4 mål for en bæredygtig fremtid

Fire nye kernemål for en bæredygtighed fremtid er en del af Fazer-koncernens nye strategi, som også Fazer Food Services A/S vil bidrage til at realisere frem mod 2030.

Frem mod 2030 vil Fazer Food Services A/S arbejde for at realisere fire nye kernemål.

19.06.2019

Anne Mørk Christoffersen, CSR.dk

Missionen er ”Mad med mening”, og medarbejderne i Fazer Food Services går hver dag på arbejde for at skabe glæde og velvære gennem meningsfyldte madoplevelser. I 2018 opdaterede Fazer-koncernen den samlede strategi for en fælles bæredygtig fremtid. Fire nye kernemål for bæredygtighed fremtid er en del af den nye strategi, som Fazer Food Services A/S også vil bidrage til at realisere frem mod 2030.

Mål 1: 50 % mindre miljøudledning

Klimaforandringer er en udfordring, som vi alle mærker, og som hele fødevarekæden medvirker til. Miljøudledningerne påvirker både vores vand, jord og luft. Som fødevarevirksomhed har vi et ansvar – og mulighed – for at kunne gøre en forskel. Klimaforandringerne har også direkte indflydelse på tilgængeligheden og prisniveauet for råvarer, så samtidig med at vi arbejder for at mindske vores klimapåvirkning, fremtidssikrer vi også vores forretning.

Mål 2: 50 % mindre madspild

Omkring en tredjedel af den globale fødevareproduktion går hvert år til spilde, og det påvirker i høj grad klima, vand, land og biodiversiteten negativt. Reducering af madspild er en af nøgleaktiviteterne, når vi vil mindske fødevarernes negative påvirkninger af miljøet, og samtidig mindsker det omkostningerne for vores forretning.

Mål 3: 100 % bæredygtige indkøb

Vores indflydelse på mennesker, samfund og levevilkår rækker længere end vores egne handlinger: produktion af råvarer, logistik og indkøb spiller også ind. Derfor skal vi sikre bæredygtighed gennem vores værdikæde fra producent til forbruger. Det kan vi gøre ved at have klare grundlæggende retningslinjer for alle vores leverandører og sætte ekstra fokus på udvalgte værdikæder, eksempelvis leverandører af kakao, palmeolie, kornprodukter og soya.

Mål 4: Mere plantebaseret

En del af vores strategi er at bidrage til en sund og bæredygtig livsstil for vores forbrugere. Forskningen slår fast, at fiberrigt plantebaseret kost er med til at mindske risikoen for mange sygdomme. Plantebaseret kost har derudover en betydelig mindre negativ indflydelse på miljøet end kød og mælkeprodukter. For at tage hensyn både til mennesker og miljøet arbejder vi for at udvikle vores plantebaserede udbud.

Fundamentet er solidt og gennemtænkt, så kokkene kan koncentrere sig om det, de er bedst til, nemlig at give gæsterne dagens bedste madoplevelse – hver dag! 

Læs mere om, hvordan Fazer Food Services A/S arbejder med bæredygtighed i virksomhedens CR-redegøreklse for 2018. 

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Sponseret

Brainy Brunch: S’et i ESG: 3 stærke råd til at kommunikere om social ansvarlighed

Relateret indhold

25.07.2024CSR.dk

Trods virksomhedsmodstand er inklusion vigtig for amerikanerne

24.07.2024CSR.dk

Power to X-brændstoffer kan nu blive certificeret som grønne i Danmark

24.07.2024CSR.dk

Power to X-brændstoffer kan nu blive certificeret som grønne i Danmark

BeWo introducerer deres automatiserede CO2- beregnings integration til Microsoft Dynamics 365 Business Central

22.07.2024BEWO ApS

Sponseret

16.07.2024CSR.dk

EU-lovkrav giver dyrere flybilletter

12.07.2024Schneider Electric

Sponseret

Tilmelding til AVEVA World 2024

08.07.2024Schneider Electric

Sponseret

TALENTPROGRAM for elektriker-lærlinge 2024

05.07.2024CSR.dk

Rapport: Et fokus på medarbejdertrivsel er alfa og omega

Jobmarked

Se alle

Visma e-conomic A/S

Sustainability Manager

Har du erfaring med ESG, og vil du gøre en forskel i en virksomhed i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roblon A/S

ESG-koordinator

Brænder du for at arbejde med bæredygtighed? Få et spændende job som ESG-koordinator hos Roblon A/S og bliv fagligt ansvarlig for ESG-rapportering i en international virksomhed i vækst

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

29.08.2024

Beierholm

ESG-Seniorkonsulent til Beierholm Bæredygtighed

Til vores nyopstartede afdeling for Bæredygtighed søger vi erfarne konsulenter, der kan være med til at sætte deres præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Andel

Sustainability Supply Chain Specialist – Skab en bæredygtig fremtid i vores indkøbsafdeling!

Vil du være med til at prioritere grønne indkøb og arbejde med ansvarlig leverandørstyring? Vær med til at sætte dit præg på bæredygtighedsrejsen i vores indkøb og leverandørkæde. Vi er en ny funktion i indkøbsafdelingen, det betyder at dit ansvarsområde og dine opgaver løbende tilføres og tilpasses, i forhold til din og forretningens udvikling.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

14.07.2024

SUSTAINX ApS

Vil du være med på et stærkt ESG-Hold? 🌱

Som Senior ESG Advisor hos SustainX bliver du en aktiv del af den grønne omstilling, og sammen leverer vi ESG løsninger, der omfatter alt fra strategi til direkte projektudførelse.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægsgartner Gottlieb A/S privathave afdelingen søger formand

Anlægsgartner Gottlieb Søger formand til udførsel af anlægsopgaver

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Beierholm

Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet

Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være med til at sætte sit præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Klimakampen ApS
Workshop
Klimakampen - Marts 2024

Er du kontorets klimahelt? Saml dit hold og dyst mod dine kollegaer i at udføre klimavenlige handlinger i 4 uger. Tilmeld jer Klimakampen nu!

Dato

04.03.2024

Sted

Online

Sustainable Business Solutions ApS
Kursus
Klimadata og klimaregnskaber i praksis - København

Efterspørges der en baseline på virksomhedens carbon udledninger, og har du behov for at blive bekendt med klimaregnskabets scope 3? Dette to-dages kursus vil ruste dig til at håndtere klimadata og klimaregnskaber effektivt.

Dato

25.06.2024

Tid

09:00

Sted

IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1530 København V

SUSTAINX ApS
Webinar
Webinar: Spørgetime om ESG

- Med CEO og Partner i SustainX, Line Amtorp

Dato

26.06.2024

Tid

11:00

Sted

Online

TANIA ELLIS - The Social Business Company
Webinar
Åben tilmelding: ESG Sommerskole

Få viden og værktøjer til at forbedre din virksomheds bæredygtige forretningsindsats med sommersmagsprøver fra den praktiske Sustainable Business Change Manager uddannelse.

Dato

07.07.2024

Tid

09:00

Sted

Online

2030 Builders
Møde
Sustainability Engagement Consultative call

Participate in an open discussion hosted by Mia Negru, co-founder of 2030 Builders. Engage in a dynamic dialogue focusing on the unique challenges and best practices in sustainability engagement. This session aims to foster a collaborative environment where you can exchange insights with fellow professionals, explore innovative solutions, and learn how to leverage technology to enhance human interactions within your company.

Dato

02.08.2024

Tid

12:00

Sted

Google Meet

Sustainable Business Solutions ApS
Webinar
Gratis Webinar - CSRD: Hvad skal der rapporteres på?

Bliv fortrolig med de nye CSRD-krav og forstå, hvad der er obligatorisk, og hvad der afhænger af dobbeltvæsentlighedsanalysen. I dette gratis webinar fra Sustainable Business Solutions vil vores seniorrådgivere give dig et detaljeret indblik i implementeringstidslinjen, ESRS-hierarkiet, og hvordan en CSRD-rapport ser ud. Webinaret er en del af vores "ESG to the point" webinarserie.

Dato

06.08.2024

Tid

08:15

Sted

Live online (Zoom)