Carlsberg går i luften med ny beboelig og bæredygtig pub midt i vildmarken

Carlsberg lancerer verdens første ’Carlsberg Cabin’, der er en beboelig pub beliggende midt i det smukke og gemte naturområde Kudhva i sydengelske Cornwall. Her får besøgende adgang til egen pub, hvor den kolde øl bliver leveret via vedvarende energikilder.

Carlsbergs hytte er verdens første fuldt off-grid og kulstofneutrale bar, der udelukkende kører på hydro- og solkilder. Målet er, at gæsterne skal komme væk fra hverdagen og over en kold Carlsberg opleve den danske hygge. PR-foto..

20.08.2018

CSR.dk

En hytte, der samtidig fungerer som en pub, lokaliseret i vildmarken og langt væk fra storbyen, hvor du og seks andre venner kan nyde en kold Carlsberg, der bliver leveret via kraften fra et vandfald.

Læs også: Carlsberg lancerer øl brygget på overskudsbrød

Det er, hvad Carlsberg Export nu tilbyder med sin såkaldte Carlsberg Cabin, der for nylig er blevet opført i Cornwall i det sydvestlige England. Ideen er ligeledes at give gæsterne en indsigt i den danske levevej.

"Vi ønskede at bygge en off-grid pub, som gjorde det muligt for folk i Storbritannien at leve ’The Danish Way’ og undslippe hverdagens travlhed. Vi er meget stolte af at kunne starte verdens første pub med strøm fra et vandfald. Carlsberg Cabin var en del af et projekt, Build the Danish Way, der har til formål at bringe en del af den danske livsstil til Storbritannien”, siger  Vice President Marketing for Carlsberg UK, Liam Newton.

Hytten er opført ved hjælp af hydro- og solenergiteknologi og bygget udelukkende af bæredygtige materialer i samarbejde med den prisvidende arkitekt Ben Huggins, der også har stået for designet af de andre hytter i campingområdet ved navn Kudhva.

Carlsberg-hytten er bygget i stil med de andre hytter på stedet, der karakteriseres ved at være trebenede, asymmetriske og af træ. Her drager mange englændere hen for at undslippe hverdagen i de fredfyldte omgivelser. Og nu har de også mulighed for at leje deres egen Carlsberg-hytte, der kan huse op til seks personer og kan bookes via AirBnB.

"Inspirationen til Carlsberg Cabins design er en nytænkning af de ikoniske lokale engine houses, du ser i Poldark. De oprindelige maskinhuse blev bygget af sten og her blev der pumpet vand op fra tinminerne. Nu har vi oversat dette ikoniske design til en letvægtsrammestruktur, men denne gang bliver der pumpet øl”, fortæller Ben Huggins fra New British Design.

Læs også: Gode fremskridt for Carlsbergs bæredygtighedsmål

Under selve bygningen af hytten udvalgte Carlsberg seks fremmede fra forskellige steder i Storbritannien, der over syv dage fik en unik indsigt i byggeriet og opbyggede relationer på kryds og tværs. På sigt håber Carlsberg, at hytten kan være med at at danne flere bånd mellem de mennesker, der deler oplevelsen i hytten.

- EST
 

SUSTAINX ApS

Sponseret

GUIDE: Sådan opbygger du din bæredygtighedserklæring i henhold til ESRS.

Bureau Veritas

Sponseret

Online forum om food waste & loss

Relateret indhold

29.05.2024CSR.dk

”Hvis vi skal arbejde for jer, skal I værne om fremtiden”

29.05.2024CSR.dk

Danmark kan få meget mere grønt ud af EU’s landbrugsstøtte

29.05.2024CSR.dk

Klima-ballade blandt investorer

28.05.2024Schneider Electric

Sponseret

Ses vi til Spildevandsteknisk Årsmøde den 7. juni i Odense?

27.05.2024Sinatur Hotel og Konference

Sponseret

Fra resttekstiler til puder og tæpper

24.05.2024Denteks A/S

Sponseret

Kemi- og vandforbruget i tekstilindustrien: Det kan gøres grønnere!

24.05.2024CSR.dk

Nyt liv til ridsede alufælge sparer tonsvis af CO2

24.05.2024CSR.dk

Ørsted indgår ny stor aftale om CO2-fjernelse med Microsoft

Jobmarked

Se alle

Dagrofa aps

Brænder du for grøn omstilling i Dagligvarehandlen?

I Dagrofa- koncernen intensiverer vi i disse dage vores fokus på bæredygtighed og samfundsansvar, herunder kommende lovgivning på CSRD, samt udvikling af en ny klimaplan. Vi arbejder intensivt med at indfri vores målsætninger på området og søger derfor en ESG- analytiker til vores CSR-team.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

24.06.2024

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

To konsulenter til forsvarets arbejde med ESG og CSR

Vi kan tilbyde et arbejde der giver mening og en spændende og udviklende stilling som konsulent, hvor du vil blive central i arbejdet med CSR og ESG i Forsvarets anskaffelser.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

15.06.2024

NRGreen ApS

Energisk møde booker til spændende produkt

NRGreen søger en frisk og udadvendt medarbejder

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

13.06.2024

SUSTAINX ApS

Vil du være med på et stærkt ESG-Hold? 🌱

Som Senior ESG Advisor hos SustainX bliver du en aktiv del af den grønne omstilling, og sammen leverer vi ESG løsninger, der omfatter alt fra strategi til direkte projektudførelse.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Lemvigh-Müller

ESG Specialist (barselsvikariat) - Herlev

Det ligger dybt i Lemvigh-Müllers DNA at tage samfundsansvar, og vi har mange aktiviteter i gang inden for hele ESG-agendaen. For nylig har vi fået godkendt vores Science Based Targets klimamålsætninger.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægsgartner Gottlieb A/S privathave afdelingen søger formand

Anlægsgartner Gottlieb Søger formand til udførsel af anlægsopgaver

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Beierholm

Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet

Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være med til at sætte sit præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

DELL A/S

Graduate Account Manager – Join the EMEA Sales Graduate Program!

When you join as a Graduate Account Manager not only will you be embarking on a rewarding career at the heart of technology. You will also be gaining an exceptional all-round experience that will contribute to shaping the future of our business. The program is aimed at building the organization’s future sales leaders with many opportunities to network globally through training and events. Lessons in leadership will also be provided from executives with the possibility to interact and connect with them.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

31.05.2024

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Sustainable Business Solutions ApS
Webinar
Introduktion til klimadata og klimaregnskaber i praksis

Er du ny i arbejdet med klimaregnskaber, og mangler du en grundlæggende forståelse for, hvad arbejdet med klimadata og udarbejdelse af klimaregnskaber indebærer? Så er dette kursus for dig.

Dato

17.05.2024

Tid

09:00

Sted

Live online (Zoom)

PwC Danmark
Event
CFO'ens Agenda 2024

Skab værdi gennem skarp formidling af dine ESG-resultater.

Dato

30.05.2024

Tid

15:00

Sted

PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup

Orkla Danmark
Konference
ESG Conference

Commercialize The Green Transition

Dato

31.05.2024

Tid

09:00

Sted

Dansk Industri, H. C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V.

TANIA ELLIS – The Social Business Company
Konference
Miniconference: Geopolitics in Sustainability & Business

How are conflicts and warfare affecting business ethics and corporate due diligence? Join our exclusive Spring miniconference 31 May to expand your network, get trend overview and how-to insights from real-life cases and subject matter experts on sustainable business, responsible investing, geopolitical consumerism and corporate due diligence.

Dato

31.05.2024

Tid

09:00

Sted

The Social House, Store Regnegade 12, 1110 Copenhagen

Valified
Webinar
Webinar: Gratis introduktion til ESG rapporteringen

Valifieds ‘Kom Godt i Gang’ Webinar giver dig en kort introduktion til de mest anvendte funktioner på platformen, så du får den bedst mulige start med arbejdet omkring bæredygtighed

Dato

31.05.2024

Tid

09:00

Sted

Online

UN Global Compact Network Denmark
Uddannelse
Deltag i FN's klimaprogram for virksomheder 'Climate Ambition Accelerator'

Vil du have en plads på et ambitiøst, engelsksproget klimaprogram, der over seks måneder klæder din virksomhed på til at sætte målbare mål for jeres klimaarbejde på linje med den førende klimavidenskab? Så læs med her.

Dato

03.06.2024

Sted

Online