SOS Børnebyerne er nomineret til CSR-pris

SOS Børnebyernes partnerskab med Siemens, Solar og Ingeniører Uden Grænser er nomineret til ”CSR Partnership Prize” ved CSR Awards 2015.

SOS Børnebyernes partnerskab med Siemens, Solar og Ingeniører Uden Grænser er nomineret til ”CSR Partnership Prize"..

”Vi er utroligt stolte over at blive nomineret," siger chef for partnerskaber i SOS Børnebyerne Rune Sandholt.

SOS Børnebyernes partnerskab med Siemens, Solar og Ingeniører Uden Grænser (IUG) er nomineret til ”CSR Partnership Prize” ved CSR Awards 2015. Prisen "CSR Partnership Prize" gives til et partnerskab mellem en privat virksomhed og en NGO, forening eller lignende, der yder en særlig social- eller samfundsansvarlig indsats.

Partnerne er gået sammen om at renovere SOS-børnebyen i Stone Town på Zanzibar. Børnebyen er hjem for 92 børn. Renoveringen, som bliver finansieret af Siemens og Solar, har fokus på bæredygtige og energiforbedrende løsninger.

"Samarbejdet med Siemens, Solar og IUG er et fantastisk eksempel på, at man ved at forene kræfter på tværs af brancher kan skabe stor værdi for alle parter – ikke mindst for udsatte og forældreløse børn,” siger chef for partnerskaber i SOS Børnebyerne Rune Sandholt.

Læs om SOS Børnebyernes samarbejde med Siemens: http://www.sosbornebyerne.dk/Virksomheder/Sadan-gør-andre/Siemens-renoverer-børneby-pa-Zanzibar

Læs om SOS Børnebyernes samarbejde med Solar: http://www.sosbornebyerne.dk/Virksomheder/Sadan-gør-andre/solar-baeredygtig-energi-til-en-hel-boerneby

CSR Awards er Danmarks største årlige konference og Award Show, hvor der skabes synlighed og debat om virksomheders arbejde med CSR. Målet er at inspirere virksomheder til at tænke samfundsansvar ind i deres forretning.
Den endelige vinder vil blive udnævnt til CSR Awards den 7. oktober i Vejle.

10.12.2018SOS Børnebyerne

Sponseret

Ny fotobog med verdensmålene som poetisk ramme

18.06.2018SOS Børnebyerne

Sponseret

Globalt partnerskab sikrer 1100 udsatte børn en tryg opvækst og en god fremtid

12.05.2016SOS Børnebyerne

Sponseret

Danskernes vilje til at hjælpe er større end nogensinde før

19.10.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

Forretningsdrevet CSR - Muligheder & udfordringer på det afrikanske marked

08.10.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

SOS Børnebyerne vinder partnerskabspris

20.08.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

SOS Børnebyerne er nomineret til CSR-pris