Aktivér medarbejderne i den gode sags tjeneste

Bliv en del af SOS Børnebyernes store julekampagne. Gennem kampagnen bliver medarbejderne aktivt involveret samtidig med, at de gør forskel for udsatte og forældreløse børn rundt om i verden.

SOS Børnebyernes nye indsamlingskoncept hylder glæden ved at give. I IN GOOD COMPANY går medarbejderne sammen om en fælles sag, et udvalgt SOS-projekt, og medarbejderengagementet styrkes gennem et veltilrettelagt konkurrenceforløb, hvor virksomhedens afdelinger dyster internt mod hinanden.

"Vi har udviklet et virksomhedskoncept, som involverer og engagerer medarbejderne på tværs af organisationen. Målet er at samle penge ind til de børn rundt om i verden, som har allermest brug for det", siger Rune Sandholt, Partnerskabschef i SOS Børnebyerne.

Indsamlingsforløb

Indsamlingen skydes i gang den 2. november 2015 og intensiveres frem til jul. Centralt for IN GOOD COMPANY er en fælles indsamlingshjemmeside, som bliver co-brandet med SOS Børnebyernes og virksomhedernes logoer. Alle deltagere modtager et inspirationskit til start af egne indsamlinger. I løbet af november-december leveres historier og andre motiverende indslag, som sendes ud til medarbejderne via intranet/e-mail.

Vil du vide mere?

Læs mere om IN GOOD COMPANY: http://www.sosbornebyerne.dk/virksomheder/medarbejderindsamling 

Skriv til partnerships@sosbornebyerne.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan din virksomhed kan blive en del af kampagnen.

10.12.2018SOS Børnebyerne

Sponseret

Ny fotobog med verdensmålene som poetisk ramme

18.06.2018SOS Børnebyerne

Sponseret

Globalt partnerskab sikrer 1100 udsatte børn en tryg opvækst og en god fremtid

12.05.2016SOS Børnebyerne

Sponseret

Danskernes vilje til at hjælpe er større end nogensinde før

19.10.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

Forretningsdrevet CSR - Muligheder & udfordringer på det afrikanske marked

08.10.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

SOS Børnebyerne vinder partnerskabspris

20.08.2015SOS Børnebyerne

Sponseret

SOS Børnebyerne er nomineret til CSR-pris