Med Coredesign kan du donere din julegave

Her i juletiden vil mange virksomheder gerne forsøde deres medarbejders jul med en julegave. Men hvad giver man medarbejderen, der har alt? Jo, muligheden for at donere sin julegave.

I 2013 oprettede Coredesign A/S Julegavesokken – en digital valgshop af julegaver. De blev dermed en af de første med et lignende koncept – et koncept, hvor man som bruger selv kan få lov til at gå ind og vælge sin gave ud fra et udpluk. Coredesign lever af at hjælpe virksomheder med at blive husket og er den forlængede arm af en marketingsafdeling eller HR-afdeling.

Nogle virksomheder kan finde det en udfordring og ikke mindst tidskrævende at skulle finde den helt rette julegave, der fungerer til samtlige medarbejdere. En delikatessepakke falder måske ikke i god jord hos alle, eller nogen kan have allergier. En gave kan måske virke enten for feminin eller maskulin. Derfor er disse valgshops blevet populære, da man som virksomhed blot skal vælge, hvilket prisleje de vil betale for, hvorefter deres medarbejdere helt selv kan vælge, hvilken af de mange valgmuligheder de vil have som julegave.

For nogle virksomheder kan det være nemt og hurtigt at bestille disse valgshops, men andre kan have brug for lidt mere vejledning. Her står Coredesign altid klar til at hjælpe dem til at finde den helt rette valgshop, hvor man kan få et demo-login og snuse lidt rundt, inden man beslutter sig.

Men for nogen kan udvalget ikke være helt godt nok. Eller også kan man stå og mangle ingenting og dermed ikke føle, at man har brug for en julegave. Her har Coredesigns Julegavesokken løsningen: Doner din julegave. Ved at gøre det, støtter man op om det gode formål hos Børnecancerfonden, som Coredesign også har doneret til igen i år. Her svarer donationsbeløbet til det beløb, som ens arbejdsgiver har valgt at give julegave for.

Udover at støtte op om et godt formål er man også med til at hjælpe miljøet, siden der er én julegave mindre at producere, pakke og sende. Det sparer derfor på ressourcerne og belaster miljøet mindre.

18.02.2022COREDESIGN A/S

Sponseret

FN’s verdensmål sender Coredesign A/S tilbage på skolebænken

11.02.2022COREDESIGN A/S

Sponseret

Sammen støtter vi den grønne omstilling

27.01.2022COREDESIGN A/S

Sponseret

Coredesign hylder 1 år med ISO-certificering

17.12.2021COREDESIGN A/S

Sponseret

Med Coredesign kan du donere din julegave

21.11.2021COREDESIGN A/S

Sponseret

Der er én god grund til, Coredesign har ro i maven, når Styrelserne kommer

11.10.2021COREDESIGN A/S

Sponseret

Coredesign A/S støtter op om Grøn Grundlov