SOS Børnebyerne nomineret til partnerskabspris

WaterNLife og SOS Børnebyerne er nomineret til ”CSR Partnership Prize” ved CSR Awards 2014.

Partnerskabet mellem WaterNLife og SOS Børnebyerne er både med til at sikre forældreløse og udsatte børn rent vand og skolegang..

Prisen "CSR Partnership Prize" gives til et partnerskab mellem en privat virksomhed og en NGO, forening eller lignende, der yder særlig social- eller samfundsansvarlig indsats.

”Vi er utrolig stolte over at blive nomineret. Gennem partnerskabet med WaterNLife kan vi både øge sundheden og sikre skolegang til flere forældreløse og udsatte børn. Det er et godt eksempel på, at man ved at forene kræfter på tværs af brancher kan gøre en endnu større forskel for dem, der har allermest behov for det,” siger chef for partnerskaber i SOS Børnebyerne Rune Sandholt.

Partnerskabet mellem SOS Børnebyerne og WaterNLife blev skudt i gang i april 2014 og har et mål om årligt at sikre min. 5.000 børn rent vand og min. 1.000 børn adgang til en kvalitetsuddannelse i Kenya.

Pengene kommer fra salget af de populære drikkedunke, LifeStrawGo, der gør det muligt for løbere, naturelskere og andre, at få rent vand direkte fra vandkilder i naturen. Læs mere om partnerskabet: http://www.sosbornebyerne.dk/virksomheder-fonde/virksomheder-og-fonde/ca...

Den endelige vinder vil blive udnævnt til CSR Awards den 30. oktober i Holstebro. Se alle tre nominerede i kategorien "CSR Partnership Prize": http://www.csrfonden.dk/csr-awards/prizes-og-awardshow-2014/csr-partners...

10.12.2018SOS Børnebyerne

Sponseret

Ny fotobog med verdensmålene som poetisk ramme

18.06.2018SOS Børnebyerne

Sponseret

Globalt partnerskab sikrer 1100 udsatte børn en tryg opvækst og en god fremtid

12.05.2016SOS Børnebyerne

Sponseret

Danskernes vilje til at hjælpe er større end nogensinde før

19.10.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

Forretningsdrevet CSR - Muligheder & udfordringer på det afrikanske marked

08.10.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

SOS Børnebyerne vinder partnerskabspris

20.08.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

SOS Børnebyerne er nomineret til CSR-pris