Klappir Nordic ApS

Klappir har mere end 10 års erfaring med udvikling af omfattende løsninger til håndtering af miljø-, social- og styringsdata (ESG). Med fokus på datakvalitet og nøjagtighed giver Klappirs platform organisationer en pålidelig og gennemsigtig måde at måle og styre deres bæredygtighedspræstationer på.

Platformen gør det muligt for virksomheder, kommuner og statslige institutioner at indsamle, analysere og rapportere om bæredygtighedsdata, herunder CO2 udledning (som energiforbrug, affaldshåndtering, indkøb etc.) samt data om diversitet, ledelsesforordninger og andre bæredygtighedsinformationer. Platformen følger CSRD og ESRS standard for rapportering, både for kvantitativ data og kvalitativt arbejde med væsentlighedsvurdering, politikker og målsætninger.

Klappirs brugervenlige platform og kraftfulde rapporteringsværktøjer gør det nemt for organisationer at følge deres udvikling og identificere områder til forbedringer. Platformen er unik, idet den tilbyder et sammenkoblet økosystem af leverandører samt validerede og automatiske processer til håndtering af data. Det hjælper organisationer med at nå deres bæredygtighedsmål, og være compliant med EU direktivet.

Adresse

Bryghuspladsen 8 1473 København K Denmark,

Sociale medier

Seneste nyt

05.09.2023Klappir Nordic ApS

Sponseret

Valg af Data Metoder til Klimaregnskab: Spend-baseret vs. Activity-baseret data

I takt med at bæredygtighed indtager en central plads i dagens erhvervsliv, bliver evnen til at håndtere nøjagtige og indsigtsfulde data afgørende.

04.09.2023Klappir Nordic ApS

Sponseret

Et årti med erfaring: Forenkling af ESG Datamanagement med Klappir Sustainability Platform

15.06.2023Klappir Nordic ApS

Sponseret

Hvordan ændrer vi “kedelig” compliance til nye komparative fordele?

Temaer som virksomheden deltager i