Topdanmark etablerer ladestandere til medarbejdere og kunder

Topdanmark har, som den første virksomhed i Danmark, købt sin egen hurtige 22kW-ladestander til elbiler fra elbiloperatøren Clever til glæde for virksomhedens mange medarbejdere og kunder, der kører i elbil.

Topdanmark har købt ladestander til medarbejder og kunder med elbiler..

08.10.2013

CSR.dk

Nu kan medarbejdere og kunder lade sine elbiler op ved Topdanmarks hovedkvarter i Ballerup. Topdanmark har etablereret 22kW-ladestandere fra Clever, som passer til alle elbiler på den danske marked. Dette sker for at gøre grøn kørsel lettere for ansatte og kunder. 

Fakta om CLEVER

  • Clever er dansk og ejet af SEAS-NVE, SE, NRGi, EnergiMidt og Energi Fyn
  • Clever står bag et ladenetværk, som består af mere end 130 offentligt tilgængelige ladestandere. Det muliggør opladning af alle de slags elbiler og understøtter alle udbredte ladeteknologier.
  • Clever tilbyder hurtige hjemmeladeløsninger. Ladeboksen installeres typisk i garagen eller på arbejdspladsen. 

Læs også: Alle kan blive mobilister

”Vi vil gerne gøre det nemt for vores medarbejdere og gæster at bruge mere miljøvenlige transportformer herunder el-bil. Derfor har vi valgt at etablere en hurtig ladestander ved vores hovedkvarter i Ballerup”, siger Pernille Fogh Christensen, CSR-ansvarlig hos Topdanmark.

Virksomheder kan udbrede brugen af elbiler
Hos elbiloperatøren Clever, der står bag et landsdækkende ladenetværk til elbiler, oplever man, at flere og flere virksomheder henvender sig for at få ladestandere etableret.  

”Virksomheder som Topdanmark kan være med til at udbrede brugen af elbiler, fordi helt nye grupper af danskere får mulighed for at købe og køre i elbil. Man kan lade elbilen op på sin arbejdsplads, hvis man bor i byen og ikke har sin egen ladeboks derhjemme. Det er jo til og fra arbejde, at mange anvender bilen, og når flere og flere virksomheder gør det nemt at oplade el-bilen, vil vi også se endnu flere el-biler. Både privatbiler og firmabiler”, siger administrerende direktør i Clever Lars Bording.

Læs også: Formel M er vinder i ’Vores Omstilling’

Opladning til alle elbiler
Ladestanderen passer til alle moderne elbiler på det danske marked, og ladestanderen har to udtag, så to elbiler kan få ny energi samtidig. Ladestanderen er etableret med en lukket adgang, hvilket vil sige, at medarbejderne får udleveret et personligt opladningskort, og gæster får udleveret et gæsteopladningskort. På den måde kan Topdanmark monitorere strømforbruget hos den enkelte medarbejder og samtidig tilbyde gratis opladning til sine kunder.

Topdanmark er med i et mobilitetsnetværk i Lautrupparken i Ballerup, hvor en række virksomheder arbejder sammen for at fremme grøn medarbejdertransport. Disse virksomheder er tilknyttet netværket Formel M, som netop er udpeget som én af ni vindere af konkurrencen ’Vores Omstilling’.

-MH

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Sponseret

Brainy Brunch: S’et i ESG: 3 stærke råd til at kommunikere om social ansvarlighed

Relateret indhold

23.07.2024CSR.dk

Regions nej til at bestille oksekød møder kritik

22.07.2024CSR.dk

Klimavenlige handlinger betaler kulturelle oplevelser i København

15.07.2024CSR.dk

Tøjbyttetogt oplever succes

15.07.2024Schneider Electric

Sponseret

Alliance mellem Schneider Electric og Eltel skal løse kapacitetsproblemer på elnettet

10.07.2024Anlægsgartner Gottlieb A/S

Sponseret

Bæredygtighed på byggepladsen

Flere mikrobryggerier forvandler CO₂ til øl-skum

10.07.2024CSR.dk

09.07.2024CSR.dk

Danske Bank giver rådgivning om klimasikring til boliger

09.07.2024CSR.dk

Eksperter: Lejebaseret model kan accelerere grøn it-håndtering i alle virksomheder

Jobmarked

Se alle

Visma e-conomic A/S

Sustainability Manager

Har du erfaring med ESG, og vil du gøre en forskel i en virksomhed i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roblon A/S

ESG-koordinator

Brænder du for at arbejde med bæredygtighed? Få et spændende job som ESG-koordinator hos Roblon A/S og bliv fagligt ansvarlig for ESG-rapportering i en international virksomhed i vækst

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

29.08.2024

Beierholm

ESG-Seniorkonsulent til Beierholm Bæredygtighed

Til vores nyopstartede afdeling for Bæredygtighed søger vi erfarne konsulenter, der kan være med til at sætte deres præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Andel

Sustainability Supply Chain Specialist – Skab en bæredygtig fremtid i vores indkøbsafdeling!

Vil du være med til at prioritere grønne indkøb og arbejde med ansvarlig leverandørstyring? Vær med til at sætte dit præg på bæredygtighedsrejsen i vores indkøb og leverandørkæde. Vi er en ny funktion i indkøbsafdelingen, det betyder at dit ansvarsområde og dine opgaver løbende tilføres og tilpasses, i forhold til din og forretningens udvikling.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

14.07.2024

SUSTAINX ApS

Vil du være med på et stærkt ESG-Hold? 🌱

Som Senior ESG Advisor hos SustainX bliver du en aktiv del af den grønne omstilling, og sammen leverer vi ESG løsninger, der omfatter alt fra strategi til direkte projektudførelse.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægsgartner Gottlieb A/S privathave afdelingen søger formand

Anlægsgartner Gottlieb Søger formand til udførsel af anlægsopgaver

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Beierholm

Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet

Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være med til at sætte sit præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Klimakampen ApS
Workshop
Klimakampen - Marts 2024

Er du kontorets klimahelt? Saml dit hold og dyst mod dine kollegaer i at udføre klimavenlige handlinger i 4 uger. Tilmeld jer Klimakampen nu!

Dato

04.03.2024

Sted

Online

Sustainable Business Solutions ApS
Kursus
Klimadata og klimaregnskaber i praksis - København

Efterspørges der en baseline på virksomhedens carbon udledninger, og har du behov for at blive bekendt med klimaregnskabets scope 3? Dette to-dages kursus vil ruste dig til at håndtere klimadata og klimaregnskaber effektivt.

Dato

25.06.2024

Tid

09:00

Sted

IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1530 København V

SUSTAINX ApS
Webinar
Webinar: Spørgetime om ESG

- Med CEO og Partner i SustainX, Line Amtorp

Dato

26.06.2024

Tid

11:00

Sted

Online

TANIA ELLIS - The Social Business Company
Webinar
Åben tilmelding: ESG Sommerskole

Få viden og værktøjer til at forbedre din virksomheds bæredygtige forretningsindsats med sommersmagsprøver fra den praktiske Sustainable Business Change Manager uddannelse.

Dato

07.07.2024

Tid

09:00

Sted

Online

2030 Builders
Møde
Sustainability Engagement Consultative call

Participate in an open discussion hosted by Mia Negru, co-founder of 2030 Builders. Engage in a dynamic dialogue focusing on the unique challenges and best practices in sustainability engagement. This session aims to foster a collaborative environment where you can exchange insights with fellow professionals, explore innovative solutions, and learn how to leverage technology to enhance human interactions within your company.

Dato

02.08.2024

Tid

12:00

Sted

Google Meet

Sustainable Business Solutions ApS
Webinar
Gratis Webinar - CSRD: Hvad skal der rapporteres på?

Bliv fortrolig med de nye CSRD-krav og forstå, hvad der er obligatorisk, og hvad der afhænger af dobbeltvæsentlighedsanalysen. I dette gratis webinar fra Sustainable Business Solutions vil vores seniorrådgivere give dig et detaljeret indblik i implementeringstidslinjen, ESRS-hierarkiet, og hvordan en CSRD-rapport ser ud. Webinaret er en del af vores "ESG to the point" webinarserie.

Dato

06.08.2024

Tid

08:15

Sted

Live online (Zoom)