Globalt partnerskab sikrer 1100 udsatte børn en tryg opvækst og en god fremtid

Som en del af et stort globalt partnerskab mellem SOS Børnebyerne og Radisson Hotel GroupTM, skal hvert af gruppens 1100 hoteller verden over være fadder for et udsat eller forældreløst barn.

Med partnerskabet gør Radisson Hotel GroupTM en mærkbar og langsigtet forskel for udsatte børn og unge ved at sikre dem et trygt hjem og en kærlig familie samt skolegang, uddannelse og jobmuligheder.

Samarbejdet ændrer ikke alene fremtidsudsigterne for det enkelte barn, men støtter også SOS Børnebyerne i det verdensomspændende arbejde for at skabe vedvarende social og økonomisk udvikling i tusindvis af lokalsamfund.

“Partnerskabet med SOS Børnebyerne når hele vejen rundt om vores kerneværdier og er helt på linje med vores eksisterende socialt ansvarlige engagement til Think People, Think Community og Think Planet,” fortæller John M. Kidd, administrerende direktør i Radisson Hospitality, Inc, om samarbejdet.

Syv udsatte børn får støtte fra danske hoteller
De syv danske hoteller er alle blevet faddere for et udsat eller forældreløst barn. På den måde er hvert hotel og dets medarbejdere sammen om at sikre en bedre fremtid for otte udsatte børn forskellige steder i verden.

Samarbejdet vil også kunne mærkes i Danmark. Her vil de syv hoteller løbende støtte SOS Børnebyerne med flere forskellige initiativer og aktiviteter. Første initiativ er allerede i gang, hele juni måned har hotelgæsterne, som en del af hotelgruppens Responsible Business Action Month, mulighed for at støtte SOS Børnebyerne med en donation.

”Vi er rigtig stolte over vores internationale partnerskab med Radisson Group og ikke mindst de enkelte hoteller her i Danmark, som er med til at sætte fokus på vilkårene for udsatte og forældreløse børn verden over. Vi ser frem til at udvikle partnerskabet sammen, så vi kan skabe størst mulige positive forandringer for børnene,” fortæller Andreas Honoré, Corporate Relations Manager i SOS Børnebyerne.

Læs mere om Radisson Hotel GroupTM

10.12.2018SOS Børnebyerne

Sponseret

Ny fotobog med verdensmålene som poetisk ramme

18.06.2018SOS Børnebyerne

Sponseret

Globalt partnerskab sikrer 1100 udsatte børn en tryg opvækst og en god fremtid

12.05.2016SOS Børnebyerne

Sponseret

Danskernes vilje til at hjælpe er større end nogensinde før

19.10.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

Forretningsdrevet CSR - Muligheder & udfordringer på det afrikanske marked

08.10.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

SOS Børnebyerne vinder partnerskabspris

20.08.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

SOS Børnebyerne er nomineret til CSR-pris