Der er én god grund til, Coredesign har ro i maven, når Styrelserne kommer

Som virksomhed skal man overholde en række love. Man skal have styr på GDPR, APV, undgå greenwashing, styr på ISO-certificeringerne, og for nogle skal man også have alt i orden til Fødevarestyrelsens Kontrolrapporter. Og dér bør de fleste hyre hjælp.

Som virksomhed kan man til tider være dybt fokuseret med strategi, vækst og succes. Og da vi lever i en mere klimabevidst verden end nogensinde før, hopper mange virksomheder også på den ”grønne” bølge. Derfor skal alle de miljøvenlige tiltag og produkter markedsføres på bedste vis.

Men mange har måske så meget fokus på disse ting, at alle de vigtige og lidt kedelige ting omkring lovgivning bliver glemt. Lige pludselig mangler man noget dokumentation, når Fødevarestyrelsen banker på døren. Eller man bliver til og med anklaget for greenwashing.

Her har Coredesign valgt at indgå et samarbejde med konsulentvirksomheden ECOHouse – et samarbejde, der startede for næsten 10 år siden. I ny og næ blev ECOHouse ringet op, hvis Coredesign skulle have noget rådgivning, men det er først efter, at sidstnævnte blev ISO certificeret samt har fået et øget fokus til FN’s Verdensmål, at samarbejdet virkelig er blevet forstærket.

Hvis et produkt mangler noget dokumentation, eller dokumentationen ser lidt mistænksom ud, står ECOHouse med det samme til rådighed. Det samme gør sig gældende, hvis en af de mange styrelser kommer forbi, hvor Coredesign her kan sikre sig, at alt dokumentation er på plads, således intet mangler. Og når det kommer til greenwashing, kan ECOHouse også være behjælpelige her, som sidste år hvor fødevarekontaktmaterialer med bambusplast blev gjort ulovlig.

Pia Marie Schougaard, direktør i Coredesign, siger selv, at det er en stor hjælp at have en samarbejdspartner, da det kan være en labyrint at følge med i alle gældende love og regler, men også dem, der løbende bliver indført af EU. Det giver i hvert fald ro i maven at vide, at med dem ved ens side er der intet at bekymre sig om, når det er tid til at dokumentere ens procedurer.

Selvom man som virksomhed føler, at man har styr på tingene, anbefaler direktøren alligevel andre at hyre en konsulentvirksomhed. Hvis ikke for at få et længerevarende samarbejde så som minimum for at få en screening, for selvom man har styr på tingene, kan man altid have overset noget i farten.

18.02.2022COREDESIGN A/S

Sponseret

FN’s verdensmål sender Coredesign A/S tilbage på skolebænken

11.02.2022COREDESIGN A/S

Sponseret

Sammen støtter vi den grønne omstilling

27.01.2022COREDESIGN A/S

Sponseret

Coredesign hylder 1 år med ISO-certificering

17.12.2021COREDESIGN A/S

Sponseret

Med Coredesign kan du donere din julegave

21.11.2021COREDESIGN A/S

Sponseret

Der er én god grund til, Coredesign har ro i maven, når Styrelserne kommer

11.10.2021COREDESIGN A/S

Sponseret

Coredesign A/S støtter op om Grøn Grundlov