Vinderne af Climate Cup 2008

Ved Climate Cup-prisuddelingen under årets Nordic Climate Solutions-konference i Bella Center i København den 25. november blev vinderne af årets Climate Cup-priser kåret. Ud af i alt 32 indsendte ansøgninger var 17 nomineret for deres klimaindsats.

26.11.2008

CSR.dk

Her præsenteres de virksomheder og organisationer, der her til aften vandt en ”Climate Cup 2008-pris” under konferencen Nordic Climate Solutions i København. I fire kategorier blev der uddelt seks priser, og der blev også givet en særpris. Dommerpanelet havde nomineret 17 af i de alt 32 ansøgninger, der er indsendt til Climate Cup-sekretariatet hos PricewaterhouseCoopers.

Vinderne:

Climate Cup Strategiprisen 2008 - mindre en 500 medarbejdere
Vundet af: KLS Grafisk Hus
KLS vinder, fordi virksomheden udviser klart lederskab inden for sin sektor - et lederskab, der har en vision om at være CO2-neutral i 2010, og som tilstræber at påvirke kunder og forretningspartnere til at tage stilling til klimaændringer.

Climate Cup Strategiprisen 2008 - mere end 500 medarbejdere
Vundet af: NCC
NCC vinder, fordi virksomheden har en proaktiv strategi, hvori klima er en værdidriver for deres forretningsudvikling og positionering i markedet.

Climate Cup Reduktionsprisen 2008 - mindre end 500 medarbejdere
Vundet af: Gypsum Recycling International
Gypsum Recycling International vinder, fordi virksomheden tydeligt demonstrerer, at det giver gevinst at genbruge gips mv. fra et forretningsmæssigt såvel som et klimamæssigt synspunkt. Genbruget reducerer udledningen af drivhusgasser markant.

Climate Cup Reduktionsprisen 2008 - mere end 500 medarbejdere
Vundet af: Scandic Hotels
Scandic Hotels vinder, fordi hotelkæden siden 1996 har været et forbillede og vist, at det er muligt at reducere CO2-udledninger ved hjælp af tydelige mål samt effektive midler.

Climate Cup Innovationsprisen 2008
Vundet af: H2 Logic
H2 Logic vinder på grund af det store potentiale som hydrogenbrændstofholdig celle-teknologi har, såvel på kort som længere sigt, som et alternativ til benzin- og dieseldrevne køretøjer. Det er en intelligent løsning, og virksomheden har lagt en realistisk og ambitiøs plan for markedsføringen.

Særpris under Climate Cup Innovationsprisen 2008
Vundet af: CO2PENHAGEN
CO2PENHAGEN får tildelt denne særpris grundet projektets innovative tilgang til klimadebatten samt den måde, hvorpå projektet vil kombinere kunst og tekniske løsninger med det formål at skabe øget opmærksomhed og interesse blandt nye målgrupper.

Climate Cup Byprisen 2008
Vundet af: Albertslund Kommune
Albertslund Kommune vinder, fordi kommunen i praksis fungerer som et testlaboratorium for klimaløsninger, som gavner kommunen, andre byer i Danmark samt resten af verden.

”Det er nogle enestående projekter, der har vundet. Jeg er meget stolt af at kunne sige tillykke til vinderne. Climate Cup blev i år dét, vi havde håbet, nemlig en positiv event med stor opmærksomhed, der har fået rigtig mange organisationer til at vise, hvordan de arbejder med klimaudfordringen”, siger Birgitte Mogensen, partner og klimaekspert i PricewaterhouseCoopers

Om Climate Cup
Climate Cup har til formål at anerkende og skabe øget opmærksomhed om danske virksomheder og organisationers klimaindsatser samt motivere endnu flere til at gøre en indsats for at modvirke klimaforandringerne. Bag Climate Cup-initiativet og priserne står PricewaterhouseCoopers, Berlingske Tidende og Mandag Morgen.
Climate Cup-dommerpanelet
Dommerpanelet består af: Lise Kingo, koncerndirektør i Novo Nordisk og formand for dommerpanelet; Christian Motzfeldt, direktør i Vækstfonden; John Roy Porter, professor på det Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet og medlem af FN’s klimapanel; Peter Damgaard Jensen, administrerende direktør, PKA. Læs mere på: www.climatecup.dk

Dansk Standard

Sponseret

Psykisk arbejdsmiljø - introduktion til standarden DS/ISO 45003:2021

Bureau Veritas

Sponseret

Online forum om food waste & loss

Relateret indhold

12.04.2024CSR.dk

Net zero mål for CO2 er problematiske for mange virksomheder

11.04.2024CSR.dk

Stort skridt fremad for dansk plast-genanvendelse

11.04.2024HORTEN ADVOKATPARTNERSELSKAB

Sponseret

Lovforslaget om implemen­tering af Rapporterings­direktivet (CSRD)

11.04.2024Miljømærkning Danmark

Sponseret

Ny byggevareforordning vedtaget - Svanemærket og EU Ecolabel kan fortsat benyttes

11.04.2024Klimakampen ApS

Sponseret

Klimakampen – Marts 2024

11.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

CSRD - hvem, hvad, hvor og hvordan?

10.04.2024CSR.dk

Dansk tekstilprojekt baner vej for genanvendelse af tøjaffald

10.04.2024Lemvigh-Müller

Sponseret

Teknikgrossist skærer ned på emballage sammen med producent og installatør

Jobmarked

Se alle

BESTSELLER

SENIOR ENVIRONMENTAL IMPACT SPECIALIST

Are you passionate about making a difference in the apparel and textiles industry by measuring and communicating environmental impacts? At BESTSELLER, we are committed to accelerating our journey towards a more sustainable future for our industry. Join us on this exciting journey!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

01.05.2024

Etisk Handel Danmark

Rådgiver i bæredygtig udvikling og handel

Vi søger en erfaren rådgiver i bæredygtig udvikling og handel til sekretariatet i Etisk Handel Danmark.

Ansøgningsfrist

04.05.2024

Thygesen Textile Group

Struktureret og analytisk Corporate Responsibility Manager

Thygesen Textile Group søger struktureret og analytisk Corporate Responsibility Manager

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

19.04.2024

Compass Group Danmark A/S

Forretningsanalytiker til nyoprettet stilling i ESG

Brænder du for bæredygtighed, springer nye muligheder i komplekse data frem i dine øjne og vil du have ansvaret for at implementere strategiske nøgleinitiativer på ESG-området? Så er det måske dig vi søger.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

21.04.2024

Region Midtjylland

Udfold dine kompetencer og viden om bæredygtighed til gavn for bæredygtig omstilling i sundhedssektoren

Vil du omsætte dine naturvidenskabelige/tekniske kompetencer inden for grøn omstilling til praktiske løsninger i sundhedssektoren – og har du mod på at løfte en stor udviklingsopgave? Så vælg Region Midtjylland som din kommende arbejdsplads og vær med til at gøre en konkret forskel!

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

15.04.2024

PwC Danmark

Erfarne rådgivere inden for strategi, rapportering og erklæringer på bæredygtighedsområdet

Hvis du kender os, så ved du, hvad der ligger i rollen. Hvis ikke, så læs videre – så fortæller vi dig mere.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Fortum Waste Solutions A/S

Apprentice Warehouse

Vil du være lagerelev hos os? Er der en indkøber gemt i dig med flair for god kundeservice, så læs videre her om en spændende mulighed for dig!

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

30.04.2024

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Sustainable Business Solutions ApS
Efteruddannelse
Sustainability Management i praksis - Forår 24 i Aarhus

Sustainability Management i praksis er en eksklusiv, konkret og handlingsorienteret uddannelse til dig, der har ansvar for ESG og bæredygtighed. Du får overblik og indblik, der gør dig klar til at sætte mål og eksekvere på dem med det samme.

Dato

16.04.2024

Tid

08:30

Sted

Comwell Aarhus, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C

Bureau Veritas
Webinar
Webinar: EUs kemikaliekrav i forbrugerprodukter

På webinaret den 16. april får importører, fabrikanter og distributører af forbrugerprodukter viden om gældende EU-regler. Derudover sætter vi fokus på deres forpligtelser, hvornår der skal testes og meget mere.

Dato

16.04.2024

Tid

10:00

Sted

Online

Klimakurser
Kursus
Klimahandling og klimaregnskab i praksis - onlineforløb i april

Klimakurser er effektiv uddannelse, der giver ledere og medarbejdere de vigtigste kompetencer til at tage ansvar og arbejde med klimahandlinger og klimaregnskab i praksis – så virksomheden lykkes med at honorere klimakravene nu og i fremtiden.

Dato

17.04.2024

Tid

09:00

Sted

Live online (Zoom)

Dansk Industri
Seminar
ESG in Value Chains – Strength your competitive advantage through sustainability

We hereby invite you to participate in an exciting event about the ESG in Value Chains project. The event is organized by Dansk Industri and CBS Green Business Forum and focuses on the collaboration on sustainability across value chains.

Dato

17.04.2024

Tid

14:00

Sted

Kilevej 14 2000 Frederiksberg

Erhvervsakademi Aarhus
Efteruddannelse
Kursus: Bæredygtighed og adfærdsdesign

Med kurset opnår du relevante analyseværktøjer og forbrugerindsigter til at arbejde med adfærdsdesign, hvor fokus er at flytte virksomhedens interessenter i en mere bæredygtig retning. 4 kursusdage i Aarhus på statsgodkendt efteruddannelse med ECTS-point.

Dato

17.04.2024

Tid

09:00

Sted

Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J

Dansk Industri
Webinar
ESG i Værdikæder - Hvordan kan man arbejde strategisk med ESG?

På dette webinar vil du blive præsenteret for nogle af de erfaringer, der er kommet ud af projektets første fase. På baggrund af disse erfaringer, dykker vi ned i, hvordan SMV’er kan arbejde strategisk med ESG og bæredygtighed.

Dato

18.04.2024

Tid

09:00

Sted

Online