Ferring nomineret til diversitetspris

Medicinalvirksomheden Ferring er blevet indstillet til CSR Diversity-prisen, der uddeles ved det store CSR Awards-show i Vejle til oktober.

Ferring er nomineret til CSR Diversity Prize ved årets CSR Awards. Foto: Henning Larsen Architects.

15.09.2015

CSR.dk

Om godt tre uger, onsdag den 7. oktober, er Vejle vært for årets CSR Awards, der vil trække op mod 1000 fagfolk, professionelle og politikere til den østjyske by. Blandt de priser, der skal finde en modtager i løbet dagen og aftenen er CSR Diversity Prize.

Læs også: Alle de nominerede til CSR Awards på plads

Her er medicinalvirksomheden Ferring Pharmaceuticals blandt de tre nominerede til prisen, der ”uddeles til en virksomhed, der aktivt anvender medarbejdere og lederes forskelle, og har skabt forretningsmæssige resultater ved at arbejde med mangfoldighed,” som det hedder på showets hjemmeside.

Hos Ferring er man selvsagt glade for nomineringen – og også lidt overraskede.

”Vi er selvfølgelig rigtig stolte over at få det her skulderklap. Det er jo altid rart at få anerkendelse for det arbejde, man laver, men nomineringen kom faktisk lidt bag på os. Vi har traditionelt holdt de her strategier internt og ikke gjort så meget ud af vores arbejde i offentligheden, men vi er naturligvis glade for at blive udvalgt på den her måde,” siger Managing Director for Ferrings International PharmaScience Center (IPC) i Danmark, Marianne Kock.

Det er netop tankerne bag nomineringen og selve grundlaget for prisen generelt, der gør Ferring glade for at være blandt de udvalgte, når showet løber af stablen i Vejle.

Kan man overhovedet lade være?
”Diversitet har altid været et centralt parameter for os, og noget vi føler det er vigtigt at være opmærksom på. Spørgsmålet vi stiller os selv er faktisk om man overhovedet kan lade være? Vi er en meget international virksomhed med 38 procent udenlandske ansatte og engelsk som koncernsprog, og på den baggrund er det helt naturligt for os at prioritere diversitet højt,” siger Marianne Kock.

CSR Diversity Prize bliver på årets messe uddelt af ISS, og herfra begrunder CSR-chef Lotte Andersen, der også er med i juryen ved CSR Awards, nomineringen af Ferring med det samlede indtryk af virksomhedens indsats på diversitetsområdet.

Læs også: Her er CSR-prisen 2015s fire vindere

”Vi har haft over 400 virksomheder med i udvælgelsesprocessen, og her var Ferring blandt dem, der stak ud. De gør det godt i forhold til at tænke diversitet ind i både ledelse og forretningsgang og gøre det til et kriterie i forhold til både køn, alder, etnicitet osv. Det gælder eksempelvis også i tilgangen til at integrere nye medarbejdere i virksomheden, hvor man gør meget ud af at få dem på plads ikke bare arbejdsmæssigt, men også praktisk og kulturelt i landet, og med et ROI-perspektiv som er godt på flere parametre,” siger hun.

De to øvrigt nominerede til CSR Diversity Prize, der vil blive overrakt af adm. direktør for ISS Facility Services A/S, Martin Gaarn Thomsen, er Ecco Sko A/S og malingfabrikanten Hempel.

Dansk Standard

Sponseret

Psykisk arbejdsmiljø - introduktion til standarden DS/ISO 45003:2021

Bureau Veritas

Sponseret

Online forum om food waste & loss

Relateret indhold

22.04.2024CSR.dk

Internationale forskere: Reducér plastikforbrug før genanvendelse

22.04.2024CSR.dk

Carlsberg Group og WWF Verdensnaturfonden vil sammen beskytte vådområder i Kina og Laos

05.04.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Nu er ansøgningsperiode åben: Sådan indstiller du din virksomhed til Sustainability Awards 2024

05.04.2024CrossMind Reklamebureau ApS

Sponseret

Case: Conrum – en ny koncern født ind i en tid med ESG

25.03.2024CrossMind Reklamebureau ApS

Sponseret

ESG kalder på stærke kommunikationsværdikæder

22.03.2024Industriens Fond

Sponseret

“Vi har fået afmystificeret klimaregnskaber og lært at kommunikere grønt”

20.03.2024CSR.dk

Sådan kan bureauer vise vejen

19.03.2024Advice

Sponseret

Fremtiden tilhører dem, der tør handle

Jobmarked

Se alle

DEMANT

ESG Reporting Controller

ESG Reporting Controller - this is the opportunity you have been waiting for! You will have one of the most important roles in our ESG journey.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

09.05.2024

DELL A/S

Graduate Account Manager – Join the EMEA Sales Graduate Program!

When you join as a Graduate Account Manager not only will you be embarking on a rewarding career at the heart of technology. You will also be gaining an exceptional all-round experience that will contribute to shaping the future of our business. The program is aimed at building the organization’s future sales leaders with many opportunities to network globally through training and events. Lessons in leadership will also be provided from executives with the possibility to interact and connect with them.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

31.05.2024

Daka Denmark A/S

Studiejob i en af Danmarks største genanvendelsesvirksomheder

Studerer du kommunikation eller markedsføring, og har lyst til at udfordre dine kompetencer i et studierelevant job. Så tilbyder vi et studejob på 15 timer om ugen, med mulighed for at arbejde med hele værktøjskassen inden for markedsføring og kommunikation.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

05.05.2024

Andel

Biodiversitetsspecialist til investeringer i vedvarende energi

Vil du være med til at fremme biodiversitet i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du et solidt fagligt grundlag og indsigt i den jura, som knytter sig til naturforvaltning?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

05.05.2024

Andel

Due diligence manager, menneskerettigheder og sociale forhold til investeringer i vedvarende energi

Vil du være med til at sikre menneskerettigheds-due diligence i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du blik for den forretningsstrategiske værdiskabelse, som due diligence kan bibringe?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

05.05.2024

Andel

Due diligence manager, miljømæssige forhold til investeringer i vedvarende energi

Vil du være med til at sikre miljømæssig due diligence i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du blik for den forretningsstrategiske værdiskabelse, som due diligence kan bibringe?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

05.05.2024

Etisk Handel Danmark

Rådgiver i bæredygtig udvikling og handel

Vi søger en erfaren rådgiver i bæredygtig udvikling og handel til sekretariatet i Etisk Handel Danmark.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

04.05.2024

BESTSELLER

SENIOR ENVIRONMENTAL IMPACT SPECIALIST

Are you passionate about making a difference in the apparel and textiles industry by measuring and communicating environmental impacts? At BESTSELLER, we are committed to accelerating our journey towards a more sustainable future for our industry. Join us on this exciting journey!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

01.05.2024

Etisk Handel Danmark

Rådgiver i bæredygtig udvikling og handel

Vi søger en erfaren rådgiver i bæredygtig udvikling og handel til sekretariatet i Etisk Handel Danmark.

Ansøgningsfrist

04.05.2024

Compass Group Danmark A/S

Forretningsanalytiker til nyoprettet stilling i ESG

Brænder du for bæredygtighed, springer nye muligheder i komplekse data frem i dine øjne og vil du have ansvaret for at implementere strategiske nøgleinitiativer på ESG-området? Så er det måske dig vi søger.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

21.04.2024

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Sustainable Business Solutions ApS
Efteruddannelse
Sustainability Management i praksis - Forår 24 i Aarhus

Sustainability Management i praksis er en eksklusiv, konkret og handlingsorienteret uddannelse til dig, der har ansvar for ESG og bæredygtighed. Du får overblik og indblik, der gør dig klar til at sætte mål og eksekvere på dem med det samme.

Dato

16.04.2024

Tid

08:30

Sted

Comwell Aarhus, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C

Klimakurser
Kursus
Klimahandling og klimaregnskab i praksis - onlineforløb i april

Klimakurser er effektiv uddannelse, der giver ledere og medarbejdere de vigtigste kompetencer til at tage ansvar og arbejde med klimahandlinger og klimaregnskab i praksis – så virksomheden lykkes med at honorere klimakravene nu og i fremtiden.

Dato

17.04.2024

Tid

09:00

Sted

Live online (Zoom)

Klappir Nordic ApS
Morgenmøde
Breakfast brief on ESG Strategy and Data

You can expect: Real case learnings on ESG strategy implementation from Viggo, data reporting best practices from Klappir's experience, knowledge on CO2 reduction from The 0-mission.

Dato

23.04.2024

Tid

08:00

Sted

4 Tømmergravsgade 2450 København

Sustainable Business Solutions ApS
Efteruddannelse
Sustainability Management i praksis - Forår 24 i København

Sustainability Management i praksis er en eksklusiv, konkret og handlingsorienteret uddannelse til dig, der har ansvar for ESG og bæredygtighed. Du får overblik og indblik, der gør dig klar til at sætte mål og eksekvere på dem med det samme.

Dato

23.04.2024

Tid

08:30

Sted

Tivoli Hotel og Congress Center, Arni Magnussons Gade 2 1577 København V

Aros Business Academy
Kursus
Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU)

Bliv projektleder på 6 intensive dage! Vi har skruet et program sammen, hvor du får alle værktøjerne til at STYRE og LEDE dine projekter sikkert i mål. Projektlederuddannelsen består af 3 moduler og vil komme både dig, dit team og din arbejdsgiver til gav

Dato

23.04.2024

Tid

09:00

Sted

Fredericiagade 15 1310 København K

PwC Danmark
Webinar
Strengthen Sustainability Reporting with Due Diligence Processes

The EU has reached a political agreement on the corporate sustainability due diligence directive (CS3D).

Dato

24.04.2024

Tid

09:00

Sted

Online