Nyt samarbejde vil spare ISS millioner af engangsposer

ISS har netop indgået et nyt samarbejde med dansk iværksættervirksomhed, der har udviklet en miljøvenlig affaldspose, der kan reducere brugen af engangsposer i virksomheder markant.

Affaldsposen er lavet af af kasseret stilladsplast, der kan genbruges igen og igen i skraldespande på toiletter og i kontormiljøer. Foto: ISS..

25.07.2022

CSR.dk

Servicekoncernen ISS har indgået et nyt samarbejde med den danske iværksættervirksomhed Kobensac om en genanvendelig affaldspose af stilladsplast, der har potentiale til at kunne spare koncernen og kunderne for millioner af engangsposer om året.

Potentialet er derfor meget stort for ISS, der hvert år bruger mange engangsposer ude hos sine lidt over 1500 kunder på det danske marked og sine over 40.000 kunder på verdensplan.

Læs også: Miljøorganisationer rydder op i verdens floder

”Vi ser et kæmpe potentiale i det her samarbejde. Affaldsposen er miljøvenlig, den kan spare tid for vores medarbejdere, og klimaaftrykket er nærmest ikke eksisterende både for ISS og for vores mange kunder, der får installeret den bæredygtige pose. Med dette samarbejde kan vi med en enkel løsning hjælpe vores kunder til en mere miljøvenlig affaldshåndtering”, siger Anders Dedenroth Høj, director Methods and Technology – Cleaning i ISS koncernen.

Hos Kobensac er der også stor tilfredshed med samarbejdet.

”Vi er meget positive og glade for, at vi har indgået samarbejde med Danmarks største leverandør af facility services. ISS’ måde at arbejde med bæredygtighed og drive forretning på harmonerer rigtigt godt med vores overordnede mål om at være med til at mindske klimaaftrykket mest muligt for vores samarbejdspartnere. For os er ISS en ideel partner ikke mindst med tanke på, hvor mange virksomheder ISS er repræsenteret i Danmark og på globalt plan,” siger Trine Bishop, stifter og ejer af Kobensac.

Læs også: Salling Group giver sine plastikbøjler nyt liv

Gennem det seneste år har en stor, dansk virksomhed sparet over 200.000 engangsposer ved at bruge den genanvendelige, miljøvenlige pose fra Kobensac. Og netop klimaaftrykket ude hos kunderne er noget, som ISS har styrket indsatsen omkring gennem sin plan om at være Co2 neutrale i 2040.

”Vi er helt bevidste om, at vi skal levere vores services på en miljøvenlig og bæredygtig måde. I og med at størstedelen af vores drift er ude hos vores kunder, har vi igangsat en række initiativer til at sikre, at vi mindsker vores klimaaftryk mest muligt ude hos vores kunder og vores underleverandører”, siger Anders Dedenroth Høj og uddyber, at den genanvendelige affaldspose også kan være interessant for ISS’ globale kunder.

- HCL

Miljømærkning Danmark

Sponseret

Seminar: Er din grønne kommunikation så effektfuld, som du tror?

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Sponseret

Brainy Brunch: S’et i ESG: 3 stærke råd til at kommunikere om social ansvarlighed

Relateret indhold

09.09.2024CSR.dk

Skou Gruppens byggeledere får grønne kompetencer

09.09.2024CSR.dk

Stort gennembrud for grøn langturskørsel

06.09.2024CSR.dk

Syv bud på de bedste biodiversitetsindsatser

05.09.2024Denteks A/S

Sponseret

CSR i Tekstilbranchen: Fra Global til Lokal Indvirkning

03.09.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Efterspørgslen på miljøbevidste indretninger stiger

02.09.2024CSR.dk

Byggeleverandør vil samle og genanvende 100 tons plastik

02.09.2024BEWI Insulation Danmark A/S

Sponseret

Ny kontor- og lagerbygning overstiger alle forventninger

02.09.2024Miljømærkning Danmark

Sponseret

Seminar: Bliv klogere på forbrugeradfærd og grøn kommunikation!

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
FSR - danske revisorer
Uddannelse
Bæredygtighed for ledere og medarbejdere i finans og regnskab

Arbejder du med bæredygtighed og ESG - eller skal du til at gøre det - kan du få værdifuld viden og ny indsigt i de krav CSRD stiller til store selskabers rapportering om bæredygtighed ved at uddanne dig inden for FSR – danske revisorers bæredygtighedskurser.

Dato

19.08.2024

Sted

Onlineundervisning selvstudie

FSR - danske revisorer
Uddannelse
Nye roller og ESG kontroller for ledere og medarbejdere i finans og regnskab

Arbejder du med vurdering af risici og kontroller inden for bæredygtighed - eller skal du til at gøre det - kan du få værdifuld viden og indsigt i den måde I kan gribe arbejdet an på ved at uddanne dig inden for FSR – danske revisorers bæredygtighedskurser

Dato

19.08.2024

Sted

Onlineundervisning selvstudie

Aros Business Academy
Kursus
Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU)

Bliv projektleder på 6 intensive dage! Vi har skruet et program sammen, hvor du får alle værktøjerne til at STYRE og LEDE dine projekter sikkert i mål. Projektlederuddannelsen består af 3 moduler og vil komme både dig, dit team og din arbejdsgiver til gav

Dato

10.09.2024

Tid

09:00

Sted

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

UN Global Compact Network Denmark
Webinar
Klimaregnskab Miniserie: Scope 3 upstream

I denne miniserie stiller vi skarpt på klimaregnskab og Greenhouse Gas-Protokollen. Over tre webinarer får du indblik i de tre scopes: de direkte udledninger (scope 1), udledninger fra fx strøm og varme (scope 2), og de indirekte udledninger i værdikæden (scope 3), som er de ultimativt sværeste udledninger at afdække og reducere.

Dato

10.09.2024

Tid

13:00

Sted

Online via Zoom

Aros Business Academy
Kursus
Klimaregnskabet i praksis – få styr på jeres CO2-beregninger!

Få tal på jeres bæredygtighedsindsats og CO2-udslip – helt simpelt og uden forkundskaber inden for regnskab. Og brug klimaregnskabet til at se, hvor I nemt og effektivt kan sætte ind for at mindske jeres CO2-udledning.

Dato

11.09.2024

Tid

09:00

Sted

Aros Konference, København

Beierholm
Kursus
Bæredygtighedskursus - grøn omstilling

Kurset er for dig, der gerne vil klædes på til at introducere bæredygtighed i din virksomhed, og komme i gang med arbejdet med grøn omstilling.

Dato

11.09.2024

Tid

09:00

Sted

Aarhus