Circle K rykker ind i Recharge City

Circle K bliver servicestationen i fremtidens parkerings- og opladningscenter, Recharge City , når det spritnye og innovative parkerings- og opladningscenter åbner i 2024 ved afkørsel 57 på E45 tæt på Horsens. Aftalen mellem de to parter er netop underskrevet.

”Det er enormt vigtigt for os at få en stor og anerkendt spiller som Circle K med som en del af Recharge City. Circle K er kendt for sin høje kvalitet, skarpe og fremtidssynede løsninger, gode tilbud og initiativer til kunderne og for at levere et varieret og godt udvalg af mad og drikke. Derudover er Circle K med fremme i udviklingen og udbredelsen af fremtidens brændstofmuligheder i Danmark og understøtter også vores ambition om at sætte nye stanarder for dét at holde et hvil på farten – om det er som privatbilist eller lastbilchauffør”, siger Charlotte Ørnsvig, projektdirektør for Recharge City.

Mere end bare en servicestation

Når Circle K åbner op i Recharge City i 2024, bliver det med en større butik, hvor der også vil være mulighed for at sidde og spise. Der vil desuden være mulighed for at handle et udvalg af dagligvarer – et ønske, som Recharge City ved, at chaufførerne har. Derudover vil servicestationen indeholde faciliteter som vaskehal til personbiler, 6 lynladestandere med samlet 12 ladepladser til elbiler samt tankanlæg med benzin og diesel.

”Vi glæder os over at blive en del af et projekt som Recharge City, som vil lidt mere. Vi deler mange af de samme ambitioner for dét at holde en pause på farten og tanke op, og derfor er vi et oplagt match. Vi ønsker at gøre det lige så nemt at lade el som at tanke benzin og diesel, og når det kommer til kraftfulde lynladestandere, der kan oplade en elbil på blot 20-30 minutter, er Circle K den operatør, der har det største netværk af lynladere i Danmark, så folk trygt og nemt kan køre lange ture i deres elbil. Placeringen midt i landet på E45 med stor gennemkørsel er også helt central for os. Herfra kan vi servicere mange forskellige typer af kunder”, siger Ulrik Holmetoft, der er ejendomsudvikler og ansvarlig projektleder hos Circle K.

Med den nye aftale er Recharge City et skridt nærmere det, der bliver det fremtidige parkerings- og opladningscenter. Indenfor de næste måneder vil flere lejeaftaler med spændende aktører falde på plads, som alle vil gøre Recharge City til et attraktivt opholdssted på farten.

Om Recharge City

Recharge City er Europas første og største parkerings- og opladningscenter med EU-platincertificering – placeret centralt i Danmark ved afkørsel 57 på E45. Området dækker over 270.000 kvm og indeholder et stort parkeringsområde med plads til op mod 450 lastbiler, modulvogntog og specialvogntog. Her vil være hotel, tre restauranter, servicestation, tankanlæg, ladestandere, værksteds- og vaskeområder for tung trafik, gode toilet- og badeforhold samt udendørsområder – for langtidschauffører, den almene bilist på farten eller familien fra lokalområdet. Recharge City er stedet, hvor hviletid bliver til kvalitetstid. Parkerings- og opladningscentret åbner i 2024.

28.02.2024Circle K Danmark A/S

Sponseret

Circle K satser på elbilopladning til erhvervskunder – vil have 25 pct. af markedet

01.05.2023Circle K Danmark A/S

Sponseret

Circle K rykker ind i Recharge City

24.04.2023Circle K Danmark A/S

Sponseret

Circle K bifalder regeringens ambition om at hæve CO2-fortrængningskravet i vejtransportens brændstoffer

20.12.2022Circle K Danmark A/S

Sponseret

Circle K’s nye Børnekaffe kampagne skal hjælpe endnu flere børn og unge

19.08.2022Circle K Danmark A/S

Sponseret

Circle K donerer 1 mio. kroner til udsatte børn og unge

18.08.2022Circle K Danmark A/S

Sponseret

Circle K giver hjertevarme og er med til at forsøde julen for unge hjemløse