Coredesign A/S støtter op om Grøn Grundlov

Coredesign A/S har længe vægtet klimaet højt, og derfor har de også tiltaget nogle valg for at sikre et bæredygtigt klima som at blive ISO certificeret inden for miljø (og kvalitet) og støtte op om FN’s 17 Verdensmål. Nu støtter de også Grøn Grundlov

40 virksomheder støtter allerede op om Grøn Grundlov, og nu er Coredesign A/S blevet den 41. Danmark har nemlig ingen Grøn Grundlov; Grundloven er faktisk ikke blevet ændret siden 1953. Derfor har vi ingen grønne forfatninger, men det er der cirka 150 lande, der allerede har. Vores nabolande har det allerede: Tyskland, Sverige, Norge. Så nu er det snart Danmarks tur.

Om hvorvidt en Grøn Grundlov har virkning eller ej, er ingen undskyldning for ikke at have det. Studier har nemlig påvist, at lande med grønne forfatninger har en 15% forbedring af miljøet. Med en Grøn Grundlov kan vi dermed være med til at sikre de kommende generationer, at ”miljøet, naturen og klimaet gives videre i en ordentlig stand.” (Grøn Grundlov)

For nyligt holdt Mads Nipper, CEO ved Ørsted, et foredrag om Grøn Grundlov, som han står bag sammen med Anders Fæste, Boston Consulting Groups danske landechef. Under foredraget besluttede direktør af Coredesign A/S Pia Marie Schougaard, at det var noget hun med det samme skulle støtte op om.

"Vi bør tage dybere ansvar omkring miljøet og klimaet, og det vil derfor være naturligt som ressourcestærk nation, at Danmark selvfølgelig støtter op om Grøn Lovgivning, en forfatning som vores øvrige nabolande allerede er en del af,” udtaler Pia Marie Schougaard. ”Derfor støtter [Coredesign] Grøn Grundlov for virkelig at udvise en adfærd, at vi mener det, og vi gør en ekstra indsats i Danmark for miljøet og klimaet – en forfatning, som desuden støtter op omkring de 17. Verdensmål.”

Lige nu er Grøn Grundlov i fuld gang med at samle flere underskrivere for at komme tættere på en Grundlovsændring, der inkluderer grønne forfatninger, således Danmark står stærkere i sin grønne omstilling.

18.02.2022COREDESIGN A/S

Sponseret

FN’s verdensmål sender Coredesign A/S tilbage på skolebænken

11.02.2022COREDESIGN A/S

Sponseret

Sammen støtter vi den grønne omstilling

27.01.2022COREDESIGN A/S

Sponseret

Coredesign hylder 1 år med ISO-certificering

17.12.2021COREDESIGN A/S

Sponseret

Med Coredesign kan du donere din julegave

21.11.2021COREDESIGN A/S

Sponseret

Der er én god grund til, Coredesign har ro i maven, når Styrelserne kommer

11.10.2021COREDESIGN A/S

Sponseret

Coredesign A/S støtter op om Grøn Grundlov