Andel

Slået op d. 17.06.2024

Sustainability Supply Chain Specialist – Skab en bæredygtig fremtid i vores indkøbsafdeling!

Vil du være med til at prioritere grønne indkøb og arbejde med ansvarlig leverandørstyring? Vær med til at sætte dit præg på bæredygtighedsrejsen i vores indkøb og leverandørkæde. Vi er en ny funktion i indkøbsafdelingen, det betyder at dit ansvarsområde og dine opgaver løbende tilføres og tilpasses, i forhold til din og forretningens udvikling.

Stilling
Sustainability Supply Chain Specialist
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Hovedstaden
Arbejdssted
Virum
Kontaktmail
krt@andel.dk
Telefonnummer
20692909
Ansøgningsfrist
14.07.2024
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Vi prioriterer grønne indkøb, - scope 3
I tæt samarbejde med 40 dygtige kolleger i Indkøb, er du med til at drive bæredygtighed i indkøbsprocessen. Det sker ved analysering, implementering og opfølgning af forskellige bæredygtighedsinitiativer. Initiativerne er med til at reducere miljøpåvirkninger og forbedre de sociale forhold i leverandørsamarbejdet. Vi sikrer viden om nye teknologier, bæredygtig udvikling og generelle praksisser ved at deltage i markedsdialoger med relevante stakeholders.

Vi har ansvarlig leverandørstyring
Sammen med indkøbskollegaerne, og i tæt samarbejde med den øvrige forretning, sætter vi retningen for en effektiv og ansvarlig leverandørkæde.

Vi arbejder med leverandørkodeks, hvor vi sætter klare forventninger og standarder med henblik på langsigtet partnerskaber der kontinuerligt sikrer forbedringer af vores bæredygtighedspraksis. Dette indebærer også fælles bæredygtighedsprojekter. Vi arbejder målrettet mod gennemsigtighed og sporbarhed, der skal sikre compliance og due diligence i vores leverandørkæde.

Nye opgaver i en ny hverdag
Du kommer til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver, der skal udmunde sig i data og dokumentation af vores arbejde.

Dine ansvarsområder vil bl.a. bestå af at:

  • Udvikle og opdatere bæredygtige værktøjer
  • Sikre bæredygtige initiativer mod grønne indkøb
  • Deltage i markedsdialoger med leverandører
  • Sikre CO2e og ESG-evaluering i tæt dialog og samarbejde med leverandørerne
  • Deltage i bæredygtige pilotprojekter og øvrigt leverandørsamarbejde.

Ansvarlig specialist
Din baggrund er ikke afgørende for os. Der kan være forskellige tilgange, som vi er åbne overfor, blot du kan genkende nedenstående:

  • Passion for bæredygtighed og ansvarlig virksomhedspraksis
  • Dokumenteret erfaring indenfor supply chain management eller compliance
  • Stærke analytiske evner og erfaring med risikovurdering
  • Gode kommunikationsevner og erfaring med internt og eksternt stakeholdersamarbejde

 Vi glæder os til at se dig på kontoret, - primært i Virum, og efter behov på vores andre lokationer. Vi gør en dyd ud af, at vi kan opretholde relationerne til interessenter, samarbejdspartnere og øvrige kollegaer i indkøbsfunktionen. Du tilbydes også mulighed for hjemmearbejdsplads.

Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab
Hos os bliver du en del af en arbejdsplads, der engagerer sig i den grønne omstilling og aktivt sætter positive spor i samfundet. Vi er ikke kun et demokratisk-ejet andelsselskab, men også et fællesskab der tænker langsigtet og formålsdrevet, og hvor forandringer er velkomne, som en vigtig del af dagligdagen.
Vores andelskultur er kendetegnet ved et sammenhold og relationer, der bunder i tillid. Når vi mødes i kantinen, taler vi uformelt med hinanden, og i arbejdet mødes vi med en ligeværdig tilgang på tværs af koncernen, fordi vi ved, at hver person bidrager med noget særligt og værdifuldt.

Et andelsselskab i bevægelse – vil du med på rejsen?
Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via annoncen her. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Karina Tranekjer på mail: ktr@andel.dk eller tlf. 20692909.
Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Grundet sommerferie i perioden ultimo juli til medio august kan processen være længere end normalt, vi arbejder løbende med processen og senest uge 34 kan forventes svar på din ansøgning / henvendelse.  

Vi ser frem til at høre fra dig!
For at sikre gældende GDPR-lovgivning modtager vi kun ansøgninger via jobannoncen.

Vi har alle en andel i energien
Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse. 

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi har 1.990 kolleger, der tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia, Watts, Andel Lumen og Andel Energi, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi er en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev, Køge og Virum.
 

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.