekse data frem i dine øjne og vil du have ansvaret for at implementere strategiske nøgleinitiativer på ESG-området? Så er det måske dig vi søger.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

21.04.2024

Region Midtjylland

Udfold dine kompetencer og viden om bæredygtighed til gavn for bæredygtig omstilling i sundhedssektoren

Vil du omsætte dine naturvidenskabelige/tekniske kompetencer inden for grøn omstilling til praktiske løsninger i sundhedssektoren – og har du mod på at løfte en stor udviklingsopgave? Så vælg Region Midtjylland som din kommende arbejdsplads og vær med til at gøre en konkret forskel!

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

15.04.2024

PwC Danmark

Erfarne rådgivere inden for strategi, rapportering og erklæringer på bæredygtighedsområdet

Hvis du kender os, så ved du, hvad der ligger i rollen. Hvis ikke, så læs videre – så fortæller vi dig mere.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Fortum Waste Solutions A/S

Apprentice Warehouse

Vil du være lagerelev hos os? Er der en indkøber gemt i dig med flair for god kundeservice, så læs videre her om en spændende mulighed for dig!

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

30.04.2024

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Sustainable Business Solutions ApS
Efteruddannelse
Sustainability Management i praksis - Forår 24 i Aarhus

Sustainability Management i praksis er en eksklusiv, konkret og handlingsorienteret uddannelse til dig, der har ansvar for ESG og bæredygtighed. Du får overblik og indblik, der gør dig klar til at sætte mål og eksekvere på dem med det samme.

Dato

16.04.2024

Tid

08:30

Sted

Comwell Aarhus, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C

Bureau Veritas
Webinar
Webinar: EUs kemikaliekrav i forbrugerprodukter

På webinaret den 16. april får importører, fabrikanter og distributører af forbrugerprodukter viden om gældende EU-regler. Derudover sætter vi fokus på deres forpligtelser, hvornår der skal testes og meget mere.

Dato

16.04.2024

Tid

10:00

Sted

Online

Klimakurser
Kursus
Klimahandling og klimaregnskab i praksis - onlineforløb i april

Klimakurser er effektiv uddannelse, der giver ledere og medarbejdere de vigtigste kompetencer til at tage ansvar og arbejde med klimahandlinger og klimaregnskab i praksis – så virksomheden lykkes med at honorere klimakravene nu og i fremtiden.

Dato

17.04.2024

Tid

09:00

Sted

Live online (Zoom)

Dansk Industri
Seminar
ESG in Value Chains – Strength your competitive advantage through sustainability

We hereby invite you to participate in an exciting event about the ESG in Value Chains project. The event is organized by Dansk Industri and CBS Green Business Forum and focuses on the collaboration on sustainability across value chains.

Dato

17.04.2024

Tid

14:00

Sted

Kilevej 14 2000 Frederiksberg

Erhvervsakademi Aarhus
Efteruddannelse
Kursus: Bæredygtighed og adfærdsdesign

Med kurset opnår du relevante analyseværktøjer og forbrugerindsigter til at arbejde med adfærdsdesign, hvor fokus er at flytte virksomhedens interessenter i en mere bæredygtig retning. 4 kursusdage i Aarhus på statsgodkendt efteruddannelse med ECTS-point.

Dato

17.04.2024

Tid

09:00

Sted

Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J

Dansk Industri
Webinar
ESG i Værdikæder - Hvordan kan man arbejde strategisk med ESG?

På dette webinar vil du blive præsenteret for nogle af de erfaringer, der er kommet ud af projektets første fase. På baggrund af disse erfaringer, dykker vi ned i, hvordan SMV’er kan arbejde strategisk med ESG og bæredygtighed.

Dato

18.04.2024

Tid

09:00

Sted

Online