Restaurant
20.12.2018UN Global Compact Network Denmark
Sponseret
Danmark skal blive verdensmester i bæredygtige løsninger til restaurationsbranchen
Et nyt projekt skal finde nye løsninger på den danske restaurationsbranches største bæredygtighedsudfordringer. Målet er at styrke konkurrenceevnen for de virksomheder, som leverer løsningerne, og hæve bæredygtighedsambitionerne hos danske restauranter
07.09.2018CSR.dk
Den bæredygtige hospitalitybranche er både forretning og forskel
Hoteller, restauranter, festivaler og andre hjørner af den danske hospitalitybranche tager i stigende grad bæredygtighed til sig, og tendensen er kommet for at blive; der er udsigt til både positive forandringer øget indtjening.
20.06.2018REGA
Sponseret
EN NY GENERATION AF MEDARBEJDERE
Restaurantkæden Cock’s & Cows vil forberede den yngre generation på en fremtid i branchen. Det gør de med projektet ”Young Stars”, der introducerer de unge, uerfarne medarbejdere for restaurationsbranchen i trygge rammer, hvor de unge kan opbygge de kompe
23.05.2018REGA
Sponseret
MADKLUBBEN ER FÆRDIG MED FLASKEVAND
Siden november 2017 har mineralvand på flaske været bandlyst på alle Madklubbens restauranter. I stedet serveres nu afkølet, filtreret postevand med eller uden brus. Postevand ad libitum er gratis for aftengæsterne og væsentlig billigere for miljøet.
Dagrofa aps
Bæredygtighedsansvarlig hos Dagrofa Foodservice – gør en forskel i fødevarebranchen!
Vil du være med til at drive bæredygtighedsprojekter og partnerskaber, der skaber konkret værdi i fødevarebranchen? Brænder du for madspild, cirkulær økonomi, CO2-reduktion – og kan du omsætte strategier til konkrete resultater i tæt samarbejde med interne og eksterne interessenter? Hos Dagrofa Foodservice får du muligheden for at spille en central rolle i at omsætte bæredygtighedsstrategier til operationelle initiativer, der gør en forskel på den danske madscene.
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
04.06.2025
Dagrofa aps
Bæredygtig fremdrift i fødevarebranchen – Dagrofa søger ESG Projektlede
Vil du være med til at gøre en reel forskel for bæredygtighed i en af Danmarks største fødevarevirksomheder? Har du erfaring med ESG, projektledelse og evnen til at skabe fremdrift på tværs af en kompleks organisation? Så er du måske vores nye ESG Projektleder!
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
04.06.2025
Udgiver
Copyright 2023