SUSTAINX ApS

Slået op d. 15.05.2024

Vil du være med på et stærkt ESG-Hold? 🌱

Som Senior ESG Advisor hos SustainX bliver du en aktiv del af den grønne omstilling, og sammen leverer vi ESG løsninger, der omfatter alt fra strategi til direkte projektudførelse.

Stilling
Senior ESG Advisor
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Hovedstaden
Arbejdssted
København eller Horsens
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

OM AT VÆRE SENIOR ESG ADVISOR 🌍

Som Senior ESG Advisor vil du blive ansvarlig for at drive kundeprojekter på et strategisk, taktisk og operationelt niveau, samt have den overordnede styring af projektets tidsplaner og økonomi. Det kan både være projekter du kører selvstændigt eller i samarbejde med andre SustainX-specialister.

En forudsætning for vores succes er, at vi forstår kundens behov og den forretningsmæssige kontekst de opererer i, således vi kan levere den rette rådgivning. Derfor er forretningsforståelse utroligt vigtigt for, at du kan lykkes i fællesskab med kunden. Samtidig kræver det, at du er opdateret på nyeste viden og standarder inden for ESG, så du kan rådgive kunden til de bedste og mest fremtidssikrede løsninger.

En stor del af jobbet handler ligeledes om at kunne formidle og præsentere formålet og værdien af ESG for interessenter som typisk ikke selv har den samme indsigt som dig selv. Forandringsledelse er således en stor del af rollen, og evnen til at videregive kompleks og ny viden, på en let forståelig måde, er afgørende.

Du vil også blive involveret i vores interne forretningsudvikling og udviklingen af nye rådgivningskoncepter og services. Samt være en aktiv bidrager til at understøtte vores mission, vores strategi og vores ønske om at skabe en fantastisk arbejdsplads.

OM DIG 💚

 • Du har erfaring med at begå dig i større virksomheder og håndtere mange interessenter på én gang. Dine tætteste samarbejdspartnere bliver kundens ledelse og interne kollegaer.
 • Du er en dygtig projektleder, og kan styre både tid og økonomi, samt håndtere evt. afvigelser fra den oprindelige opgavebeskrivelse.
 • Du er komfortabel med skriftlige og mundtlige præsentationer på både dansk og engelsk, afholde møder, præsentere analyseresultater og anbefalinger på ledelsesniveau.
 • Du har allerede kendskab til og erfaring med klimaregnskaber, jf. GHG protokollen, modellering af emissionsfaktorer i SimaPro samt kendskab til ecoinvent og exiobase.
 • Det er en nødvendighed at du allerede har kendskab til og erfaring med SBTi, reduktionsplaner, LCA’er. Hvis du i forvejen har kendskab til GHG protokollens Product Standard, ISO 14040 og 14044, vil det være en fordel.
 • Du har erfaring som rådgiver og måske har du endda allerede været rådgiver inden for ESG og er blevet nysgerrig på, at beskæftige dig endnu mere med det.
 • Du brænder ligeså meget for ESG og arbejdet med sustainability, som vi gør – SustainX er sat i verden for at gøre en positiv forskel.

OM OS, OG HVAD DU KAN FORVENTE 🌱

At arbejde i SustainX betyder, at du gør en stor forskel i arbejdet med den grønne omstilling. Derudover bliver du en del af en kultur hvor vores kulturmotto er: “Vi passer på os selv, hinanden og planeten”.

Vi har 4-dagsarbejdsuge som giver mulighed for at gøre mere af det, der også giver energi, og vi arbejder målrettet på at have effektive vaner, der skaber rum til pauser – blandt andet ved at arbejde med fokustid og møder på under en time.

Du vil arbejde sammen med erfarne og passionerede kolleger i et miljø, hvor viden deles, og ansvar gives til dem, der kan og vil. Vores team er kendetegnet ved en uformel omgangstone, hvor vi har det sjovt sammen, og har respekt og interesse for hinanden både som team og som mennesker.

SustainX er en ung virksomhed, og der er derfor rig mulighed for at vokse og være med til at forme virksomheden og din egen position på sigt. Vi arbejder fra to kontorer i landet, og det er ikke vigtigt, om du vil være tilknyttet vores kontor i Horsens eller København. Du har naturligvis også fleksibilitet til at arbejde hjemmefra.

OM ANSØGNINGEN 🙏

 • Send gerne din ansøgning på dansk, da al intern kommunikation primært foregår på dansk.
 • Du behøver ikke sende os en lang ansøgning, men fortæl os gerne: Hvorfor SustainX? Hvorfor Senior ESG Advisor? Og hvorfor dig?
 • Send dit CV og ord om dig selv til people@sustainx.dk. Vi ansætter, når vi har den rette, så derfor er der ingen ansøgningsfrist.
 • Vi bestræber os på at behandle alle ansøgere ens. Det vil være en hjælp for os, hvis du ikke vedhæfter billede eller skriver alder på dit CV.
 • Vi har et ønske om, at alle skal føle sig inkluderede og værdsatte på arbejdet. Det er kun muligt, hvis vores team samtidig afspejler mangfoldigheden i verden omkring os – og det starter med, at du søger, også selvom du er bekymret for, at du måske ikke kan sætte kryds i alle felterne. Vi omfavner og opfordrer folk fra alle baggrunde til at søge – uanset etnicitet, religion, nationalitet, køn, seksuel orientering, alder, handicap og kultur.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til en af vores kollegaer på LinkedIn eller til people@sustainx.dk, hvis du er nysgerrig på rollen eller vil høre mere om SustainX som organisation. 😊

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.