Kelloggs vil reducere sit energiforbrug med 20 procent
Kelloggs vil på globalt plan reducere virksomhedens energi- og vandforbrug, drivhusgasudslip og affald med 15-20...
Kelloggs vil på globalt plan reducere virksomhedens energi- og vandforbrug, drivhusgasudslip og affald med 15-20 procent pr. ton fødevarer, der produceres, inden 2015. Denne målsætning fremgår af Kelloggs nye globale Corporate Responsibility-rapport. Målsætningen om at reducere virksomhedens indvirkning på miljøet er et led i Kelloggs fire
indsatsområder, der ud over miljø (environment), omfatter ansvarlig ageren i markedet (marketplace) og på arbejdspladsen (workplace) samt engagement i samfundet (community).
Flemming Sundø, administrerende direktør i Nordisk Kelloggs, fortæller: Vi er bevidste om, at vi som global fødevareproducent medvirker til at præge miljøet, og at vi har en forpligtelse til at se på, hvordan vi kan skabe nye bæredygtige måder at drive vores forretning på. Hele CR-rapporten kan downloades på www.kelloggcompany.com/CR