At være en af Genans grønne pionerer

Hos Genan tror vi på, at opbygningen af en bæredygtig fremtid starter indefra.

Foto: Genan

Alle i Genan-familien tager del i at “holde hjulene i gang”, som vi siger. Og vi tror på, at vores medarbejdere er mere end bare individer, der arbejder for os. De skaber forandring. De driver innovationen, og de skubber grænserne konstant – alt sammen for at skabe en grønnere fremtid.

Deres dedikation og passion har en positiv indflydelse på miljøet hver dag og gør dem til rygraden i vores virksomhed.

Fra kontoret til marken er vi mere end arbejdere – vi er ægte grønne pionerer.

MØD RIKKE

Foto: Genan

“For mig er dét at arbejde hos Genan lig med muligheden for at udfolde min kreativitet i et professionelt og innovativt arbejdsmiljø. Jeg er omgivet af kolleger, der brænder for branchen og det, de laver, hvilket kun bekræfter mig i, at Genan er den perfekte arbejdsplads. Hos Genan er der aldrig to dage, der er ens. Dette gør, at jeg vågner op hver morgen og glæder mig til at opleve, hvad arbejdsdagen hos Genan mon bringer.”

MØD MARTIN

Foto: Genan

"Som produktionsmedarbejder hos Genan er jeg glad for at være på en arbejdsplads, hvor man selv har mulighed for at påvirke sin dagligdag, og hvor man har nogle gode, dygtige og motiverede kolleger, som man kan løfte i flok med.
Det er dejligt at være i en organisation, der er så lille, at vejen fra produktionsmedarbejder til topledelse ikke er længere, end at alle har mulighed for at blive hørt – f.eks. i forbindelse med den løbende forbedring af produktionsfaciliteter og arbejdsmiljø. Ledelsen er lydhør over for de forslag, vi kommer med i både samarbejds- og arbejdsmiljøudvalg, og beslutningsprocesserne er relativt korte."

MØD ODETE

Foto: Genan

“Jeg kunne nævne flere ting, når jeg tænker på det bedste ved at arbejde hos Genan, men jeg tror, at det vigtigste og det, der gør det til en succeshistorie, er holdånden og den gode atmosfære. Genan er en virksomhed, hvis miljø giver mulighed for tætte relationer mellem de forskellige afdelinger. Folk er venlige og imødekommende, og man hjælper hinanden, hvilket jeg mener har været afgørende for udviklingen af et dynamisk, sprudlende og fokuseret team, der kæmper for at nå målene. Det er også meget spændende at arbejde i en virksomhed i konstant vækst, hvis primære fokus er at bidrage til en grønnere planet!”

VIL DU MED PÅ HOLDET?

Læs mere om evt. ledige stillinger, som du finder på siden her. Vi håber, du finder et job, der matcher din profil.

Hvis vi ingen ledige stillinger har, eller hvis der pt. ikke er en jobprofil, der modsvarer dine kvalifikationer, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Såfremt vi finder din profil interessant, vil vi registrere dig i vores jobbank i 6 måneder – og tage dig i betragtning næste gang der bliver en relevant stilling ledig, der passer til din profil.

Såvel uopfordrede ansøgninger som ansøgninger til eventuelle, opslåede stillinger sendes på mail til:
jobvib@genan.com – hvis du søger job i vores produktion.
job@genan.com – hvis du søger job i en af vore andre afdelinger.

08.05.2024Genan A/S

Sponseret

At være en af Genans grønne pionerer

19.12.2023Genan A/S

Sponseret

Genanvendelse af udtjente dæk

21.11.2023Genan A/S

Sponseret

Livscyklusanalyser: et afgørende værktøj i miljøpåvirkningsvurdering

30.10.2023Genan A/S

Sponseret

Genanvendelse af bildæk i asfalt: En bæredygtig vej frem

24.10.2023Genan A/S

Sponseret

Affaldshierarkiet: En Vejledning til Bæredygtig Affaldshåndtering

18.09.2023Genan A/S

Sponseret

SÆNK CO2-AFTRYKKET MED GENANVENDT GUMMI