Bæredygtig energi til en hel børneby

Solar International hjælper med at gøre SOS-børneby på Zanzibar mere bæredygtig.

Børnene i SOS-børnebyen på Zanzibar sparer energi ved at vaske i hånden. Nu hjælper Solar med at etablere solenergi i børnebyen..

Solar-koncernen og SOS Børnebyerne er gået sammen om et projekt, der sikrer mere bæredygtig energiforsyning til SOS-børnebyen på Zanzibar. Som led i partnerskabet vil der blandt andet blive installeret solenergi i børnebyen, der er hjem for 92 forældreløse og udsatte børn.
 
SOS-børnebyen i Stone Town på Zanzibar blev bygget i 1989-1991, og SOS-familiernes huse er i dag nedslidte og står over for en omfattende renovering. Øens kraftige regnskyl har skadet de vigtige forsyningssystemer af el og vand.
 
En bedre hverdag
Ved at installere solenergi og andre energiforbedrende tiltag vil børnebyens CO2-udledning og el-udgifter blive reduceret. For Solar er energiprojektet i børnebyen starten på et mere langsigtet CSR-samarbejde med SOS Børnebyerne.
 
"Vi kan godt lide tanken om, at vores know-how om energieffektive løsninger kan bidrage til at bekæmpe klimaændringer og forbedre hverdagen for familier i udviklingslandene". siger Mette Brix, projektleder hos Solar.

Udover at støtte ??renovering af el- og vandforsyningen i SOS-børnebyen vil Solar-koncernen også efteruddanne børnebyens alt mulig-mand, så han fremover selv kan stå for drift og vedligeholdelse af de nye energieffektive installationer.
 
Læs mere om www.solar.eu

10.12.2018SOS Børnebyerne

Sponseret

Ny fotobog med verdensmålene som poetisk ramme

18.06.2018SOS Børnebyerne

Sponseret

Globalt partnerskab sikrer 1100 udsatte børn en tryg opvækst og en god fremtid

12.05.2016SOS Børnebyerne

Sponseret

Danskernes vilje til at hjælpe er større end nogensinde før

19.10.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

Forretningsdrevet CSR - Muligheder & udfordringer på det afrikanske marked

08.10.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

SOS Børnebyerne vinder partnerskabspris

20.08.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

SOS Børnebyerne er nomineret til CSR-pris