Madvaner
11.06.2024CSR.dk
Miljøbekymringer får næsten halvdelen af forbrugere til at skifte kostvaner
Næsten halvdelen af forbrugerne, der ændrer deres kostvaner, gør det på grund af bekymringer for miljøet, ifølge en ny global undersøgelse fra Marine Stewardship Council (MSC), der blev offentliggjort forud for FN's World Oceans Day lørdag.
28.08.2023CSR.dk
Concito: Høje forbrugsudledninger svækker Danmarks rolle som grønt foregangsland
Danmarks klimaaftryk per indbygger er blandt verdens største, og der udestår en stor politisk opgave med at reducere klimabelastningen fra vores forbrug af især transport, fødevarer og boliger. Det viser en ny rapport om Danmarks globale forbrugsudledninger fra Concito.
08.08.2022Dagrofa aps
Sponseret
MENY indfører officielle klimaanprisninger som de første i fødevarebranchen
Som de første indfører supermarkedskæden MENY generiske klimaanprisninger udarbejdet af Rådet for Sund Mad med deltagelse af Fødevarestyrelsen. Klimaanprisningerne skal gøre det lettere for kunderne at træffe klimabevidste valg, når de handler dagligvarer.
12.06.2022Food Nation
Sponseret
How the National Culinary Team changes the Cuisine of Denmark
Since 2005, the National Culinary Team of Denmark has taken home several medals from the Culinary World Championships and Olympics. It has not only changed the destinies of young chefs but also raised the awareness of the gastronomic opportunities in Denmark as well as our global position as a leading gastronomic food nation.
28.03.2022Stryhns Gruppen A/S
Sponseret
Stryhns Gruppen lancerer ny postej uden kød
Den grønne omstilling af danskernes madvaner er hastigt stigende. Faktisk mener hver anden, at det samlede kødforbrug bør reduceres. Det stiller krav til handling fra landets producenter – og nu lancerer Stryhns Gruppen en ny plantebaseret postej som et grønt alternativ til den velkendte hverdagsklassiker.
09.03.2021Green Moves
Sponseret
En cirkulær madkultur skal revolutionere fødevarebranchen og dens vaner
Arbejder du inden for fødevarebranchen? Så skal du tænke cirkulært. Hele madkæden skal designes, så restaffald kan udnyttes på kreativ vis. Få blandt andet et eksempel på, hvordan vegetabilsk restaffald kan blive til animalsk protein med høj ernæring.
Etisk Handel Danmark
Vi søger en engageret rådgiver med erfaring i ESG & bæredygtighed
Etisk Handel Danmark er den danske platform for bæredygtige værdikæder. Som forening samler vi de vigtigste aktører i Danmark for at styrke samarbejdet om bæredygtig udvikling gennem mere ansvarlig handel, produktion og forbrug.
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
03.05.2025
FSR - danske revisorer
Konsulent til ESG- og bæredygtighedsområdet
Brænder du for at arbejde med den grønne omstilling? Vil du være med til at hjælpe revisorerne i deres arbejde med at skabe tillid og transparens omkring virksomhedernes arbejde med bæredygtighed? Og har du mod på at drive vores faglige udvikling og understøttelse af vores medlemmers arbejde inden for ESG og bæredygtighedsrapportering?
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
10.05.2025
Udgiver
Copyright 2023