Give Steel vinder CSR People Prize 2021

Give Steel har vundet årets CSR People Prize i kategorien ”Virksomheder over 250 medarbejdere”. Prisen, der uddeles af CABI, er en hyldest til virksomheder, der gør en ekstraordinær indsats for at tage socialt ansvar.

Give Steels direktør Torben Larsen modtog prisen her til formiddag på CABIs digitale Årskonference den 24. marts.

Med prisen fulgte rosende ord fra juryen, som begrunder kåringen med en bred social indsats omkring såvel ansættelse, forebyggelse og fastholdelse af medarbejdere på kanten af arbejdsmarkedet, der skaber effekt og resultater. I forbindelse med kåringen udtalte juryen: 

”Give Steel A/S har en lang tradition for at tage et socialt ansvar, og virksomheden åbner gerne sine døre for udsatte unge, flygtninge, personer med fysisk eller psykisk handicap, misbrugere eller tidligere kriminelle. I dag har virksomheden 58 ansatte, som på den ene eller den anden måde har været på kanten af arbejdsmarkedet. Ud af disse er 30 lærlinge. Give Steel udmærker sig ved positive data for deres sociale ansvar målt gennem Benchmark modellen. I det hele taget har juryen bemærket, at Give Steel A/S har en meget bred indsats og tager et socialt ansvar på en lang række parametre. Det gælder f.eks. også indsatsen for at uddanne lærlinge og ønsket om at give mennesker en chance for uddannelse og arbejde med initiativet ’We grow people’.” 

I seneste regnskabsår har Give Steel igangsat følgende tiltag, der understøtter virksomhedens overordnede ”Purpose”; at gøre en forskel i menneskers liv. 

  • Investering i en mobil svejsetrailer, der kan køres ud til belastede områder, fængsler og skoler for at vække unges interesse i en uddannelse. 
  • Ansættelse af CSR-koordinator 
  • Intern danskundervisning til udenlandske medarbejdere.
  • GS Academy: Obligatorisk forløb på VIA Campus Horsens, hvor Give Steel er i tæt dialog med universitet om at bringe de ingeniørstuderende tættere på virkeligheden.  
  • Brobygning mellem folke-/efter- og erhvervsskoler.
  • Samarbejde med Dansk Metal Herning om promotion af smedeuddannelsen.

Give Steel fokuserer på Verdensmål #4, #8 og #12, der omhandler ”kvalitetsuddannelse”, ”Anstændige jobs og økonomisk vækst” samt ”Ansvarligt forbrug og produktion”. Den sociale indsats er en vigtig del af Give Steels tresporede bæredygtighedsstrategi, der omhandler socialt foot print, klima og økonomisk bæredygtighed. 

Yderligere information, kontakt CEO Torben Larsen på tl@givesteel.com  eller tlf: 40 26 44 53

10.04.2024Give Steel A/S

Sponseret

Give Steel nomineret til fornem pris for sit arbejde med mennesker på kanten

13.12.2023Give Steel A/S

Sponseret

ESG: Give Steel har udviklet gratis værktøj til at måle den sociale bundlinje

09.05.2023Give Steel A/S

Sponseret

Give Steel afslutter uforudsigeligt år med tilfredsstillende resultat

10.10.2022Give Steel A/S

Sponseret

Give Steel runder 12 mio. kr. på den sociale bundlinje

20.02.2022Give Steel A/S

Sponseret

Low carbon Zink til galvaniserede stålkonstruktioner

17.05.2021Give Steel A/S

Sponseret

Give Steel runder en halv milliard