Hvilket Verdensmål vil du arbejde med?

6 organisationer som værter for 12 seminarer, en inspirerende gæstetale og perfekte rammer for at arbejde med Verdensmålene. Mere behøves vel ikke for at beskrive CSR i Praksis-konferencen d. 11/10, vel? Jo, for konferencen har meget mere at byde på!

På CSR i Praksis i maj blev der lyttet intenst til de mange indlæg, men også udvekslet viden og holdninger.

19.09.2017

CSR.dk

Danmarks bedste tilbud til at arbejde med Verdensmålene i praksis og få redskaber, inspiration og netværk til at fortsætte, når du er tilbage på kontoret. Det er en rimelig beskrivelse af den kommende CSR i Praksis konference, mener Jens Prebensen, der som stiftende partner i arrangøren CSR LINK er en af hovedpersonerne bag den.
 
Læs mere: program for CSR i Praksis
 
”Konferencen bygger videre på de gode erfaringer, vi opnåede på CSR i Praksis-konferencen, vi holdt i maj,” siger Jens Prebensen og uddyber: ”Egentlig havde vi tænkt os, at det skulle være nok for i år med den konference, men vi blev simpelthen væltet omkuld af de mange, positive tilbagemeldinger fra deltagerne og seminarværterne. Dem kunne vi da ikke sidde overhørig, og heldigvis er det lykkedes os at sammensætte et program, som lever op til det første, men som på en måde kommer længere ud og dybere ned i Verdensmålene.”
 
At seminarerne dækker et bredt spektrum af Verdensmålene vidner deres titler på:
 
•  Fortæl de gode historier om Verdensmålene
•  Opnå Verdensmålene i et partnerskab - tips og tricks
•  Verdensmålene som relevante mål i virksomhedernes daglige arbejde
•  Skovenes plads i det biobaserede samfund
•  Fra Verdensmålene til FN’s retningslinjer om menneskerettigheder og erhverv
•  Verdensmålene og leverandørkæden – muligheder og krav
 
Og med stærke SDG-aktører som Verdens Bedste Nyheder, Grakom, Sociability, Factlines, FSC og Kooperationen er alle sejl sat for at give deltagerne et maksimalt udbytte af seminarerne.
 
Læs mere: flere artikler om CSR i Praksis
 
Fortællingen om succeserne
En af værterne, Verdens Bedste Nyheder, lover som vidensdelings- og kommunikationsplatform for de gode historier, at deltagerne på deres seminar får gode tips og vejledning i, hvordan de kan styrke bæredygtighedsindsatsen og virksomhedernes renomé på en anderledes og engagerende måde. Men de får meget mere end det, understreger Helle Stokkebye Johansen, Head of Private Partnerships.
 
”Vores vigtigste opgave er at øge kendskabet til og inspirere til mere indsats for Verdensmålene i virksomheder, NGO’er og os derhjemme. Det gør vi ved selv at fortælle om de mange, bæredygtige fremskridt, der gøres kloden rundt, men vi har også en lang række erhvervspartnere – med store virksomheder som Novo og Toms og mindre som Rice og Neutral – som vi hjælper med at få deres fortællinger ud,” siger Helle Stokkebye Johansen og oplyser, at en partnerne, Danfoss, kommer på seminaret og fortæller, hvordan de konkret samarbejder med Verdens Bedste Nyheder om at få kendskabet til deres succeser inden for Verdensmålene ud til kunder, medarbejdere og andre interessenter.
 
Læs mere: Verdens Bedste Nyheder
 
Styr på dokumentation og opfølgning
En ting er fortællingen om succeserne, en anden at kunne dokumentere dem. Factlines er specialiseret i CSR compliance i leverandørkæden og har en digital rapporteringsløsning, som giver kunderne overblik og styr på dokumentationen.
 
”Leverandørkæden rummer et utal af muligheder, men også tilsvarende mange risici, og virksomhederne mødes i større og større grad af kundekrav om, at de kan dokumentere, at de er på den rigtige side af loven, og at de har overblik over deres risici og kan håndtere dem. Derfor starter vi seminaret med at gennemgå, hvilke samfundsansvarskrav, der typisk stilles i leverandørkæden i Danmark, Sverige og Norge, og så slutter vi af med, hvordan deltagerne kan opnå konkret rutine og metode for kortlægning, dokumentation og opfølgning af etik i deres leverandørkæde,” fortæller Senior CSR Specialist Dagny Nome i Factlines, som desuden afslører, at seminaret bliver krydret med en praktisk case i arbejdet med etik i leverandørkæden.
 
Læs mere: Factlines
 
CSR i Praksis-konferencen afholdes hos NEXT – Uddannelse København, og efter en kort velkomst ved NEXT’s udviklingsdirektør Ulrik Bak Nielsen går Thomas Ravn Petersen, direktør i Verdens Bedste Nyheder, på scenen og sætter rammen for dagen med et 360 ° vue rundt om Verdensmålene. Undervejs i konferencen er der indlagt masser af pausetid til dialog og netværk, og dagen rundes af med seminarværternes guldkorn og udbytte fra deres seminarer.
 
Se hele programmet og tilmelding her: http://www.csr-link.dk/csr-i-praksis-ii-2017/

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Sponseret

Brainy Brunch: S’et i ESG: 3 stærke råd til at kommunikere om social ansvarlighed

Relateret indhold

16.07.2024CSR.dk

EU-lovkrav giver dyrere flybilletter

15.07.2024CSR.dk

Tøjbyttetogt oplever succes

08.07.2024Schneider Electric

Sponseret

TALENTPROGRAM for elektriker-lærlinge 2024

05.07.2024CSR.dk

Rapport: Et fokus på medarbejdertrivsel er alfa og omega

02.07.2024Schneider Electric

Sponseret

Tilmelding til webinar om det kommende NIS 2-direktiv omkring cybersecurity

01.07.2024CSR.dk

Novo Holdings og DLG-koncernen indgår samarbejde om fremme af bæredygtig planteproduktion

28.06.2024CSR.dk

Nyt inspirationskatalog skal hjælpe danske virksomheder i arbejdet med biodiversitet

28.06.2024Byggeriets Samfundsansvar

Sponseret

ESG-råd skal kortlægge udfordringer og muligheder i bygge- og anlægsbranchen

Jobmarked

Se alle

Visma e-conomic A/S

Sustainability Manager

Har du erfaring med ESG, og vil du gøre en forskel i en virksomhed i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roblon A/S

ESG-koordinator

Brænder du for at arbejde med bæredygtighed? Få et spændende job som ESG-koordinator hos Roblon A/S og bliv fagligt ansvarlig for ESG-rapportering i en international virksomhed i vækst

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

29.08.2024

Beierholm

ESG-Seniorkonsulent til Beierholm Bæredygtighed

Til vores nyopstartede afdeling for Bæredygtighed søger vi erfarne konsulenter, der kan være med til at sætte deres præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hofor

Seniorprojektleder og talsperson for regn- og spildevandsprojekter i Hovedstadsområdet

Vil du være med til at klimasikre hovedstadsområdet og kommunikere de udfordringer, vi oplever som spildevandsforsyning? Så har du mulighed for at blive en del af holdet i Spildevand Plan HOFOR.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.07.2024

Hofor

Biomass Sustainability Officer til HOFOR – hovedkontoret i Ørestad

Vil du være med til at sikre bæredygtigt biomasse til København?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

16.07.2024

Sparekassen Danmark

ESG-controller

Brænder du for ESG og rapportering? Så er du måske vores nye kollega til en spændende, nyoprettet stilling som ESG-controller.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Andel

Sustainability Supply Chain Specialist – Skab en bæredygtig fremtid i vores indkøbsafdeling!

Vil du være med til at prioritere grønne indkøb og arbejde med ansvarlig leverandørstyring? Vær med til at sætte dit præg på bæredygtighedsrejsen i vores indkøb og leverandørkæde. Vi er en ny funktion i indkøbsafdelingen, det betyder at dit ansvarsområde og dine opgaver løbende tilføres og tilpasses, i forhold til din og forretningens udvikling.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

14.07.2024

SUSTAINX ApS

Vil du være med på et stærkt ESG-Hold? 🌱

Som Senior ESG Advisor hos SustainX bliver du en aktiv del af den grønne omstilling, og sammen leverer vi ESG løsninger, der omfatter alt fra strategi til direkte projektudførelse.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægsgartner Gottlieb A/S privathave afdelingen søger formand

Anlægsgartner Gottlieb Søger formand til udførsel af anlægsopgaver

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Beierholm

Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet

Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være med til at sætte sit præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Klimakampen ApS
Workshop
Klimakampen - Marts 2024

Er du kontorets klimahelt? Saml dit hold og dyst mod dine kollegaer i at udføre klimavenlige handlinger i 4 uger. Tilmeld jer Klimakampen nu!

Dato

04.03.2024

Sted

Online

Sustainable Business Solutions ApS
Kursus
Klimadata og klimaregnskaber i praksis - København

Efterspørges der en baseline på virksomhedens carbon udledninger, og har du behov for at blive bekendt med klimaregnskabets scope 3? Dette to-dages kursus vil ruste dig til at håndtere klimadata og klimaregnskaber effektivt.

Dato

25.06.2024

Tid

09:00

Sted

IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1530 København V

SUSTAINX ApS
Webinar
Webinar: Spørgetime om ESG

- Med CEO og Partner i SustainX, Line Amtorp

Dato

26.06.2024

Tid

11:00

Sted

Online

Sustainable Business Solutions ApS
Webinar
Gratis webinar - Scope 3: Downstream-udledninger

Bliv klogere på de 7 downstream-udledninger i klimaregnskabets scope 3, når vi gennemgår dem én efter én med konkrete eksempler og gode råd. Webinaret er en del af Sustainable Business Solutions gratis webinarrække "ESG to the point".

Dato

02.07.2024

Tid

08:15

Sted

Live online (Zoom)

TANIA ELLIS - The Social Business Company
Webinar
Åben tilmelding: ESG Sommerskole

Få viden og værktøjer til at forbedre din virksomheds bæredygtige forretningsindsats med sommersmagsprøver fra den praktiske Sustainable Business Change Manager uddannelse.

Dato

07.07.2024

Tid

09:00

Sted

Online

2030 Builders
Møde
Sustainability Engagement Consultative call

Participate in an open discussion hosted by Mia Negru, co-founder of 2030 Builders. Engage in a dynamic dialogue focusing on the unique challenges and best practices in sustainability engagement. This session aims to foster a collaborative environment where you can exchange insights with fellow professionals, explore innovative solutions, and learn how to leverage technology to enhance human interactions within your company.

Dato

02.08.2024

Tid

12:00

Sted

Google Meet