DSV

Hos DSV er CSR integreret i den måde, vi driver forretning på

CSR hos DSV betyder, at vi tilstræber altid at skabe de mest bæredygtige løsninger i samspil med og til gavn for vores kunder.

Det gør vi bl.a. ved at udvise lederskab i skabelsen af bæredygtige løsninger, produktion og drift, og arbejder kontinuert på at forbedre vores egen præstation som virksomhed og som medlem af vores lokalsamfund.

Hvorfor er CSR vigtigt for DSV?

Som en af verdens største udbydere af transport- og logistikydelser, har DSV altid været sig sit sociale ansvar bevidst.

Vi har fokus på vores medarbejdere, på miljøet og på at sikre, at vi baserer vores arbejde på en etisk forretningsmodel. 

Vores engagement i CSR

Med stor indflydelse følger også et stort samfundsansvar. Og vi er engageret. Ved at fokusere på tre centrale CSR-initiativer med specifikke mål, tilfører vi samfundet værdi. Vores fokuspunkter er:

Klima og miljø

Oplagring og transport af millioner af forsendelser hvert år lægge et stort pres på miljøet. Det er derfor, vi har opstillet mål for at forbedre vores energieffektivitet og formindske CO2 udslippet fra vores transportaktiviteter. Vi reducerer også vores miljøpåvirkning ved genanvendelse af papir, plast og pap på vores lokationer.

Forretningsetik og anti-korruption

Vi har en nultolerancepolitik over for korruption, og vi ønsker at indgå gennemsigtige forretningsaftaler. Vores adfærdskodeks sikrer, at vores medarbejdere spiller efter bogen og overholder vores forretningsetik. Det gælder også for vores leverandører og partnere.

Medarbejdere og arbejdsmiljø

Vores medarbejdere er rygraden i vores virksomhed. Vi ønsker tilfredse medarbejdere og et sikkert arbejdsmiljø. Og vi lever op til den nationale lovgivning om arbejdstagerrettigheder.

- See more at: http://www.dk.dsv.com/om-dsv/csr#sthash.eMB135dC.dpuf

Adresse

Hovedgaden 630 , DK-2640 Hedehusene ,

Sociale medier

Seneste nyt

02.06.2023DSV

Sponseret

DSV donerer transportudstyr til Ukraine

Transport- og logistikvirksomheden DSV donerer transportudstyr til Ukraines militær til en værdi af 3,5 mio. kr. Den første del af donationen, der viser DSV's fortsatte støtte til det krigsramte land, blev leveret den 31. maj.

17.05.2023DSV

Sponseret

DSV vil drive nye logistikfaciliteter med vedvarende energi

24.04.2023DSV

Sponseret

DSV gør det muligt for kunder at nedbringe CO2-udledningen på alle transporttyper

Ledige stillinger

Artikler virksomheden er nævnt i

14.02.2023CSR.dk

DSV indfører intern CO2-afgift

30.01.2023CSR.dk

Nu kan danskerne donere penge til skovrejsningsprojekter

23.01.2023CSR.dk

Cirkulær løsning skal spare DSV tonsvis af CO2

19.12.2022CSR.dk

Erhvervsstyrelsen støtter dansk power-to-x-projekt med trecifret millionbeløb

08.08.2022CSR.dk

DSV mangler klimaløsninger

29.06.2022CSR.dk

Ørsted og DSV tester dronelevering på åbent hav