Bæredygtigt samarbejde mellem UPS og TerraCycle bærer frugt

Med sine globale told- og logistikløsninger har fragtfirmaet UPS hjulpet genanvendelsesvirksomheden TerraCycles med at omdirigere 20 millioner kilo affald siden 2012.

De sidste fem års samarbejde mellem UPS og TerraCycle har båret frugt. Heraf er det blandt andet lykkes TerraCycle at gøre 3,5 millioner stykker affald til nyttige produkter som skraldespande og parkbænke på blot fem år. Foto: TerraCycle.

15.08.2017

CSR.dk

Hos genanvendelsesvirksomheden TerraCycle har man et mål om at udbrede sine indsamlingsprogrammer, så flere af klodens beboere indleverer deres affald, i stedet for at sende det til forbrænding eller deponering.

Læs også: Tesco siger farvel til engangsplastikposer

Men med sådan en målsætning kan det ofte kræve, at man samarbejder med andre virksomheder. Derfor har UPS med sine toldkompetencer og teknologiske løsninger i de sidste fem år hjulpet TerraCycle ved at styrke virksomhedens globale indsamlingsprogrammer og kundebase.

Gør affald til nyttige produkter
Med samarbejdet er det blandt andet lykkes TerraCycle at gøre 3,5 millioner stykker affald til nyttige produkter som skraldespande og bænker i parker på blot fem år.

Samtidig afspejler samarbejdet også UPS’s eget engagement i forhold til at løse miljømæssige udfordringer og hjælpe sine kunder med at opnå en mere bæredygtig og global forsyningskæde med fokus på affaldsreduktion og genanvendelse:

I løbet af de sidste fem år er det lykkes TerraCycle at gøre 3,5 milliarder stykker affald til nyttige produkter som tasker, bæreposer og vandkander. Foto: TerraCycle.

”TerraCycle har transformeret genbrug, ligesom UPS har transformeret logistik”, siger Patrick Browne, der er direktør for global bæredygtighed hos UPS.

”UPS hjælper TerraCycle med at transportere skrald og materialer, der ikke har været mulige at genanvende. Heraf kan virksomheder, lokalsamfund og forbrugere genbruge flere genstande, så færre bliver afleveret på lossepladsen”, fortsætter han.

Hjælper med at løse genbrugsudfordringer
Nogle af de ting, UPS har hjulpet TerraCycle med, er toldstøtte, teknologiske løsninger til forsendelse af små pakker og et globalt netværk.

Det har blandt andet betydet, at flere end 60 millioner mennesker i 21 lande har deltaget i TerraCycles indsamlingsprogrammer, og at virksomhedens mindre forsendelser transporteres hurtigere til kunderne, hvilket har medført, at der bliver genanvendt mere affald.

Til daglig hjælper TerraCycle også virksomheder og kommuner med at løse genbrugsudfordringer ved at skabe effektive løsninger til indsamling og dekonstruktion af store og små genstande, der typisk er betragtet som ikke-genanvendelige, såsom juicebrikker og beholdere til tandtråd. Disse elementer omdannes derefter til nye ting som legepladsudstyr:

"For at opnå vores mål om at genbruge så meget affald som muligt har vi været nødt til at gøre processen praktisk og effektiv for vores kunder”, siger adm. direktør og grundlægger af TerraCycle, Tom Szaky, og fortsætter:

Læs også: Nyt initiativ skal gøre plastforbrug cirkulært

”UPS har hjulpet os med at løse en lang række logistiske udfordringer, herunder navigering af komplekse og globale forsendelses- og toldregler, som har gjort det muligt for vores virksomhed at vokse og i sidste ende bevæge os mod en cirkulær økonomi, der gavner os alle”.

- EL

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Sponseret

Brainy Brunch: S’et i ESG: 3 stærke råd til at kommunikere om social ansvarlighed

Relateret indhold

22.07.2024CSR.dk

Klimavenlige handlinger betaler kulturelle oplevelser i København

18.07.2024CSR.dk

EU's Taksonomi kan skubbe branchen i en mere bæredygtig retning

15.07.2024Schneider Electric

Sponseret

Alliance mellem Schneider Electric og Eltel skal løse kapacitetsproblemer på elnettet

10.07.2024Anlægsgartner Gottlieb A/S

Sponseret

Bæredygtighed på byggepladsen

Flere mikrobryggerier forvandler CO₂ til øl-skum

10.07.2024CSR.dk

09.07.2024CSR.dk

Danske Bank giver rådgivning om klimasikring til boliger

09.07.2024CSR.dk

Eksperter: Lejebaseret model kan accelerere grøn it-håndtering i alle virksomheder

08.07.2024BSR

Sponseret

Climate Scenario Analysis: It’s about More than CSRD Compliance

Jobmarked

Se alle

Visma e-conomic A/S

Sustainability Manager

Har du erfaring med ESG, og vil du gøre en forskel i en virksomhed i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roblon A/S

ESG-koordinator

Brænder du for at arbejde med bæredygtighed? Få et spændende job som ESG-koordinator hos Roblon A/S og bliv fagligt ansvarlig for ESG-rapportering i en international virksomhed i vækst

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

29.08.2024

Beierholm

ESG-Seniorkonsulent til Beierholm Bæredygtighed

Til vores nyopstartede afdeling for Bæredygtighed søger vi erfarne konsulenter, der kan være med til at sætte deres præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hofor

Seniorprojektleder og talsperson for regn- og spildevandsprojekter i Hovedstadsområdet

Vil du være med til at klimasikre hovedstadsområdet og kommunikere de udfordringer, vi oplever som spildevandsforsyning? Så har du mulighed for at blive en del af holdet i Spildevand Plan HOFOR.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.07.2024

Andel

Sustainability Supply Chain Specialist – Skab en bæredygtig fremtid i vores indkøbsafdeling!

Vil du være med til at prioritere grønne indkøb og arbejde med ansvarlig leverandørstyring? Vær med til at sætte dit præg på bæredygtighedsrejsen i vores indkøb og leverandørkæde. Vi er en ny funktion i indkøbsafdelingen, det betyder at dit ansvarsområde og dine opgaver løbende tilføres og tilpasses, i forhold til din og forretningens udvikling.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

14.07.2024

SUSTAINX ApS

Vil du være med på et stærkt ESG-Hold? 🌱

Som Senior ESG Advisor hos SustainX bliver du en aktiv del af den grønne omstilling, og sammen leverer vi ESG løsninger, der omfatter alt fra strategi til direkte projektudførelse.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægsgartner Gottlieb A/S privathave afdelingen søger formand

Anlægsgartner Gottlieb Søger formand til udførsel af anlægsopgaver

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Beierholm

Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet

Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være med til at sætte sit præg på afdelingen fra dag ét!

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Klimakampen ApS
Workshop
Klimakampen - Marts 2024

Er du kontorets klimahelt? Saml dit hold og dyst mod dine kollegaer i at udføre klimavenlige handlinger i 4 uger. Tilmeld jer Klimakampen nu!

Dato

04.03.2024

Sted

Online

Sustainable Business Solutions ApS
Kursus
Klimadata og klimaregnskaber i praksis - København

Efterspørges der en baseline på virksomhedens carbon udledninger, og har du behov for at blive bekendt med klimaregnskabets scope 3? Dette to-dages kursus vil ruste dig til at håndtere klimadata og klimaregnskaber effektivt.

Dato

25.06.2024

Tid

09:00

Sted

IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1530 København V

SUSTAINX ApS
Webinar
Webinar: Spørgetime om ESG

- Med CEO og Partner i SustainX, Line Amtorp

Dato

26.06.2024

Tid

11:00

Sted

Online

Sustainable Business Solutions ApS
Webinar
Gratis webinar - Scope 3: Downstream-udledninger

Bliv klogere på de 7 downstream-udledninger i klimaregnskabets scope 3, når vi gennemgår dem én efter én med konkrete eksempler og gode råd. Webinaret er en del af Sustainable Business Solutions gratis webinarrække "ESG to the point".

Dato

02.07.2024

Tid

08:15

Sted

Live online (Zoom)

TANIA ELLIS - The Social Business Company
Webinar
Åben tilmelding: ESG Sommerskole

Få viden og værktøjer til at forbedre din virksomheds bæredygtige forretningsindsats med sommersmagsprøver fra den praktiske Sustainable Business Change Manager uddannelse.

Dato

07.07.2024

Tid

09:00

Sted

Online

2030 Builders
Møde
Sustainability Engagement Consultative call

Participate in an open discussion hosted by Mia Negru, co-founder of 2030 Builders. Engage in a dynamic dialogue focusing on the unique challenges and best practices in sustainability engagement. This session aims to foster a collaborative environment where you can exchange insights with fellow professionals, explore innovative solutions, and learn how to leverage technology to enhance human interactions within your company.

Dato

02.08.2024

Tid

12:00

Sted

Google Meet