FN’s verdensmål sender Coredesign A/S tilbage på skolebænken

Coredesign A/S arbejder til dagligt med FN’s 17 verdensmål. Eftersom at nye ansigter er kommet til verdensfirmaet, så er det ideelt og nødvendigt at de får et kursus i verdensmålene. Dette sikrer, at greenwashing kommer til livs.

Her ses direktøren Pia Marie Schougaard, der omfavner FN's 17 verdensmål..

Dagligdagen i firmaet

Coredesign A/S arbejder til dagligt med FN’s 17 verdensmål. Eftersom at nye ansigter er kommet til verdensfirmaet, så er det ideelt og nødvendigt at de får et kursus i verdensmålene. Dette sikrer, at greenwashing kommer til livs, og at man på længere sigt kan guide kunderne bedst muligt. 

Fokus på klimavenlige produkter

Af den årsag kan man på hjemmesiden ’www.coredesign.dk’ finde et stort udvalg af klimavenlige produkter, som Coredesign har indsamlet produktdokumentation på. Dette sikrer at livscyklussen på produkterne er dokumenteret, og man undgår greenwashing.  

Således er der derfor ekstra fokus på 5 udvalgte verdensmål: 

5. Ligestilling Mellem Kønnene 

8. Anstændige Jobs og Økonomisk Vækst 

12. Ansvarligt Forbrug og Produktion 

13. Klimaindsats 

15. Livet på Land 

Dette betyder derfor, at der blandt andet er ligestilling mellem kønnene på kontoret. Her vægtes kvalifikationer højt, og dermed bliver løn fastsat derefter. Derudover er der stort fokus på, at arbejdsforhold overholdes efter love og regler – både på eget kontor og ude hos de leverandører, som Coredesign samarbejder med. Her tages leverandørernes ’Code of Conduct’ i betragtning, når de bliver nøje udvalgt. Desuden er klimaet et af de største omdrejningspunkter i virksomheden, og derfor kan man også finde ”Den grønne væg” i virksomhedens showroom på Islands Brygge. Her er der specielt meget fokus på bæredygtighed – både i form af fodaftryk i naturen helt fra starten af processen til det færdige produkt, samt udledningen af Co2 i atmosfæren.  

Kunderne sætter pris på tiltagene

Coredesign A/S kan se en tydelig tendens hos kunderne: De elsker de miljøvenlige tiltag, som virksomheden tager mod en bæredygtig fremtid. Derfor fortsætter udviklingen, så kompetencerne udvides og verdensmålene fortsat er det vigtigste punkt på dagsordenen! 

Hvis du ønsker at blive guidet til dit næste bæredygtige køb, så kontakt os på kundeservice@coredesign.dk eller giv os et kald på 6261 8282, så rådgiver vi dig. 

18.02.2022COREDESIGN A/S

Sponseret

FN’s verdensmål sender Coredesign A/S tilbage på skolebænken

11.02.2022COREDESIGN A/S

Sponseret

Sammen støtter vi den grønne omstilling

27.01.2022COREDESIGN A/S

Sponseret

Coredesign hylder 1 år med ISO-certificering

17.12.2021COREDESIGN A/S

Sponseret

Med Coredesign kan du donere din julegave

21.11.2021COREDESIGN A/S

Sponseret

Der er én god grund til, Coredesign har ro i maven, når Styrelserne kommer

11.10.2021COREDESIGN A/S

Sponseret

Coredesign A/S støtter op om Grøn Grundlov