Sammen støtter vi den grønne omstilling

Vi er nu to måneder inde i 2022, og klimaet spiller en central rolle allerede fra start. Regeringen og Folketinget har fastslået at højere Co2-afgifter skal indføres hos danske virksomheder – det er dog ikke vedtaget, hvornår det bliver indfaset i samfund

Her ses Coredesign-teamet, der støtter op om den grønne omstilling samtidigt med de har FN's 17 verdensmål for øje..

Vi er nu to måneder inde i 2022, og klimaet spiller en central rolle allerede fra start. Regeringen og Folketinget har fastslået at højere Co2-afgifter skal indføres hos danske virksomheder – det er dog ikke vedtaget, hvornår det bliver indfaset i samfundet endnu. Her skal forbrændingen af fossile brændstoffer reduceres, så CO2-udledningen i atmosfæren nedsættes, og man derved modvirker den globale opvarmning, som klimaet og kloden står over for.

Som leverandør og kunde vil...

...man derfor i fremtiden yderligere have klimaet som brændpunkt, når firmaet skal brandes – eller gaverne skal gives til medarbejderne eller firmakunderne. Med en forøgelse af CO2-afgiften står firmaerne derved over for en konversion. Implicit indikerer den forøgede CO2-afgift at varer med meget CO2-udledning bliver dyrere, hvorved varer der udleder mindre drivhusgasser; som CO2, metan og lattergas bliver billigere. Coredesign følger udviklingen nøje, da det vil fremme den grønne udvikling.

Coredesign har igennem årene...

...etableret en CO2-neutral hjemmeside. De har igen i januar 2022 fået fornyet deres ISO-certificeringen, inden for miljø samt kvalitet. Virksomheden arbejder hårdt på at dokumentere og inspicere produkter, som de kalder bæredygtige, genanvendelige og andre ord, der kan tages for greenwashing. Dermed bliver der taget stilling til alt fra valg af leverandør til det produkt, der leveres såvel som egen adfærd, både når der arbejdes og i fritiden. CO2-udledningen er en faktor, som der yderligere tages i betragtning, og dermed støttes der op om Verdens Skove. Verdens Skove er en dansk miljøorganisation, som skaber grundlag for bevarelsen samt bæredygtig brug af de skove, der er i verden.

Coredesign er stolte over...

...at handle med bæredygtige produkter, og at kunne dokumentere livscyklussen på netop disse. At have midlerne til at gøre hjemmesiden CO2-neutral, så reduktionen af fossile brændstoffer kan komme til livs. At kunne komme greenwashing til livs, så man undgår skjulte forhold, manglende dokumentation, falske mærkater og andet relevans inden for emnet. Coredesign er stolte over at støtte op om klimaet, og det brænder både chefen, Pia Marie Schougaard, for og ligeså medarbejderne. Lad os sammen støtte den grønne omstilling.

18.02.2022COREDESIGN A/S

Sponseret

FN’s verdensmål sender Coredesign A/S tilbage på skolebænken

11.02.2022COREDESIGN A/S

Sponseret

Sammen støtter vi den grønne omstilling

27.01.2022COREDESIGN A/S

Sponseret

Coredesign hylder 1 år med ISO-certificering

17.12.2021COREDESIGN A/S

Sponseret

Med Coredesign kan du donere din julegave

21.11.2021COREDESIGN A/S

Sponseret

Der er én god grund til, Coredesign har ro i maven, når Styrelserne kommer

11.10.2021COREDESIGN A/S

Sponseret

Coredesign A/S støtter op om Grøn Grundlov