Ny fotobog med verdensmålene som poetisk ramme

Med fotobogen ”A PLACE TO DREAM – A sustainable future for children” ønsker fotograf Jens Honoré at skildre livet for de udsatte børn og unge over hele kloden, som SOS Børnebyerne tager vare på. Bogens 154 fotografier er poetisk arrangeret omkring de af FN’s 17 verdensmål, der indkapsler den måde, SOS Børnebyerne arbejder for at støtte verdens mest udsatte børn og unge. Tilsammen udgør de et vidnesbyrd om omsorg, kærlighed og håb – og minder os om, at positiv forandring er både nødvendig og opnåelig.

Hør Jens Honoré fortælle om sin bog “A PLACE TO DREAM – A sustainable future for children" i videoen her..

Med base i New York arbejder Jens Honoré til dagligt som kommerciel reklamefotograf for en række af verdens største medicinalvirksomheder og globale brands og fonde som LEGO og Roger Federer Foundation.

Men siden 2009 har han også stillet sine evner som fotograf til rådighed for SOS Børnebyerne ganske gratis.

”Mit samarbejde med SOS Børnebyerne betyder, at jeg kan putte min professionelle kunnen ind i et projekt, der gør en forskel. Jeg donerer mit arbejde og mine fotografier til SOS Børnebyerne af den grund, at de står for noget helt grundlæggende rigtigt og bæredygtigt; at hjælpe og sikre udsatte børn kærlighed og pleje,” fortæller Jens Honoré.

I forbindelse med sit pro bono arbejde for SOS Børnebyerne har Jens Honoré besøgt SOS-projekter i alle dele af verden med sit kamera for at dokumentere og portrættere livet for nogle af de næsten 600.000 børn og unge globalt, som SOS Børnebyerne hjælper. 154 udvalgte fotos fra disse rejser er nu sat nænsomt sammen i fotobogen ”A PLACE TO DREAM – A sustainable future for children”. Billederne er poetisk arrangeret omkring de af FN’s 17 verdensmål, der indkapsler den måde, SOS Børnebyerne arbejder for at støtte verdens mest udsatte børn og unge.

”Når jeg er ude, kan jeg se, hvor dygtigt SOS Børnebyerne arbejder. Jeg er meget imponeret over den professionalisme, jeg møder. Og jeg har i flere år tænkt, at det kunne være fantastisk at lave en visuel poetisk fortælling om, hvordan SOS Børnebyerne sikrer udsatte børn og unge et trygt hjem, omsorg og håb om en bedre fremtid. Så bogen betyder rigtig, rigtig meget for mig. Jeg er meget stolt, glad og rørt over, at vi har formået at få den sat sammen – så det er muligt at vise, hvad det vil sige at hjælpe andre mennesker. Bogen har et universelt budskab om omsorg og kærlighed,” mener Jens Honoré, der fremhæver forsiden som særlig vigtig for ham.

”Forsiden af bogen er det billede, der har den stærkeste virkning på mig. Det illustrerer enormt godt, hvad SOS Børnebyerne er. Det er et barn, der har tid til at sætte sig ned og fundere og tænke. Og som har overskud til at fantasere om, hvor hun gerne vil hen. Når man – som jeg har været flere gange – er ude i stressfulde situationer, hvor man møder børn i ekstrem nød, oplever man, at de ikke har samme tid og overskud til at have det udtryk som barnet på forsiden. Derfor fortæller billedet, hvad det betyder, når man giver et barn trygge rammer, hvor det kan udvikle sig. Så forsikres man om, at det arbejde, SOS Børnebyerne udfører, virker. Hjælpen gør en forskel,” pointerer Jens Honoré.

Køb Jens Honorés smukke fotobog ”A PLACE TO DREAM – A sustainable future for children” og støt SOS Børnebyernes arbejde. Bogens produktionsomkostninger er generøst finansieret af en privat støtte af ​​SOS Børnebyerne Danmark. Alle indtægter fra salget af bogen går derfor ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Læs mere om bogen på Jens Honorés hjemmeside.

10.12.2018SOS Børnebyerne

Sponseret

Ny fotobog med verdensmålene som poetisk ramme

18.06.2018SOS Børnebyerne

Sponseret

Globalt partnerskab sikrer 1100 udsatte børn en tryg opvækst og en god fremtid

12.05.2016SOS Børnebyerne

Sponseret

Danskernes vilje til at hjælpe er større end nogensinde før

19.10.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

Forretningsdrevet CSR - Muligheder & udfordringer på det afrikanske marked

08.10.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

SOS Børnebyerne vinder partnerskabspris

20.08.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

SOS Børnebyerne er nomineret til CSR-pris