Klappir fuldfører ISAE 3000 type 2 Reasonable Assurance for deres ESG compliance platform

Klappir er stolt af at annoncere, at de har fuldført sin ISAE 3000 (Revideret) Type 2 attestationsproces med Deloitte. Denne vigtige milepæl følger efter Klappirs Type 1 attestation og systembeskrivelsesrapport udgivet i 2023, som beskrev Klappirs kontroller i design, udvikling og brug af Klappirs Sustainability Platform for at fremme nøjagtighed og integritet af data.

ISAE 3000 (Revideret) er en standard, der bredt anvendes af revisionsfirmaer til uafhængigt at vurdere design, implementering og drift af kontroller inden for en organisation.. Foto: SS

ISAE 3000 type 2 resonable assurance for systemet

ISAE 3000 (Revideret) er en standard, der bredt anvendes af revisionsfirmaer til uafhængigt at vurdere design, implementering og drift af kontroller inden for en organisation. I Klappir's systembeskrivelse dækker de definerede kontroller et bredt spektrum af emner fra softwareudviklingsprincipper til metodologien anvendt i skabelsen af bæredygtighedserklæringer. Deloitte har evalueret designet, implementeringen og den operationelle effektivitet af kontroller ved at gennemgå data og politikker, gennemgang af processer og observation af udførelse af udvalgte kontroller samt interviews med de ansvarlige for design, implementering og drift af kontroller.

ISAE 3000 type 2 attestationsprocessen inkluderede interviews af Deloitte med nøglemedarbejdere hos Klappir samt forespørgsler vedrørende procedurer og metoder som Klappir bruger til at drive og opdatere systemet. Deloitte observerede processer, værktøjer og kontroller til indsamling, konsolidering og beregning af data i Sustainability Platformen. Desuden evaluerede de den samlede præsentation af Klappirs systemkontrolbeskrivelse, herunder informationens konsistens. Deloittes procedurer inkluderede test af den operationelle effektivitet af disse kontroller ved at indsamle stikprøver, som de anså for nødvendige for at give rimelig sikkerhed for, at de kontrolmål, der er angivet i beskrivelsen, blev opnået. En revision af denne type inkluderer også evaluering af den samlede præsentation af beskrivelsen, anvendligheden af de angivne mål og egnetheden af de kriterier, der er specificeret af virksomheden.

Bjørn Atli Davíðsson, der koordinerede projektet på vegne af Klappir, har dette at sige om milepælen: “Vi lærte meget fra denne proces. Det var en fornøjelse at arbejde med Deloitte, og meget værdifuldt at få deres professionelle synspunkt på vores interne processer og kontroller, både bekræftende hvad vi gør godt og påpege et par muligheder for forbedring. Dette er ikke en engangs compliance-øvelse, det handler om at bygge og bevare processer og procedurer, der fremmer dataintegritet hvert år, og vores mål er kontinuerligt at forbedre.”

Thorsteinn Svanur Jónsson, chef for forretningsudvikling, tilføjede dette: “Vores kunder har lært at stole på vores ESG platform og forventer data nøjagtighed og fuldstændighed i deres årlige bæredygtighedsrapporter. Vi har set en stigning i vores kunder, der ønsker revision på deres bæredygtighedsrapporter, en tendens, der vil blive et lovkrav for endnu flere virksomheder i den nærmeste fremtid. Ved at bruge vores løsning og tjenester, der nu er gået igennem disse ISAE-3000 type-1 og type-2 processer, bør enhver tredjepartsattestationsproces være enklere for vores kunder, hvilket ultimativt kan spare dem penge og ressourcer.”

Klappirs type 2 ISAE 3000 rapport kan stilles til rådighed efter anmodning til Premium-kunder samt abonnenter på ydelser omkring sustainability statements.

23.05.2024Klappir Nordic ApS

Sponseret

Silentias grønne mission: At drive bæredygtig forandring i hospitalssektoren

03.05.2024Klappir Nordic ApS

Sponseret

Klappir fuldfører ISAE 3000 type 2 Reasonable Assurance for deres ESG compliance platform

27.03.2024Klappir Nordic ApS

Sponseret

Klappir og BravoEarth forener kræfter for at udvikle Klappir IRO - platformløsningen til ESRS

05.09.2023Klappir Nordic ApS

Sponseret

Valg af Data Metoder til Klimaregnskab: Spend-baseret vs. Activity-baseret data

04.09.2023Klappir Nordic ApS

Sponseret

Et årti med erfaring: Forenkling af ESG Datamanagement med Klappir Sustainability Platform

15.06.2023Klappir Nordic ApS

Sponseret

Hvordan ændrer vi “kedelig” compliance til nye komparative fordele?